Geslacht Voorspellen met de Chinese Geboorte Kalender


   Door Zhang Xiao HongThe Chinees Geboorte Agenda is zon geweldige ontdekking dat het nog steeds wordt veel gebruikt in de hele wereld als een manier om het geslacht van uw verwachte baby te voorspellen. Hoewel er zijn vele manieren om het geslacht van uw kind voorspellen aan de snel toenemende kennis op het gebied van wetenschap, zoals het gebruik van moderne ultrasound systemen, de Chinese horoscoop is gezegd om zo accuraat 99. Gezien het feit dat de leeftijd van de Chinese Geboorte Agenda is echt onbekend is, is het nog steeds een nauwkeurig hulpmiddel bij het bepalen van het geslacht van je kind verwacht

De kalender, die ook wel de Chinese Baby Chart, werd ontdekt in een oud graf in de buurt van de hoofdstad van de Chinese stad Peking ruim 700 jaar geleden. De enige plaats die u het standpunt van de originele grafiek nu is het Instituut van Wetenschappen, die eveneens is gevestigd in Beijing China.

Hoewel de grafiek kan zeer verwarrend zijn en overweldigend als je eerst naar kijken, is de kalender heel gemakkelijk te ontcijferen als je eenmaal een beetje tijd te nemen en lees de aanwijzingen die komen meestal mee. De eerste stap bij het bepalen van het geslacht van je baby verwacht op basis van de Chinese Geboorte Agenda is om uit te vinden welke maand je baby werd verwekt inch Het is een eenvoudige stap, maar vaak mensen kunnen heel gemakkelijk vergeten wanneer precies. In geval van twijfel de beste manier om te achterhalen is om gewoon door met de vervaldatum of de geboorte datum van uw kind en ga terug negen maanden. Voor normale, voldragen babys, dit is de makkelijkste manier om het te doen.

Nadat u het bepalen van de maand dat je baby was verwekt, moet je uitzoeken hoe oud de moeder zal worden bij de geboorte van de baby. Natuurlijk, de enige manier om deze schatting is om uit te gaan van de vervaldag van de doctor dat werd gegeven. Zodra dat is bedacht, ga je beneden de grafiek en waar de twee verticale en horizontale punten te voldoen is waar het zal u vertellen het geslacht van je kind, We vonden het gebruikersvriendelijker op de pleinen van de grafiek gekleurde roze voor meisjes en blauw voor jongens samen met de initialen “F” voor vrouwelijk en “M” voor mannelijk, ook dit wordt soms “G” voor het meisje en “M” voor de jongen.

Dit is echt een geweldige en boeiende instrument en iets dat is gebruikt voor eeuwen na eeuwen met een griezelige bedrag van nauwkeurigheid. Sommige professionals zullen zelfs vertellen dat het meer kan worden nauwkeuriger dan ultrasounds, hoewel we nog steeds raden u aan de wetenschap over een oude voorspelling geslacht grafiek. Samen met deze baby gender agenda en uw echografie moet u in staat zijn een goed idee van wat het geslacht van je kind moet krijgen. Echter, als je net als ik, de echografie en de Chinese Baby Chart strijd. Het grappige ding over mijn situatie is dat de baby grafiek juist was, en de echografie was verkeerd. Dus, dat is echt beter? Chinees Geboorte Kalender Chinese horoscoop Chinese Baby Chart