Fiets – Fueled by Human Power


   Door Roberto SedyciasThe fiets is bekend dat uitgevonden in de 19e eeuw en er zijn verschillende namen gehecht aan zijn uitvinding. Een mens aangedreven voertuig bekend als Draisines bekend is dat het idee opdrachtgever voor de fiets.

Een mechanische slinger werd toegevoegd aan het voor het besturen dezelfde die de geboorte tot wat de volksmond bekend als de fiets gaf. Oorspronkelijk Kirkpatrick McMillan achter het gebouw van de fiets die later werd bewerkt en gepresenteerd door Pierre Michaux en Lallement. Maar na alle wijzigingen in het oorspronkelijke ontwerp was het JK Starley die introduceerde het eerste moderne fiets in het jaar 1885 die in de volksmond bekend stond als de Rover.

De moderne fiets heeft een frame waarin twee grote wielen zijn bevestigd. De voor-en achterwiel zijn geketend, samen met de hulp van een keten die beweegt op een as die twee voet heeft pedalen eraan verbonden zijn. Het heeft een zetel bevestigd op de top voor de ruiter en een paar fietsen hebben zelfs een luchtvaartmaatschappij op de achterkant van de stoel. De belangrijkste onderdelen van de fietsen het frame waarin het volledige bezit, de aandrijving van de ketting ringen en haken bezit, het stuur dat wordt gebruikt als de stuurinrichting, de zadels, remmen, ophanging en natuurlijk de wielen.

Na verloop van tijd werd zo veel fietsen populair dat fietsen werd de eerste paar dingen die zijn geleerd om een klein kind. Het is uitgegroeid tot een van de meest populaire voertuigen vandaag vanwege de voordelen voor de gezondheid en de kosteneffectiviteit. Ze worden ook vaak gebruikt in militaire en politie-toepassingen en ook door de afdeling post-en koeriersdiensten. Aangezien er geen brandstof kosten, dient het als de goedkoopste wijze van vervoer. Fietsen worden ook gebruikt voor recreatieve activiteiten en als fitness instrument.

Onderzoek heeft aangetoond dat fietsen is een van de meest effectieve vormen van uitoefening van die vele voordelen voor de gezondheid verbonden aan het heeft. Degenen, die niet in staat zijn het onderhouden van een goede uitoefening tijdschema voor zichzelf fit te houden, kan goedmaken voor hun verliezen door reizen op een fiets. Dit is niet alleen helpt bij het versterken van uw beenspieren, maar ook dient het doel van cardio aërobe training. Dit verklaart waarom vinden we fietsen uitrustingen in alle fitness centra in de hele wereld.

Met behulp van een fiets in plaats van een andere auto heeft niet alleen voordelen voor de gezondheid, maar brengt langs veel financiële winst ook. Met de toenemende prijzen van brandstof gas alledaagse, het economisch en goedkoopste alternatief voor een brandstof aangedreven voertuig is de fiets. Er is geen brandstof kosten in de fiets en voor kleine afstanden ze als de meest gewilde auto. Afgezien van de lopende kosten, de kosten van het bezitten van een fiets is ook een fractie van de kosten van het bezitten van een andere brandstof aangedreven voertuig.

Afgezien van de financiële en gezondheid voordelen die gunstig zijn voor de persoon die het gebruik van de fiets, het heeft ook een aantal andere voordelen die voordelig zijn voor de hele maatschappij in het algemeen. Aangezien er geen brandstof voor de fietsen ze het meest milieu vriendelijk type voertuig. Er is geen schadelijke uitscheiding van de fietsen, omdat zij niet stoten geen giftige stoffen in het milieu. Fietsen kunnen leiden tot een groene revolutie in de samenleving en kan gezondheidsproblemen roeien in grote mate.

Echter, het gebruik van de fiets niet haalbaar is wanneer men langere afstanden reizen in welke gevallen het gebruik van brandstof voertuigen worden onvermijdelijk. Toch kijken naar de enorme voordelen van fietsen, moet men een gewoonte om het te gebruiken zo vaak als possible.Roberto Sedycias werkt als IT-consultant voor www.polomercantil.com.br

This entry was posted in Sports and tagged , , , , . Bookmark the permalink.