gebruikmaken van diensten van een makelaar voor uw nieuwe Home


   Door Michael E TaylorBuying een huis is een belangrijke beslissing van uw leven. Het is niet iets dat je kunt veroorloven om licht te nemen. Je moet goed worden geïnformeerd over hoe om te gaan over uw zoektocht naar een nieuwe thuis. Het vinden van uw droomhuis kan een stressvol proces. Om te begrijpen wat te zoeken, moet u eerst bepalen wat je kunt veroorloven, rekening houdend met wat u wenst op het gebied van ruimte en voorzieningen in uw nieuwe woning. U moet perfect de kunst van het onderhandelen en weet hoe jezelf te beschermen als je verder gaan naar het verwerven van nieuwe eigendom.

Wanneer u van plan bent een nieuw huis, de beste manier om een goede deal te krijgen en ruzies die betrokken zijn bij het kopen van onroerend goed geschikt om uw wensen en budget te vermijden kopen, is het gebruik van de diensten van een makelaar. Deze agenten zijn aangesloten bij en werken via onroerend goed makelaars, zonder dat zij niet kunnen onroerend goed transacties uit te voeren. Ze werken voor rekening van de makelaar die staat wettelijk verantwoordelijk voor hun professionele gedrag in de transacties. Alle aanbiedingen beschikbaar met de agent in feite behoren tot de makelaar.

Uw agent moet een vergunning in de staat waar zij actief zijn. Er is geen federale / nationale licentie voor makelaars in onroerend goed. Voor het verkrijgen van een licentie, een Indiana makelaar heeft met succes een vergunningenstelsel examen nadat hij 54 uur van het educatieve opleiding aan een erkende school. Dat is apart, voor de handhaving van deze licentie is hij verplicht om 16 credits van voortgezet onderwijs twee maal per jaar te voltooien.

Zorg ervoor dat uw agent is ook een makelaar dat wil zeggen een lid van de National Association of Realtors (NAR). Makelaars zijn gebonden aan hoge professionele normen te handhaven en zich te houden aan een strenge ethische code die door de NAR. De kwaliteit van de diensten die in ruil voor wat je betaalt is afhankelijk van de mogelijkheden van de makelaar die u kiest.

Wanneer u de diensten van een agent bezig om onroerend goed te kopen, is hij wettelijk verplicht om uitsluitend te werken in uw belang, die omvat:

  Uitoefenen van zorgvuldigheid en vakmanschap tijdens het uitvoeren van zijn taken

  Keeping al zijn contacten met u (de klant) oprecht, eerlijk en vooral boord

  U op de hoogte van alle feiten met betrekking tot de wenselijkheid en de waarde van alle eigendommen onder uw aandacht, zodra die informatie wordt ontdekt / bekend wordt aan hem.

  In het uitzonderlijke geval dat hij handelt de rol van een beperkte agentdat wil zeggen de belangen behartigen van zowel de verkoper en de koper moet worden gemaakt aan en schriftelijk is goedgekeurd door zowel koper als verkoper om de transactie te laten gaan als geldig en aanvaardbaar.

Bij aankoop van een woning via een agent betaalt u een heel mooi bedrag voor hem als commissie, die is ingebouwd in de verkoopprijs van het huis. De verkoop prijs is inclusief het plegen van de aanbieding makelaar, die meestal 7 procent van de prijs. Uw agent wordt betaald uit dit, de agent provisie wordt verdeeld tussen de seller en de agent van de buyers. Het gebruik van de diensten van een makelaar stelt u in staat om veilig te glijden door de waas van aanbiedingen, teller aanbiedingen, inspecties, wijzigingen, enz. met de nodige voorzorgsmaatregelen om uw belangen. Het kan je behoeden voor het maken van kostbare fouten bij het kopen van uw nieuwe home.Michael Taylor is de makelaar / eigenaar van korting Real Estate en is gespecialiseerd in het verkopen van Indianapolis onroerend goed. In aanvulling op Indianapolis, Mike Taylor en korting Real Estate richten zich op de noordelijke voorsteden van Indianapolis Carmel waaronder Indiana onroerend goed en onroerend goed Fishers .

This entry was posted in Goed and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.