Gap Year Advice For Worldwide Travel


   Door Patrick ChongIf u voorbereidt om te verdwijnen in de hele wereld op een jaar tussenuit avontuur, het vinden van goedkope reisverzekering, onderzoek naar de wetten van een land en het opstellen van een routebeschrijving te geven aan vrienden en familie zijn waarschijnlijk enkele van de verste dingen uit je geest, maar shouldnt worden. Gap jaar zijn alle over avontuur, het opbouwen van ervaring en het krijgen van een aantal mooie herinneringen, maar een vakantie die schiet van de ene naar de andere ramp zal avontuur van een heel ander soort en geven u de aard van de herinneringen die youd eerder vergeten! Als een wereldwijde aanbieder van goedkope reisverzekering, Ive behandeld met allerlei claims van mensen die in de problemen te draaien terwijl ze op vakantie, hier zijn mijn beste tips om ervoor te zorgen dat u een veilige en aangename kloof jaar.

Get verzekerd!

Enkele reis of jaarlijkse reisverzekering? Wereldwijd of voor een specifieke bestemming alleen? Er zijn tal van opties te overwegen wanneer het proberen om een aantal goedkope reisverzekering te krijgen voor uw jaar uit, maar nog niet verzekerd is niet een van die opties! Van het verlies van bezittingen tot gemiste vluchten, persoonlijk letsel van annuleringskosten, er zijn gewoon te veel dingen die fout zouden kunnen gaan om hem te moeite waard het risico van onverzekerd.

Bij het selecteren van uw reisverzekering te zorgen dat het u zal dekking voor alle activiteiten die u wilt nemen, vooral als je wat wilt avontuurlijke reizen doen. En als u op zoek bent om veel kleinere reizen tijdens uw gat jaar plaats van slechts een grote een, overwegen te investeren in een aantal jaarlijkse goedkope reisverzekering de kortingen kunnen aanzienlijk zijn.

Leer de wetten en gebruiken

Aan een aantal uitgebreide (maar goedkope!) Reisverzekering is een belangrijke eerste stap om te nemen bij de planning van uw kloof jaar. Beter nog is voor dat u wont hebben om het te gebruiken, en het lezen van de sociale wetten en gewoonten van een land is een van de beste manieren om uit de problemen te blijven. Veel landen hebben zeer verschillende houdingen ten aanzien van wat je gelooft is normaal gedrag vangen en je kunt een nachtmerrie van een tijd proberen om de dingen rechtzetten. In veel Arabische landen, bijvoorbeeld, kan alcoholgebruik een zeer ernstig misdrijf, terwijl in Thailand de Thaise koninklijke familie belediging is een strafbaar feit. Zorg ervoor dat de culturele verschillen begrijpen van welk land u bezoekt om potentieel gevaarlijke blunders te voorkomen.

Onderzoek waar niet te gaan

Begrijpelijk, de meeste van je onderzoek voor uw vertrek zal worden in de pogingen om de hoogtepunten van de landen die u bezoekt te vinden, maar het is de moeite waard swotting up van de vakantie zogeheten blackspots ook. Elke stad heeft ruwe delen die de moeite waard zijn te vermijden, en in sommige landen zijn er hele gebieden zijn gebieden die niet gaan voor buitenlandse reizigers delen van Colombia en Pakistan bijvoorbeeld. Stray in een van deze zogeheten blackspots en zelfs uw “wereldwijd” reisverzekering kan worden ontkracht het Foreign Office website heeft een uitgebreide lijst van de landen en regios waar u shouldnt gaan onder alle omstandigheden, dus zorg ervoor dat uw route doesnt passeren een van hen!

Vermijd cowboy bedrijven

Dodgy touroperators kan ernstige hoofdpijn voor zowel zakenreizigers kloof jaar en de reisverzekering providers die moeten helpen opruimen van de rommel die zij achterlaten! Probeer en lees sommige online reviews en mond tot mond aanbevelingen voor bedrijven die u besluit om mee te gaan, vooral als u van plan deel te nemen aan een potentieel gevaarlijke activiteiten met hen. De goedkoopste bedrijf daar wont uitzien zoals een koopje wanneer hun prullen apparatuur en onder-opgeleid personeel land je in de problemen!

Hou contact

In contact blijven met mensen thuis lijkt misschien een vreemd ding om prioriteit te geven aan terwijl u op een jaar tussenuit, maar het is de moeite waard. Niet alleen zal het u op goede voet blijven met je ongerust ouders en familieleden, zal het ook mogelijk je ze bijgewerkt met uw reisroute, zodat ze weten waar je bent en wat je aan. Dit is vooral belangrijk als je gaat reizen, trektochten of weg van de beschaving, dus dat als je mist theyll gaan kennen om de alarm.Patrick Chong verhogen is de algemeen directeur van Journeys Travel. Hun commerciële reisverzekering website Insuremore, biedt goedkope reisverzekering voor gezinnen, alleenstaanden, kinderen en skiërs met gratis verzekering tegen daden van terrorisme en een snelle en eenvoudige online claims functie .