gekiemde zaden een voorsprong geven met waterstofperoxide


   Door zaad Becky MundtIts kiemen tijd voor tuinders in het hele land zich klaar voor een nieuwe tuin seizoen. Aan de zaden begon vroeg en groeien ze in sterke planten voor de laatste vorst geeft u een voorsprong op de zomer genieten van fruit, groenten en bloemen.

Heresa geweldige manier om een voorsprong te krijgen zonder het gebruik van giftige of gevaarlijke chemicaliën … voor een gezonde tuin en een gezonde levensstijl voor u en uw planten. Of youre vanaf tomaten, erwten of uw favoriete bloemen, kunt u sneller kiemen proces en bescherm uw zaailingen van schimmels en schimmels met eenvoudige waterstofperoxide.

Voor natte kiemen (bij gebruik van een vlakke ondergrond en natte papieren handdoek of een andere doek) gewoon spray de buitenkant van het vochtige materiaal overlegging van de zaden met een 3 procent waterstofperoxide-oplossing een keer per dag na de gekiemde zaden remoistening.

Als youre met behulp van zaad starter turf potten of andere bodem-gebaseerde kiemen media, voeg 1 / 4 volume van 3 procent waterstofperoxide aan het water voor het drenken spruiten.

Met behulp van waterstofperoxide in water en kiemen materiaal zal elimineren fuzzy schimmels en bacteriën, die vaak aanval gekiemde zaden. Het zal ook sneller kiemen proces soms door zoveel als de helft.

Als uw gekiemde zaden al een vaag matrijs of groei Dont wanhoop, in plaats van de spruiten spoelen in een oplossing van 3 procent waterstofperoxide en vervolgens opnieuw in schone kiemen media. Voordat de spruitjes in de lade of uitlopen container het grondig wassen met warm zeepsop en vervolgens droog.

Welke methode u wilt gebruiken, hebben youll sterker gezonder en succesvoller scheutvorming resultaten wanneer u uw vullen drenken met waterstofperoxide. Dont vergeten om deze transplantaties ondersteuning wanneer u ze in de tuin later in het seizoen ook.

Doorgaan met water te vullen met waterstof peroxide, zelfs na de spruiten zijn en beginnen te groeien. U kunt ook gebruik maken van een rechte 3 procent waterstofperoxide-oplossing te spuiten bladeren, schors en bloeit als u enige vorm van bacteriële aanval op uw plants.For meer remedies die je wereld zal veranderen, en kost je centen uit te voeren controleren 101 Home gebruik van aankondiging Waterstofperoxide wordt een compendium van gemakkelijk te veilige en gezonde aarde vriendelijk huis, tuin en persoonlijke verzorging oplossingen gebruiken: http://www.foodgradeh2o2.com/101/

This entry was posted in Tuinieren and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.