Focus of kapot te Commercial Property


   Door Monte Lee-WenIn commercieel onroerend goed moet u beschikken over een strak Niche Focus met het oog op een succesvolle belegger.

Je absoluut moet weten welk type van de eigendommen van welke maat, leeftijd en conditie die u zoekt en wat u van plan te doen om waarde toe te voegen wanneer u het koopt.

Het is eigenlijk een geval van Focus of Fail.

Als je kijkt naar elke woning op de markt – cruise LoopNet voor uren op zoek naar een goede deal “- u bent helemaal verspilt je tijd.

Deze vliegt in het licht van wat veel Residential Real Estate Investors geleerd toen ze kopen eengezinswoningen.

Veel eengezinswoningen kopers kijken naar de “gemotiveerde verkoper”.

Theyll kijken naar een pand kunnen kopen tegen een lage prijs, ongeacht waar het is, welke maat het is of hoeveel het kost.

Als je deze “Ill kijken naar alles wat met vlees op de botten” mentaliteit aan de Commercial Real Estate kant, zul je niet … Zaak gesloten.

Commercial Real Estate heeft zoveel meer te bieden.

Er zijn zo veel verschillende eigendom “Flavors”. Commercieel is als een all-you-can-eat buffet ten opzichte van de hot dog stand van zakelijk onroerend goed.

Verschillende soorten activa, business plannen, buurten, marktwerking … Als u Dont een Tight Niche Focus wordt u als een kind in een snoepwinkel. Je zult letterlijk afval duizenden uren van uw tijd en nooit een expert … nooit te bouwen dat winstgevende portefeuille.

Here is een voorbeeld van een krappe Niche Focus …

– Meergezins

– 75 tot 150 eenheden

– Gebouwd in 1970-en 1980s – klasse “B” – “C”

– Vacature van meer dan 15, slechts geringe rehab nodig, economisch verlies 25 of meer

– Business plan is de economische positie door verhoging van de huurprijzen en bezetting van de marktrente, cosmetische rehab, houdt drie tot vijf jaar en verkopen op de verbeterde Net Operating Income

Met dit niveau van Focus, kunt u duidelijk zien wanneer een onroerend goed is in uw Sweet Spot en wanneer je kunt zeggen “Pass”.

De vier voordelen van Tight Niche Focus.

Wanneer je zijn gericht op een specifieke eigenschap en een specifieke business plan vier dingen zal zeer snel gebeuren.

1. Vind de markt Recht (s) snel

Met je strakke focus u snel kunt vinden van de beste Markten en beste wijken in die markten voor uw gekozen niche.

2. Je zal veel effectiever zijn bij de screening kansen.

Het strakke niche nadruk zal je toelaten om snel identificeren van de eigenschappen die in uw niche en zeggen “ja” of “nee” om verder onderzoek meteen. U zult gooien elke deal die niet is een fit en onmiddellijk worden gericht op de lucratieve deals die niet voldoen aan uw niche criteria.

3. Je zal een expert geworden in uw niche, zeer snel.

Hoe strakker je focus hoe sneller je je hersenen kunt wikkelen rond alle variabelen in dat Asset Type, Asset Class en Business Plan. U zult snel leren de succesfactoren en dingen om te voorkomen dat in uw specifieke eigenschappen. Slechts een strakke focus zal deze snelle accumulatie van deskundigheid.

4. Je zal in staat zijn een niche Team Gericht bouwen.

Wanneer u uw team van Brokers kan vertellen, Mortgage Brokers, Makelaar Managers en Veld Partners precies wat u zoekt theyll in staat zijn om u kwaliteit te brengen leidt heel erg snel.

Three Steps to Pick Your Niche

1. Kies een Asset Type

Retail, Office, Multi-Family, Industrial, Hospitality, Ontwikkeling

2. Kies een Asset Class

Wilt u een gloednieuwe, volledig verhuurd omhoog, tot moderne, klasse “A”-gebouw kopen en te houden voor een gestage terugkeer?

Of of iets that is een beetje ouder … misschien klasse “C” met een aantal problemen kunt u vast te stellen, kracht extra waardering?

3. Kies een Business Plan

Is dit een Buy and Hold

Gaat u een economische Zet doen

Een Rehab Project

Een re-purposing – magazijn aan huishoudelijke condos?, Wat is uw business plan?

Nu Its Your Turn …

Focus of Fail

Ga door de uitoefening van het plukken uw Asset Class, Asset Type en Business Plan. Dit Tight Niche De nadruk zal dramatisch versnellen uw vermogen om de kwaliteit eigenschappen te vinden en groeien uw portfolio.Learn de Insider Secrets of Commercial Property Investment van Monte Lee-Wen die persoonlijk gekocht van meer dan $ 150M in commercieel vastgoed. KLIK DEZE LINK NOW om te beginnen uw Commercial Real Estate Investing Onderwijs met zijn 14 pagina Gratis Rapport “35 Reasons Je moet investeren in commercieel vastgoed “.

This entry was posted in Goed and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.