Farm House in Sardinië


   Door Paolo PiliaIn de selectie van een vakantie op Sardinië moet u in staat om een goede balans tussen kenmerkende factoren te vinden, zoals de kosten van het vervoer dat wordt steeds meer en meer relevant in de totale kosten van de vakantie, en het type accommodatie en Locatie van de accommodatie.

We willen praten over de selectie van een boerderij aan uw vakantie doorbrengen in Sardinië. Een oplossing die wij geloven kan een perfecte mix tussen een typische en goedkope vakantie en comfort te creëren.

Rekening cue van de aanwijzingen gegeven door Coldiretti, komen we tot een definitie van wat een vakantie op een boerderij probeert weg te krijgen van mogelijke verrassingen worden, indien niet expliciet oplichting.

Om te lopen in de open lucht, de smaak van de lokale keuken, een totaal ontsnappen, aan een tempo van het leven te houden met minder haast en geen behoefte om alles te doen, voor vakantie ondergedompeld in de plaatselijke cultuur en niet in het midden van de drukke locatie … Dit zijn de belangrijkste kenmerken van de vakantie op een boerderij in Sardinië.

Zeker, er zijn een aantal dingen toe te voegen aan het idee dat mensen vroeger te hebben over de boerderij huizen: op dit moment dit soort structuur is voldoende om de eisen van comfort en service van veeleisende klanten.

Dit is de reden waarom meer en meer landelijke huizen zijn echt geworden structuren gedachte voor de toerist en niet op de boerderij. Ingerichte kamers met alle diensten, zwembaden, goed onderhouden gemeenschappelijke diensten, onder vele anderen. En dit is waarom was er de behoefte aan een classificatie voor te stellen voor “tarwe” (zoals de “sterren” van het hotel) naar gelang van de kwaliteit van de boerderij. Het is ook belangrijk om te zeggen dat de boerderijen in Sardinië, gemiddeld, altijd vol zijn tijdens het zomerseizoen, en stelde zich in het toeristische segment Zomer – zee, en in de meeste gevallen een van de verwachte kenmerken van het platteland is stutture Theis nabijheid naar de zee, in aanvulling op een typische keuken en de aanwezigheid van een bepaalde norm van kwaliteit.

Last but not least is de noodzaak om zeer voorzichtig te zijn in de keuze van accommodatie voor de vactions, rekening houdend met niet alleen de prijs factor, heel belangrijk natuurlijk, maar ook de betrouwbaarheid van de verkoper.

Het advies is om altijd zorgvuldig te controleren op het internet of instantie, zoveel mogelijk, dat er een redelijke correlatie tussen communicatie en promotie van de boerderij wordt gekozen voor de vakantie in Sardinië en de werkelijkheid.

Om te voorkomen dat vreselijke verrassingen ter plaatse, een zeer interessante evaluatie zijn de beoordelingen van klanten die reeds een bezoek aan de structuur.

In Sardinië de boerderijen zijn een realiteit in alle provincies, met een goede percentage van de faciliteiten in plattelands-en berggebieden. De meeste boerderijen in onze regio hebben Theis eigen productie en bieden toeristen niet alleen een lokale keuken, maar ook andere initiatieven en situaties die de aandacht vestigen nog meer de authenticiteit van het voorstel.

We denken erover kookcursussen, cursussen over de natuurlijke kleur van weefsels door middel van de essenties van planten, het een echte opname in het personeelsbestand van de toeristen, in meer specifieke optie van de arbeidstijd vakantie. In het algemeen de keuze van de boerderij in Sardinië is een goede optie voor vactaions op het eiland, is het altijd limportant niet te verwachten 5-sterren diensten of meer specifieke situaties naar het hotel accommodations.Paolo Pilia – Ik hoop dat u vond dit artikel nuttig. Bekijk onze website voor meer advies, tips en het laatste nieuws op Sardinië en boerderijen in Sardinië .