Flatgebouwen – Een van Real Estates meest stabiele beleggingsinstellingen


   Door Marlon BaughWith waarde van onroerend goed pijlsnel op gebieden zoals Florida, meer en meer beleggers en draaien hun focus van enkele familie huisvesting meergezins flatgebouwen. In het verleden de voornaamste reden waarom investeerders kiezen appartementsgebouw is omdat ze willen het idee van de huurders betalen van de hypotheek en betaalt de kosten van het pand, omdat zij de voordelen van vastgoed waardering genieten, en zo gekocht en correct gefinancierde eigenaren kan ontvangen maandelijks een inkomen vergelijkbaar met wat de meeste mensen maken op een regelmatige 9-5 baan. Flatgebouw eigendom is niet meer geschikt voor alleen de handige man type investeerder, zoals het beheer van meer bedrijven meer concurrerend zijn geworden om het hoofd behandelen pijn geassocieerd met huurders voor een vergoeding van slechts 7 10 procent. Opnieuw gaat terug tot het kopen van rechts, met de vastgoedfinanciering en appartement eigendom kan worden gebracht op de automatische piloot.

Meergezins Investeren zorgt voor meer cash flow en minimaliseert het risico als je een groot aantal huurders, in vergelijking met het investeren in enkele familie huizen. Deze stijging cash flow maakt het mogelijk om een beheermaatschappij huur en andere kosten te dekken die betrokken zijn bij het bezitten van een meergezins flatgebouw.

Zelfs in todays dalende vastgoedmarkten zoals Florida, meergezins appartement eigenschappen hebben bewezen als een van de panden meest stabiele beleggingsinstellingen. En als Foreclosures blijven toenemen, de meeste mensen vinden ergens te wonen en hoewel sommige weer kan bewegen met familie, zal meerderheid wenden tot het huren van appartementen, die als resultaat zal leegstand reden tot flatgebouw, denk ik dat er een zilveren voering in deze subprime hypotheek kernsmelting na alles. Dit zal leiden tot een hausse in de vraag naar meergezins huur appartement eigenschappen. Volgens de Mortgage Bankers Association, als het gaat om commerciële eigenschappen, daar is een significante daling van de vraag naar leningen op de meeste soorten commercieel vastgoed en een minimale afname voor appartementsgebouwen.

Met meergezins appartement eigenschappen die een voorkeur type woning voor de meeste overheidsinstellingen, zoals Fannie Mae, maakt de financiering beschikbaar of het kopen of herfinanciering van een appartementsgebouw. Ondanks de recente onrust krediet, zijn nog steeds kredietverstrekkers die 75 tot 80 procent financiering tegen aantrekkelijke tarieven. Als beleggers check out risico-tolerantie niveaus en andere kwesties die in het bezit van andere soorten commercieel vastgoed, appartement te huur meergezins lening programmas zullen meer dan waarschijnlijk blijken meer te aantrekkelijker.

Nu als u overweegt het kopen van een flatgebouw, is het belangrijk om te noteren wat kredietverstrekkers zijn op zoek naar van de kredietnemers. Ze houden van leners die zijn vastgesteld meergezins ervaring, het beheer van huurders en meestal ten minste een 680 credit score.

Als het gaat om het onroerend goed, zoals ze te zien een schuld service ratio van 1,20, wat betekent dat het onroerend goed is in staat om de kosten in verband met zijn eigen cover, zonder hulp van de persoonlijke inkomsten van de borrowers. Ook zij willen Dont eigenschappen die veel achterstallig onderhoud hebben, achterstallige huurbetalingen en bezetting kwesties, omdat deze zijn tekenen van slecht beheer en als gevolg slechte verkoopbaarheid van het pand. Dit zal verhogen tot bezorgdheid voor de kredietgever als nu zullen zij betrekking hebben met de manier waarop het pand tot aan zal overeenkomen met concurrerende appartementencomplexen in de huurmarkt op de lange afstanden.

Hoewel er kredietverstrekkers die er voor de kredietnemers met lagere scores of voor een rehab soort situatie, zul je je in een korte termijn en dure lening met prijzen variërend van 12-18 en ook een lening en de waarde van 50-60. Deze types van particuliere leningen zijn op korte termijn zijn vooral geschikt voor de ervaren belegger die graag afkickkliniek en flip properties.Marlon Baugh is een landelijk bekende hypotheek expert. Sinds 2003 is hij gespecialiseerd in hypothecaire leningen voor mensen met faillissementen, Uitsluiting of met andere krediet kwesties, evenals commerciële hypotheken. Wilt u een gratis exemplaar of om direct toegang tot de rest van dit Insider Commercial Mortgage melden, gaat u naar http://www.specializedfinancialsolutions.com/commercial.htm of bel 954-678-5796