Five Star World Cruise Keuken


   Sarah MartinOne van de beste aspecten van iedere vijf sterren cruises wereld gaat worden het voedsel. In feite is een aantal van de beste en meest interessante gerechten worden geserveerd op deze cruises. U kunt zelfs op vijf sterren cruise vakanties wereld waar het punt is gewoon de wereld te verkennen en te leren hoe om te koken met een grote chef-kok die een gast aan boord.

Cruise Lines zich meer bewust worden van hoe mensen zich aangetrokken tot celebrity chefs en het leren van nieuwe manieren om te koken en wat een betere manier om mensen aan boord verpakking dan om de vijf sterren cruises wereld veranderen in een drijvende vijf sterren restaurant ook.

Als je op een dieet een vijf sterren cruise rond de wereld is waarschijnlijk niet voor jou. (Http://www.amttravel.com/cruise-lines/around-the-world-cruises.html) Dit is omdat u misschien wel diende zoveel als vijf maaltijden per dag. Naast de reguliere lunch en het diner zal je waarschijnlijk worden geserveerd thee en een buffet en middernacht. Als je honger krijgt in het midden van de nacht is er meestal een soort van hele nacht self service buffet bevindt zich ergens op het schip ook.

U kunt verwachten dat alle verschillende stijlen van voedingsmiddelen en voedselingrediënten presentaties en voor veel verschillende soorten stijlen keuken worden geserveerd. Het is niet ongewoon helemaal voor er sprake zijn van Franse, Italiaanse, Aziatische en Fusion keukens aan boord en gemaakt uit een keuken. Dit zijn geen gewone maaltijden in een restaurant niet.

Velen van hen zijn in gastronomische smaak. Het kan ook afhangen van de cruise-lijn u op. Exotische gerechten zoals de Indonesische, Filippijns of Tibetaanse voedsel zijn momenteel zeer au courant op een vijf sterren wereld cruise net als de beroemde fusie keukens uit Miami, Florida en New Orleans.

Cocktails zijn ook meestal vrij spectaculair op deze reizen en kan worden thema en vernoemd naar waar je gaat. U kunt verwachten dat je martinis te slim met elkaar vermengd worden en tot op zekere uitwerken en ongewone garnituren bogen. Als je gaat naar Hawaï of Mexico Tikki thema cocktails worden vaak geserveerd op dit type van vijf sterren wereld cruise.

Deze trips kan ook zeer leerzaam. U kunt ook dingen doen zoals leren hoe ze kunstwerken van voedsel te maken of hoe je je eigen beeld maken van ijs.

Naast de gebruikelijke diners is er meestal ook een soort van speciale diners. Bijna elke vijf sterren cruise wereld bezit is van een definitief afscheid Kapiteins Dinner aan het einde van de reis. Deze zijn meestal fantastische zaken die delicatessen zoals garnalencocktail, Caviar, pate de fois Grois, en klassieke surf en turf items zoals rekken van lam omvatten, Beef Wellington, kreeft Thermidor, of gebraden kreeft staarten.

Dont vergeten dessert als u een van deze diners Kapitein bij te wonen. Typische aanbieden omvatten marsepein verpakt ijs, Baked Alaska, kersen jubileum, en andere fantastische lekkernijen. Het is een goede zaak dat ze sportscholen op deze vijf sterren wereld cruise schepen of veel mensen die deel nemen aan zou krijgen weight.Sarah Martin is een freelance schrijver in de handel brengen van San Diego, Californië. Ze is gespecialiseerd in reizen en vrije tijd en onlangs teruggekeerd van een vijf sterren rond de wereld cruise. Voor een groot deel op een vijf-sterren cruise-wereld, bezoek http://www.amttravel.com/ .