Femme Fatale # 1


   Door Wrestling GameWhen een geobsedeerde fan van Trish Stratus verscheen op RAW op 10 oktober 2005, weinig deed iedereen verwacht dat ze zou een dag overtreffen haar idool en verdien haar 4e WWE vrouwenspecifiekes Championship in minder dan drie jaar.

Toch, op achteraf gezien, die echt verbaasd? Mickie James is immers een femme fatale.

Hallo, en welkom bij de eerste editie van Femme Fatale, een kolom met de fijnere kant van de wereld worstelen waardeert de vrouwen. Van WWE Divas naar TNA Knockouts, van Joshi Puroresu to Glory Meisjes, Ill functie het beste uit het verleden, het heden en zelfs Ill gooien in de toekomst voorspellingen. Maar niet elke vrouw worstelaar kwalificeert als een femme fatale. Nee, voor iemand die erin moeten worden, moeten ze voldoen aan twee belangrijke criteria.

Ten eerste moeten ze worden verleidelijk. Een echte femme fatale is iemand die kan haar vrouwelijkheid te gebruiken als wapen. Ze moet iemand die zich bewust is van hoe krachtig ze kan worden om te krijgen wat ze wil, wanneer ze het wil. Ze is iemand die de mensen rondom haar charmes en gebruikt ze als ze wil.

Ten tweede moeten ze dodelijk zijn. De femme fatale weet hoe ze haar doelen te trekken in het gedrang te brengen, gevaarlijk, soms zelfs dodelijke situaties. Bovendien, ze doet het niet op een duidelijke manier, maar gebruikt drogredenen te bereiken haar verborgen agenda.

Niemand typeert de femme fatale meer dan Mickie James, de huidige WWE vrouwenspecifiekes Champion. Vanaf het eerste moment dat we gespot haar op WWE televisie, wisten we dat ze had wat het was om misschien wel het bereiken van de grootste prijs in de industrie. Maar let kijken naar haar zes jaar durende reis naar dat eerste titel regeren.

Mickie Laree James werd geboren op 31 augustus, 1979 en begon haar professionele carrière worstelen op de leeftijd van 20 jaar als bediende aan de mensen als Tommy Dreamer en Julio Dinero. Bellen zichzelf Alexis Laree, wasnt ze gewoon gehalte moet worden eye candy op Ringside, om fysiek betrokken bij een wedstrijd na de andere. Ze hielp zelfs Tommy Dreamer winnen KYDA Pro Heavyweight Championship. Uiteindelijk, haar liefde voor de industrie leidde haar om in de ring en concurreren met gevestigde tegenstanders als Allison Gevaar en Lexie Fyfe, tot de naam Alexis Laree werd geassocieerd met snelle, spannende worstelen in Maryland Championship Wrestling en andere federaties in het Oosten Kust onafhankelijke scène.

In de jaren die volgden, hebben zich meer dan bewezen kan aantrekken fans blijkt dat ze op geboekt, Alexis Laree begon om titels te winnen en haar populariteit cement. In 2001 won ze een battle royal voor het zuidelijk Championship Wrestling Diva titel. Minder dan twee jaar later, Alexis Laree eigendom was warm, het winnen van een groot aantal titels tussen verschillende promoties. In feite was 2003 een zeer succesvol jaar voor de jonge professionele worstelaar. Zij niet alleen werd de eerste Cyberspace Wrestling Federation vrouwenspecifiekes Kampioen, het verslaan van de mensen als Serena en April Hunter, maar ook gewonnen van Billy Reil aan de Impact Junior Heavyweight Championship Wrestling titel te winnen! Al met al, Alexis Laree hield zes verschillende titels dat jaar, de meeste van hen tegelijk.

Maar zelfs grotere dingen zou komen voor de jonge femme fatale. In april van 2003, Alexis Laree ging voor een WWE Tryout wedstrijd tegen haar goede vriend Dawn Marie. De volgende dag, ze was gepland om te verschijnen op een NWA: TNA pay-per-view met Julio Dinero als onderdeel van de nieuwe groep Raven The Gathering in een inmiddels beruchte Clockwork Orange House of Fun wedstrijd. Het was deze betrokkenheid met Raven op nationaal niveau dat echt aangedreven Alexis Laree verder in de schijnwerpers en in het bewustzijn van het worstelen fanatici.

Na enkele maanden bezig geweest met TNA, Alexis Laree vond uiteindelijk de belangrijkste stap in haar carrière en had een Tryout match met Dawn Marie vóór de ondertekening van een ontwikkelingsstoornis gaan met de WWE in augustus 2003. Ze werd onmiddellijk verstuurd naar Ohio Valley Wrestling, waar ze al snel opviel tussen de andere vrouwelijke beloften, met inbegrip van Jillian Hall en Melina.

Het was in OVW dat Alexis Laree begon de persona van Mickie James evolueren dat we allemaal vertrouwd zijn met vandaag. Haar hoge energie-, in-your-face houding was precies wat nodig is om RAW-specerij hun dienstrooster dat was een beetje muf uit de saaie Diva Search. Natuurlijk was het moeilijk om haar niet belachelijk korte termijn rokken verborg dat heel weinig toen ze stuiterden rond de ring, trok haar haren. Vaak was het moeilijk om te bepalen waar haar echte persoonlijkheid beëindigd en haar kayfabe gimmick begon. Een ding is zeker: Mickie James is een echte worstelen fan, die telt voormalig WWE Diva Lita als een van haar all-time favorieten.

Op RAW, was het echter Trish Stratus aan wie de eer gepaard met Mickie James. Op 10 oktober 2005, de toekomst vrouwenspecifiekes Kampioen maakte haar eerste verschijning RAW als de toenmalige Champions vrouwenspecifiekes grootste fan. In wat had kunnen zijn een subtiele hint van de WWE het veel van haar fans die een beetje intimiderend als face-to-face kunnen worden met hun favoriete Superstars, de debuterende Mickie James bleek te worden overweldigd wanneer de kans krijgen om te werken met Trish Stratus.

Mickie James nam haar fandom op hoogten nooit eerder gezien. Aan het begin van de volgende maand, tijdens het afhandelen van uw Fantasy Diva Battle Royal op Taboo Tuesday, kleedde ze zich als Trish Stratus (compleet met ingang muziek en valse titel riem) en vervolgens bij zichzelf en Victoria weg te ruimen om Trish helpen behouden haar titel.

In de maanden die volgden, Mickie James begon te gebruiken beweegt als de Trish Kick, die ze omgedoopt tot de Mick Kick, evenals de Lou Thesz pers dat zijn handtekening zetten van Trish Stratus. Ironisch genoeg, maar tijdens een # 1 Contenders match op RAW in december 2005, Victoria staat was om de Mick contra-a-Rana (nog een handtekening zet geleend van Trish), maar was niet in staat te verdedigen tegen een vicieuze Permanent Tornado DDT dat was een zeer Mickie James origineel.

Met het winnen van Victoria, Mickie James was nu de # 1 Contender om de titel in het bezit van Trish Stratus. In de weken voorafgaand aan New Years Revolution, Mickie James begonnen met het hoofd spelen met haar tegenstander en idool. Buiten de ring, Mickie James volgde haar idool overal, en in een inmiddels beruchte episode kuste Trish Stratus onder de maretak tijdens de kerst-RAW aflevering. De volgende week, gevolgd Mickie Trish zelfs in de badkamer met douche, waar ze strategisch hield een handdoek om een glimp van het naakte lichaam van haar favoriete Divas te vangen.

Ondanks de psychologische verwarring tussen de twee Divas, Trish Stratus werd uiteindelijk in staat om haar titel met succes verdedigen Revolution New Years. Toch Mickie James bleef subtiel aandringen op een lesbische relatie met de vrouwenspecifiekes Champion, tot grote verontwaardiging van Ashley, die van mening Trish een mentor figuur.

Ashley gewaarschuwd over Mickie Trish noemde haar een psycho, die alleen geleid tot een jaloerse Mickie het uitvoeren van een reeks van kwaadaardige aanvallen op haar rivaal. Dit culmineerde in een wedstrijd op de 2006 Royal Rumble, waar Mickie biechtte haar liefde voor Trish, die de speciale gast scheidsrechter. Uiteindelijk werd gedwongen om Mickie Trish vertellen maart dat ze nodig hadden enige tijd uit elkaar. Ondanks de gebroken hart Mickies, ze zette door en werd Trish tag team partner bij Main Event zaterdag Nights.

Echter, die avond was het keerpunt van verliefdheid Mickie met Trish, toen ze zich op haar idool met een Mick Kick en gaf haar een smaak van haar eigen Stratusfaction. Mickie zei later dat Trish haar hart was gebroken, en nu was ze naar Trish breken.

Dus het was dat tijdens WrestleMania 22, over de grootse podium van allemaal, Mickie James opnieuw uitgedaagd Trish Stratus voor de tweede keer dat jaar. De vrouwenspecifieke Kampioenschap werd op de lijn, en in tegenstelling tot de New Revolution Years wedstrijd, was er geen liefde verloren tussen de twee concurrenten. Het was een brute wedstrijd zag dat zowel vrouwen nemen maanden van frustratie en emotionele beroering op elkaar. Mickie psychotische speelde haar rol goed, met sadistisch plezier in het toebrengen van pijn op haar vroegere idool. Verbazingwekkend genoeg, halverwege de wedstrijd was het duidelijk dat de intensiteit Mickie was resoneren met de duizenden aanwezigen. Ze begonnen te juichen bij elke stap die beledigend verband met de vrouwenspecifiekes Champion Mickie James als langzaam wonnen hun bewondering.

Tenslotte kwam het allemaal neer op een enorme powerbomb door Trish Stratus dat dreigde de epische wedstrijd einde, maar Mickie James getrapt en vervolgens afgeleverd haar gepatenteerde Mick Kick aan het hoofd, kloppen Trish semi-concious Mickie en het toestaan om haar pin en win haar eerste WWE vrouwenspecifiekes Championship, tot grote vreugde van haar nieuwe fans.

Mickie carrière in de WWE na haar eerste titel bewind heeft natuurlijk gezien zijn ups en downs. Ze verloor de titel later in 2006 tot Lita, maar haar stijgende populariteit resulteerde in een gezicht beurt. Na de pensionering van Trish Stratus, zou ze weer ruzie met Lita over de titel gordel, worstelen in een reeks van wedstrijden voor het winnen van de titel voor een tweede keer tijdens Survivor Series. Dit gaf ook Mickie James het voorrecht van worstelen finale Lita in de WWE.

In 2007, als vrouwenspecifiekes Champion Mickie James was betrokken in een vete met haar OVW rivaal, Melina die hoogtepunt in de eerste ooit vrouwenspecifiekes Falls Count Anywhere Match in maart. De volgende maand, Mickie won haar derde titel in een house show in Parijs, alleen verliezen minuten later Melina. Dat zou het dichtste dat Mickie kwam tot de titel voor het grootste deel van het jaar.

Op 26 november, maar versloeg Mickie James Melina in een # 1 wedstrijd Contender vrouwenspecifieke voor het kampioenschap, dan is het bezit van “De Glamazon” Beth Phoenix, het opzetten van een titel match tussen de twee op Armageddon, een wedstrijd waarin Beth Phoenix met succes verdedigde haar vrouwenspecifieke de titel.

Het was rond deze tijd dat geruchten gingen rond dat Ashley moest een titel te duwen ontvangt na Wrestlemania 24. Echter, omdat ze schade gevoelig (ze heeft verschillende operaties op haar enkel) werd algemeen aangenomen dat deze druk zou moeten worden gegeven aan iemand anders.

In een rooster dat ziet er zowel geprezen als atletisch, maar een geloofwaardig gezicht zou een geschikte vervanger geworden. Dit was niemand minder dan Mickie James, die ironisch genoeg vervangen haar one-time rivaal Ashley als de volgende vrouwenspecifiekes Champion. Achteraf bleek dat deze vervanging niet beter kunnen zijn getimed. Minder dan een maand later, Ashley ontving een slechte pers over haar vroegere betrokkenheid bij een online escort service.

Dus het was dat, op 14 april 2008 editie van RAW, gehouden in Londen, Micke James versloeg “De Glamazon” Beth Phoenix wint haar vierde vrouwenspecifiekes Championship.

Dit weekend, op de Dag des Oordeels, Mickie James gezichten wat er aantoonbaar als haar grootste uitdaging nog niet. Een triple threat match met Melina en Beth Phoenix met titel van de vrouwenspecifieke op de lijn. Zal de vier-time vrouwenspecifiekes Champion prevaleren tegen deze gevaarlijke kans? Alleen de tijd zal het leren. Maar we zeker kunnen zijn van een ding, zal Mickie James niet naar beneden gaan zonder een fight.Games MT snc http://www.thewrestlinggame.com/wrestling http://www.thewrestlinggame.com/wrestling/articles/femme_fatale.asp