Een interview met auteur Nancy Geary Over haar nieuwste Release “Being Miss Alcott “


   nbsp; door: Christopher Seufert
Interviewer Christopher Seufert zitten met auteur Nancy Geary tussen promotie-evenementen voor de release van haar nieuwste roman “Being Miss Alcott.” Laatste release-en informatie over Nancy is te vinden op www.NancyGeary.com.
Christopher Seufert: Dus youre onderwijs een klas over hoe u uw eerste roman schrijven?
Nancy Geary: Ja, op de Cape Cod Writers Conference.
CS: Youve vier boeken geschreven en youre op uw vijfde nu. What is het verschil tussen het schrijven van een eerste roman en het schrijven van latere romans?
NG: Nou, het idee van de “Writing Your First Novel”-klasse, de manier waarop ik leer het, richt zich op de keuzes die je nodig hebt op de hoogte zijn van wanneer youre aan de slag. We besteden een dag bespreken eerste persoon versus derde persoon, welk soort stem is beter voor de toon die je wilt, het schetsen van een perceel, waarvan ik denk dat is ongelooflijk belangrijk, de themas van uw boek, en de dialoog … Dus ik denk dat er verschillende zaken die niet zo bijzonder om een roman. Een roman is net als iedere ambitieuze project. Als je Dont het allemaal georganiseerd in uw gedachten voordat je de slag te gaan, is what gaat gebeuren met deze studenten is wat er gebeurt met de meeste mensen-zij Dont start en finish. En ja, het uiteindelijke doel van mijn klas is de studenten voor te bereiden op hun boek zien door tot het einde.
CS: Vertel me over hoe je de beslissing om uw werk te verlaten als een advocaat, en te verhuizen naar de Kaap om je eerste roman te beginnen.
NG: Als een advocaat nam 100 procent van mijn tijd en ik didnt gevoel was het 100 procent van mij. En er was dit brandend gevoel dat ik had iets te zeggen, dat ik dit verhaal te vertellen, hoewel ik wasnt helemaal zeker wat het was op dat moment. Id opgegroeid denken dat als ik werk heel hard en ik blijf proberen, dan everything gaat om een happy end hebben. Maar, nadat mijn vader overleed plotseling had ik deze zin: “Mijn god, elk moment is zo kostbaar, elke dag is zo kostbaar.” Ik couldnt zie mezelf verblijft een advocaat en nooit proberen dit.
Financieel waren er grote problemen en that Daarom gaf ik mezelf twee jaar. Ik zei: “Als ik het havent gemaakt als schrijver binnen twee jaar Im zal hebben om terug te gaan als een advocaat.” Dus het was beperkt. Ik bewonder mensen die hebben geschreven manuscript manuscript na en houden op het schrijven nadat hij afgewezen. In feite, soms denk ik dat zijn de echte schrijvers omdat theyre intern gedreven. Theyre niet schrijven voor een gevoel van commercieel succes of publieke erkenning. Maar voor mij, want ik was het opgeven van zo veel mogelijk en ik was mezelf beperkte tijd, was het ofwel gaan om te werken of niet werken, en het was een enorm risico.
Ik denk dat in deze maatschappij uw carrière wordt zo veel van wie je bent. Ik herinner me toen ik mijn baan, zouden mensen mij vragen wat ik deed voor de kost, en ik zou zeggen: “Niets.” Ik didnt zeggen “Im een schrijver.” Didnt Ik weet wat ik was helemaal omdat ik wasnta advocaat meer. Die eerste paar maanden waren enkele van de meest angstaanjagende maanden van mijn leven. Maar zodra ik naar school en begon met het ontmoeten van andere mensen die proberen te schrijven en ik vond een gemeenschap van mensen die proberen om het zelfde ding dat ik was, kreeg het makkelijker van dag tot dag te doen. Maar uiteindelijk het echt wasnt totdat ik een contract ondertekend dat ik voelde als ik kon zeggen dat ik een schrijver. Toen voelde ik meer comfortabel over wie ik was.
Wat Cape Cod, de reden dat ik verhuisd naar de Kaap was gewoon dat itsa veel meer mooie plek om te wonen en te werken creatief. Mijn man was een advocaat in Boston, dus ik ging heen en weer veel, maar voor mij werken hier beneden was een geschenk. Ik kon opstaan in de ochtend en mijn honden op het strand lopen en het was een echte bron van inspiratie. Its perfect stil op een manier die de stad nooit. Het was echt heel, heel rustig.
CS: Waarom heb je besloten specifiek naar Chatham gebruiken als setting voor uw nieuwste boek?
NS: Er was een zeer bewuste reden voor de keuze van Chatham met het boek. Hoewel iedereen zegt is dus landschappelijke ik denk Chatham is echt heel wild. Wanneer u wandelen op het strand en de wind en het zout in je gezicht … Ik herinner me net weer terug gevoel helemaal exhilerated. Ik wilde dat soort van natuurlijke onrust voor wat de heroines ervaren. Dit is de reden waarom ik kies Chatham voor dit boek specifiek. Mijn andere boeken werent hier ingesteld.
CS: Nu youve verhuisde naar New York, heb je eigenlijk maakt reizen naar bepaalde locaties opnieuw te bezoeken of was dit meestal getrokken uit het geheugen?
NG: Voornamelijk getrokken uit het geheugen.
CS: Echt? Wanneer heeft u voor het eerst naar de Kaap?
NG: Mijn man en ik begon die naar de Kaap samen. We soort eindigde hier per ongeluk. Hij had een grote zaak in Singapore en hed is gegaan voor twee maanden. En zo toen hij terug kwam ik een voorbehoud gemaakt bij de Chatham Bars Inn voor vier dagen van de vakantie. We waren hier beneden en het was midden in de winter en het was zo mooi. We liepen rond en hij zei: “Waarom Dont we gewoon gaan in het kantoor van een realtors?” Het volgende dat we wisten dat we waren hier beneden elk weekend en Chatham maakte deel uit van ons leven. We hebben eerst kochten ons huis in93, was ik hier full-time in 1998 en daarna verhuisde ik in 2001. Het was heel triest om te gaan. Ik zal nooit vergeten de dag dat hadden we de afsluiting. Mijn man en ik waren gescheiden en hij moest terug naar Boston. Ik had dit carload van honden en soort van de laatste minuut spul dat hadnt zijn verpakt en een nieuwe baby. Ik kwam bij de afsluiting, en ik … Ik weten niet, het was heel raar wegrijden de Kaap die dag. Het voelde alsof ik echt afscheid van iets. Ik denk dat er iets over Chatham en het huis dat we inch It is gewoon een heel bijzondere, wild plaats.
Ik herinner me dat, zodra de meubels waren verhuisd had ik zoiets als een champagne-en Similac [Een merk van babyvoeding] partij en nodigde de mensen meer dan alleen maar om afscheid te nemen. Iemand op die partij zei tegen me, “Youre nooit gaan wonen in zon mooie plek of in een mooi huis als dit weer.” En It is waar. Het was een heel bijzonder huis in een zeer bijzondere plaats in. Dus ik mis het.
Er is echt iets over het rijden over de brug en ruiken dat zilte lucht voor de eerste keer, en het moment dat je de ramen naar beneden rollen.
CS: Dus u ook beginnen uw vijfde roman nu?
NG: Ive net begonnen, hoewel het is soort van interessant, omdat ik aangegaan contract met mijn nieuwe uitgever zonder hen zelfs het zien van een voorstel. Dus Ive gewerkt aan een roman, maar ze havent zelfs gezien. Im gaan ontmoeten ze in september en zien of ze daadwerkelijk degene die Im werken of well komen met een nieuw idee wilt.
CS: Deze is in dezelfde richting?
NS: Zoals Being Mrs Alcott. Its zeker niet een vervolg, het heeft een jongere heldin en totaal verschillende problemen en is ingesteld in Westchester waar ik woon nu maar is geen spanning.
CS: Dus het klinkt als het zal interessant zijn om te zien of je kern lezers zijn lezers of mysterie Nancy Geary lezers.
NG: Im hoop theyre Nancy Geary lezers, hoewel well zien.
CS: Kunnen ze voorspellen hoe het veranderen van genres als gevolg dat het boek verkopen?
NG: Ik Dont denken te weten. Ik was op een boek-Span partij en een man uit Barnes Noble, die is een grote afnemer voor hen, zei: “Weet je, youre het maken van een grote fout, omdat ze wont weten hoe je plank!” Aan de andere kant, de Barnes Noble redactie geplukt Being Mrs Alcott als hun favoriete gelezen en dat was een enorme, enorme deal. Ik cijfer well zien wat er gebeurt. Ik denk dat dit de richting die ik wil gaan. Ik couldnt een advocaat als ik echt wilde schrijven, uiteindelijk. Ik Cant schrijven wordt bezorgd over waar Im zal worden geschoven.
Fotos voor dit artikel kan worden gevonden op www.MyChatham.com en vrijelijk gebruikt.
– Nancy Geary Bio —
“Ik werd geboren in New York City. Anders dan een jaar op kostschool toen ik werd voortdurend heimwee, ik was opgeleid in Manhattan en is afgestudeerd aan de School Spence, een all-girls school aan de Upper East Side. Omdat mijn ouders waren gescheiden ik split mijn zomer vakantie tussen Southampton, New York, waar mijn vader had een huis, en Manchester, Massachusetts, waar mijn overgrootmoeder woonde.
Ik studeerde magna cum laude af aan de Brown University in 1987, waar ik studeerde Amerikaanse Geschiedenis en “Law, Ethics and Public Policy. Mijn eert proefschrift over aids in de pediatrische populatie won de Minnie Helen Hicks prijs. Ik ging toen naar Harvard Law School waar ik vertegenwoordigd arm verdachten via de Harvard Defenders programma, leerde het grondwettelijke recht op een nabijgelegen openbare middelbare school, en was een assistent voor een undergraduate ethiek cursus.
Na zijn studie cum laude, bracht ik vier jaar als adjunct-procureur-generaal in de Criminal Bureau van de Massachusetts Attorney Generals Office. Ik aanvankelijk deed beroepsinstantie werk, maar later vervolgd openbare corruptie, verzekeringsfraude en financiële misdrijven. Ik heb zes maanden in het Lowell District Court als onderdeel van het Urban Violence Strike Force vervolgen voornamelijk drugs en gevallen van huiselijk geweld. Ik had de kans om te werken met een prachtige groep van assistent district toegewijde advocaten en politiefunctionarissen, onder wie een politieagent, die voerde een vluchtende misdadiger op een driewieler en ving hem! Zo moeilijk als het werk, was de dagen waren spannend. Lowell District Court is nog steeds het toneel van mijn meest levendige herinneringen juridische, zowel successen en mislukkingen.
Ik ging naar de particuliere praktijk kort bij een groot advocatenkantoor in Boston voor stoppen met mijn juridische carrière proberen te schrijven. Ik ingeschreven in verschillende graduate seminars, deel aan workshops over verschillende aspecten van het schrijven, schreef veel korte verhalen en lees voortdurend. Op een dag op een vakantie in Turks-en Caicoseilanden, het idee voor Misfortune kwam naar mij. Ik couldnt slapen en krabbelde notities in een reisgids en op de paginas van mijn dag planner. Ik legde het boek ongeveer een jaar en een half later, en in het proces, kwam te denken van Frances Pratt als een echte vriend. Misfortune werd gepubliceerd in 2001, Verlossing in 2003, betreurt Alleen in 2004, en mijn laatste roman, Being Mrs Alcott zal worden uitgebracht in juli 2005.
Ik woon in Westchester County met mijn zoon, twee Labrador retrievers, en twee konijnen in een huis gebouwd in 1790. Het heeft scheve vloeren, oneffen muren, en een kelder die vult met water elke keer als het regent, maar we love it. Ik geef les creatief schrijven aan de Northern Westchester Centrum voor de Kunsten en ben momenteel aan het werk aan een nieuwe roman. ”

This entry was posted in Write and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.