Familie All Inclusive Vakanties


   Door Christa KowalczykThis beroemde ranch, opgericht in 1868, presenteert de mooiste van een Southwestern vakantieoord samen met een echte Arizona Dude Ranch voelen.

Tanque Verde Ranch, gelegen op 640 hectare pittoreske, aan de oostkant van Tucson, Arizona, naast het Coronado National Forest en het Saguaro National Park, biedt begeleide wandelingen, tennis, paardrijden, landschappelijke wandelingen, en nog veel meer, alles inbegrepen in uw nacht-tarieven. Deze legendarische ranch opgericht in 1868, geeft u een mix van het zuidwesten aanraking, samen met een bonafide Arizona ranch voelen.

Family Fun at All-Inclusive Tarieven

Tanque Verde Ranchs tarieven zijn all-inclusive, inclusief maaltijden en activiteiten. Geniet van de ruime kamers en prachtige eetkamer alsmede overdekt openlucht zwembaden, saunas, spas, in openlucht BBQs, ontbijt rijdt en de hele dag rijdt, alles inbegrepen in uw nachtelijke tarieven.

Authentieke Western Accommodaties

De 74 Zuidwest-stijl kamers en suites zijn volledig voorzien van airconditioning en bieden prachtige woestijn en de bergen. Meerderheid van de kamers hebben open haarden en patios. U kunt kiezen uit een aantal comfortabele kamer types, allemaal in een afgelegen en natuurlijke omgeving.

Onderdak

Er zijn verschillende kamertypes om uit te kiezen, met de percentages die variëren dienovereenkomstig. Kleinere regelmatig kamers met een queen of twee tweelingen zijn perfect geschikt voor 2 personen. Fair kamers zijn beter, over het algemeen met twee queensize bedden en een gedeelde binnenplaats, maar geen open haard.

Meestal, grote luxe kamers hebben twee queensize bedden of een koning, open haarden en persoonlijke patios, waarvan sommige zithoeken met sofa bielzen. Ze hebben een verscheidenheid van one-bedroom suites, allen met open haard en patios. Elke kamer heeft zijn eigen telefoon lijnen, koffie potten, XM radio, haardroger, verwarming, A / C en volledig prive badkamers.

Programma Childrens

Het programma volledig onder controle childrens biedt een fantastische ervaring ranchvoor kinderen van 4 tot 11 jaar. Het programma is zeer actief, waarin paardrijden, zwemmen, tennis, wandelen en natuur en educatieve programmas, games, ambachten, kunst en andere activiteiten voor een vakantie ervaring.

Een spannende nieuwe gebied in Programmeer de Children is de opneming van een nieuwe speeltuin, dat wordt gekenmerkt door drie glijbanen, een fort, en vele andere kindvriendelijke functies. De cursus is verdeeld in twee leeftijdscategorieën, de Buckaroos (4-6 leeftijdsgroepen) en de Wrangler Kids (7 -11 jarigen). Het programma is zeer levendig, waarin rijden samen met andere bezigheden zoals zwemmen, tennis, en wandelen en educatief werk in de natuur programmas, spelletjes, kunst en ambachten, en andere activiteiten voor een vakantie ervaring.

Old West Dining Style

De ranch is beroemd om zijn uitstekend restaurant dineren en heerlijk eten. Maar om dat echte Old West touch lenen, Tanque Verde Ranch biedt wekelijkse avond in de open lucht barbecues tezamen met live-optredens en West-ontbijt jaunts tot de oude Homestead voor het feit dat een vroege cowboy maaltijd in de open lucht.

Ontbijt

Het ontbijt wordt geserveerd 7u30-9u00 elke dag in de centrale eetzaal. Het is een mengsel van het bestellen van de gebruikelijke ontbijt item uit het menu en een buffet van diverse gekoeld fruit, vers fruit, sappen en seizoensgebonden bessen, broodjes en warme en koude assortiment granen en yoghurt. Ontbijt ritten hebben een uur parcours reis naar de oude Homestead en een groot ontbijt in openlucht. Voor niet-ruiters, de Old Homestead is een tien minuten lopen van het hoofdkantoor, de ranch van is beschikbaar voor drop en pick-up van gasten die verzoeken voor een rit.

Lunch

Geserveerd van 12:00 tot 1:30 uur, lunch is altijd een buffet in de centrale eetzaal. Er is altijd een keuze uit 4 voorgerechten (kip, rundvlees, vis en vegetarisch), verse groenten, en zelfgemaakte soep. Wijn, bier en frisdrank in blik zijn beschikbaar tegen extra kosten, en kan ten laste van de individuele kamers.

Diner

Diner in de centrale eetzaal wordt geserveerd tussen 6:00 en 8:00 uur in de winter schemas en tussen 6:30 en 8:00 uur in de zomer schemas. De koks bereiden kenner vier voorgerechten, uw bestelling wordt genomen en de maaltijd is net zo geserveerd in een restaurant. De hoofdgerechten zijn over het algemeen een keuze uit vis en vegetarisch, gevogelte en rundvlees en omvatten een soep of salade, saus lade, en dessert. Wijn, cocktail en frisdrank in blik zijn ook beschikbaar tegen een meerprijs, en kan ten laste van individuele kamers of van de groep Master Account. Prive diners voor groepen in hun banket kamers zijn beschikbaar, met een buffet of banket dienst. Feest diners kan worden geupgrade en hors doeuvres en hapjes bestellen bij een extra cost.For meer informatie over Inclusive Vakanties bezoekt u onze website .