Een exclusieve vakantie in een top luxe Country House Hotel in Barbados


   Door Andrew WatkinsIf u zoals hotels landhuis, en u bent op zoek naar een exclusieve en luxueuze tropische vakantie dan bekijk Villa Nova in Barbados.

Een Country House Hotel draagt een afbeelding van een schitterende huis ergens in het zuiden van Engeland, dus naar een country house hotel weg in Barbados, verborgen waar je kon doorbrengen een luxe tropische vakantie te ontdekken is een opwindende ontdekking.

Dit is gewoon goede ouderwetse luxe, waar zou je een echt exclusieve vakantie verblijven in een all-suite hotel in de tropen genaamd Villa Nova Villa Nova heeft een geweldige geschiedenis waarbij de Britse premiers en zelfs Royalty zo te hebben omgezet in een modern hotel met alle gemakken associëren met de top van de markt is amazing.

Een all-suite hotel van de Villa Nova heeft slechts 28 prachtig ingerichte en ruime accommodaties. Ieder heeft een eigen terras met tafels en stoelen voor in de kamer eten en heel slim ligbedden bekend als stomer stoelen voor gewoon goede ouderwetse ontspanning met een goed boek en een koud drankje. De badkamers van de suites hebben zowel bad en aparte inloopdouche, en zoals je zou verwachten dat de toiletartikelen zijn allemaal top van het gamma. Nina Campbell, boven interieurontwerper ontworpen suites en ze zijn het toppunt van luxe, en toch op hetzelfde moment echt comfortabel. Er zijn breedbeeld televisies, dvd-en cd-spelers voor het gebruik van de guests. Veel van de kamers kijken uit op een prachtig deel van de tropische tuin van het hotels die het mooie zwembad met veel houten ligstoelen en veel paraplus bevat

Al deze luxe, waaronder het echte luxe landhuis hotel sfeer zou worden verspild zonder lekker eten en keuken te gaan met, en Villa Nova niet teleurstellen in dit opzicht niet. Het heeft internationale bekendheid, niet alleen voor de kwaliteit van het voedsel, maar ook het feit dat de menus gebruiken lokaal geproduceerde biologische voeding, en wat je krijgt is niet alleen de aromas van Barbados, maar ook de mooiste van Europa. U kunt dineren op het terras, in de eetkamer, of eten bij het zwembad of in uw suite. Er zijn de aard van de faciliteiten die u zou verwachten in een top Barbados Luxe hotel waar twee all weather tennisbanen, een fitnessruimte en sportzaal, met golf privileges in de buurt bij Sandy Lane, en de Royal Westmoreland omvat. Er is een ruitersportcentrum, wandelpaden, en hoewel sommige mijl van de zee kunt u deelnemen aan bijna alles, van duiken tot waterskiën, zoals Villa Nova heeft een westkust Beach Club. Tenslotte de Spa die echt spectaculair is met acht ruime villa behandeling ingesteld binnen het regenwoud.

Niets is te veel moeite voor het personeel bij Villa Nova en dit land house hotel verwent u met dagtochten en picknicks met een Villa Nova belemmeren. U kunt daagse cruises op luxe catamarans, of bezoek de Tobago Cays in de Grenadines.

Het beste van alles is een sfeer die je wont wilt vertrekken. Een exclusieve luxe tropische vakantie in een prachtig landhuis boutique hotel, in een schitterende omgeving in een landgoed in de heuvels van Barbados, waar krijgt u het ultieme in dienst. Veel mensen beschrijven de Villa Nova als de beste Barbados Luxe hotel het equivalent van de oude Sandy Lane, dat is een compliment inderdaad. Door de manier zijn er geen kinderen onder de leeftijd van twelve.Andrew Watkins is de eigenaar van Barbados Vacation Spots en als een medewerker bij gelegenheden wereldwijd Vacation Spots en hij denkt dat het zou de moeite waard om hier Caribbean Vacation Spots vooral Barbados

This entry was posted in Travel and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.