een familiebedrijf Antigua Hotel in Falmouth Harbour


   Door Gareth JonesLooking voor een klein familiebedrijf mooie Antigua Hotel in een historisch deel van het eiland, dan bekijk de Catamaran Hotel.

U kunt zeker een zeer aangename en betaalbare vakantie op het strand 15 kamer Hotel Catamaran, zittend op de zuidelijke kust bij Falmouth Harbour, die ligt naast de deur te Nelsons Dockyard, dus u bent heel veel in het historische deel van Antigua als goed.

Op minder dan USD200 per nacht kun je zeker zeggen dat de Catamaran Hotel is een betaalbare vakantie, maar het is wat je krijgt voor je geld dat telt. Hoewel het wordt ingedeeld als een een sterren hotel lijkt dit meer dan een beetje oneerlijk, omdat je heel veel voor je geld te krijgen. In feite is in vergelijking met andere hotels in Antigua uw dollar of andere manier lijkt een heel stuk verder te gaan.

De kamers op de Catamaran Hotel zijn in de belangrijkste grote, schoon en eenvoudig ingericht, met een goede balkon met uitzicht op de zee en de haven, waar je uren kunt doorbrengen kijken naar de jachten vertrekken, aankomen of gewoon wiegend op het water. Afgezien van plafond ventilatoren en airconditioning, en een föhn, de kamers hebben allemaal een koelkast, fornuis, koffiezetapparaat, broodrooster, magnetron en alle andere essentiële dus je kan als zelf koken als je wilt zijn.

Er zijn vier verschillende soorten kamers, afhankelijk van uw behoeften, maar ze allemaal comfortabel zijn, prive, met prachtig uitzicht op de oceaan.

De Catamaran Hotel is een ideale plaats voor gasten die niet alleen comfort, maar een ontsnapping, met een zekere mate van rust. De service is persoonlijk, met veel zeer vriendelijke glimlach en een bereidheid om je eigen behoeften. Gastvrij is een zeer goede woord aan de Catamaran Hotel beschrijven. U zal worden gedaan om zich als een VIP, en dat is de echte magie van een vakantie in een klein particulier hotel, en is zeker iets wat je nooit in een grote keten.

Het is altijd moeilijk uit te leggen of te beschrijven wat een hotel is echt leuk. Het is bijna onmogelijk om de woorden te gebruiken en betaalbare vakantie op hetzelfde moment te brengen die betaalbaar zouden goedkope betekenen, maar het doesnt se slechte kwaliteit. In feite betaalbare middelen goede kwaliteit tegen een prijs die de gewone man of vrouw kan veroorloven om te betalen. Dit is waar de Catamaran Hotel scores over en weer. Dit is een hotel van kwaliteit tegen een prijs die binnen het gemiddelde gezinsbudget.

Het is in een mooie situatie, en terwijl het strand misschien niet de beste in Antigua, maar dat is alleen vanwege de nabijheid van de jachthaven, en dit leidt tot een zekere mate van onvermijdelijke afval, is het toch een goed strand.

De situatie op het strand, met de offshore-jachten is romantisch met name s nachts, en dit plus de algemene sfeer maakt de Catamaran hotel een goede keuze als een romantische huwelijksreis bestemming. Het is ook vlak bij een aantal goede restaurants en bars, en overal zijn er mensen varen, is er een soort van opwinding die dit deel van Antigua een goede keuze maakt voor een huwelijksreis.

Als u tevreden bent met een ontspannen vakantie doorgebracht in een aangename omgeving, en je Dont behoefte aan een bruisend nachtleven om uw vakantie in Antigua te genieten, dan is het familiebedrijf strand Catamaran Hotel in Falmouth Harbour zou heel dicht bij uw ideale plaats voor een echt betaalbare vacation.Gareth Jones is verantwoordelijk voor Antigua Vacation Spots evenals authoring verscheidene artikelen over Worldwide Vacation Spots en hij raadt Caribbean Vacation Spots Zijn eerste liefde is het Caribisch gebied met name de hotels op Antigua