Gebeden – How They Work ?


   Door CD MohattaPrayers zijn over gesproken sinds vele eeuwen. Elke keer als er iemand valt in een moeite, hij / zij wil om te bidden. Maar veel mensen klagen dat hun gebeden niet worden steeds beantwoord. Mensen van elke religie geloven in gebeden. Internet staat vol met websites die het gebed verzoeken. Een gebed vraagt de God ooit wat we willen. In het gewone leven we mensen vragen wat we willen. Ook in een gebed vragen we God wat we willen. Maar omdat God is onzichtbaar we weten niet zijn antwoord op onze gebeden en dat die partij veel verkeerde ideeën creëert. Wat is de juiste manier om te bidden? Laten we praten over dit.

Laten we elke dag een probleem. Wanneer we een probleem gezicht, aanpak we iemand die op te lossen. Zo willen we een ticket voor een vlucht en we zijn niet te krijgen. Als we wanhopig zijn om het ticket te krijgen, zouden we proberen om contact met iedereen die kan ons dat ticket. Als we niet wanhopig zijn, zullen we stoppen met het maken van de inspanningen gehoord de eerste niet.

Op dezelfde manier-het werkt voor gebeden. Als je wanhopig bent over iets, zal u bidden met emoties. Je zal blijven bidden tot je probleem is opgelost. U zal worden toegespitst op uw gebed en uw gebed zal een bewegende gebed. Stel je de passie in een gebed van een moeder haar kind te redden. Dat soort gebed kan bergen verzetten. Die mensen die klagen dat hun gebeden niet werken, zijn niet bidden met oprechtheid van inspanning. Zij hebben gebrek aan geloof in hun gebed. Dit gebrek aan vertrouwen komt tot uiting in de manier waarop ze bidden. Ze zijn zelf niet zeker over het krijgen van de resultaten. Dat is waarom wanneer ze bidden het gebed geen effect heeft. Na dat ze klagen dat hun gebeden niet werken. Moeten ze dat doen? Als u op zoek bent naar de resultaten, bidden met oprechtheid en bidden met passie. Blijf bidden tot je gebeden niet beantwoord en hebben faith.CD Mohatta tekst schrijft voor myspace graphics en MySpace opmerkingen. De site biedt lay-outs, codes, enquêtes, enz. voor MySpace gebruikers. Heeft quizzen proberen om funquizcards .

This entry was posted in Religion and tagged , , , . Bookmark the permalink.