Een van de Top All Inclusive Family Holidays naar Cuba


   Door Sandy GibsonFor een top all inclusive familie vakantie naar Cuba kijken niet verder dan Hotel Playa Pesquero in Rafael Freyre

Het kiezen van een all inclusive vakantie gezin naar Cuba kan lastig zijn met zo veel om uit te kiezen, maar door alle rekeningen van het Hotel Playa Pesquero in Rafael Freyre waard is nauwkeurig onderzoek.

Er zijn enorme verschillen in opvattingen over hotels in Cuba, en ze hebben allemaal hun critici, maar het is belangrijk te beseffen dat een Cuba Vakantie isnt hetzelfde als de meeste delen van het Caribisch gebied. Een bezoek aan de rottende majesteit van Havana, en de dankbaarheid van het hotel personeel voor kleine geschenken maakt u zich realiseert dat de omvang van de armoede die er bestaat, en de run spanningsloze toestand van de economie. Het grote aantal all inclusive vakanties naar Cuba is een aanwijzing dat er isnt dat veel te worden gedaan buiten het hotel complexen en de algemene normen hier, terwijl een aantal worden geclassificeerd als vijf sterren, arent echt vergelijkbaar met dezelfde of gelijkwaardige in de rest van het Caribisch gebied.

Maar dat terzijde tevredenheid ratings voor het Hotel Playa Pesquero in Rafael Freyre hoog zijn, en het is een zeer populaire keuze voor een all inclusive vakantie gezin. Het zit op een prachtig wit zandstrand, en is een geweldige vakantiebestemming voor zowel mensen die willen alleen maar ontspannen te doen, maar veel faciliteiten voor de energieke luxe familie vakantie ook.

De kamers van Hotel Playa Pesquero zijn neergelegd in blokken die elk vijf of zes eenheden. Dit maakt het hotel als een dorp, met alle appartementen verspreid over de prachtig onderhouden tuinen.

De kamers zijn een goede maat, en je kunt boeken standaard, superior Standaard, of een Suite, en in totaal zijn er meer dan 900 eenheden, waardoor het Hotel Playa Pesquero absoluut enorm. Nu zijn er voordelen als nadelen aan een hotel van deze omvang, maar als u kiest voor Hotel Playa Pesquero voor een all inclusive luxe familie vakantie een hotel als dit heeft een enorm aantal faciliteiten voor de kinderen, de grootte heeft als een voordeel.

Het zwembad in het Hotel Playa Pesquero is groot en heel schoon gehouden, met een bar aan het zwembad aan de ene kant, een brug over het midden, en veel ligbedden rond. Het strand is prive, de zee is mooi, en erg handig om te snorkelen. Er zijn een aantal strand activiteiten deel te nemen aan voor het hele gezin, en een grill en een bar op het strand.

In termen van activiteiten die zeer essentieel is op een luxe familie vakantie, is het juist om te zeggen dat zowat alles gaat. U kunt gaan fietsen, tennissen, spelen zwembad, tafeltennis, squash, ga kajakken, en terwijl de lijst isnt geheel zonder grenzen, there is meer dan genoeg voor het hele gezin.

Een all inclusive vakantie gezin moet een voldoende hoeveelheid drank, en het Hotel Playa Pesquero is goed voorzien van bars, uit de pool bar, de lobby, de bar aan het strand, en een biertuin.

Er zijn vijf restaurants waar je bent beperkt tot een maaltijd per week, dan zijn er twee buffet restaurants waar u ontbijten. De keuze van het eten is goed, en je kunt het hebben gekookt recht voor je. Een smeergeld van een paar dollar op het hoofd kelner in een a la carte restaurant kan wonderen doen voor uw vermogen om te boek, en een stuk van het advies is om vroeg te boeken.

Het Romantisch restaurant lijkt te veel de favoriet onder de gasten die niet terug hier jaar na jaar.

Bij een verblijf in het Hotel Playa Pesquero zijn er drie essentiële reizen, de eerste is Havana, de tweede is zwemmen met dolfijnen, en de derde is de speedboot safari.

Tenslotte herinner me de onzichtbare leden van het personeel als de tuiniers. Het is gemakkelijk om ruimte schoonmakers en obers tip, maar ze doen het relatief goed in vergelijking met de anderen. Cadeaus, zoals make-up, en toiletartikelen, pennen en potloden worden zeer gewaardeerd.

Het Hotel Playa Pesquero is een goed all inclusive hotel, beoordeeld de top in Cuba, en ondanks de grootte, in staat om u een grote luxe all inclusive familie vacation.Sandy Gibson auteurs artikelen over Cuba Vakantie spots evenals authoring verscheidene artikelen over Worldwide Vacation Spots en hij raadt Caribbean Vacation Spots maar vooral Cuba .