Getting Kinderen To Stay Focused


   Door Y MarcusEncouraging een jong kind te nemen aan een educatieve activiteit kan heel moeilijk zijn. Sommige kinderen, vooral die met het leren van vertragingen kunnen een harde tijd blijven gericht op een specifieke taak voor nog enkele minuten. Er zal altijd iets om hun aandacht te vangen en hun aandacht te leiden. Dit kan erg frustrerend zijn voor ouders die willen werken met hun kinderen op het ontwikkelen van hun vaardigheden te leren.

Ouders en verzorgers vaak het gevoel dat zij moeten genoegen nemen met een minuut of twee van de aandacht van hun child , dat zij in staat zijn te vangen. Terwijl elke minuut van het leren heeft een kind voordeel tot op zekere hoogte, niets te vergelijken met de vergadering met een kind en de voltooiing van een activiteit van start tot finish. Hoewel dit lijkt misschien een onmogelijke taak voor sommige ouders, zijn er manieren om ouders hun kansen op de bewaring van hun kinderen geïnteresseerd te verbeteren.

Een belangrijke tip is om structuur te creëren voor het spel sessie. De meeste kinderen gedijen in gestructureerde omgevingen die hen dwingen te concentreren op een ding tegelijk. De meer structuur, des te minder ruimte er is voor afleiding. De beste methode van de verwezenlijking van dit door de vaststelling van een specifieke locatie en zitplaatsen regeling voor uw spel sessies. Investeer in een kind-size tafel en stoel vastgesteld en plaats in een bepaald gebied van uw huis. Het loont de moeite om een aankoop meer besteden een houten set, aangezien ze meestal veel langer duren en meer kans op een gewicht adult te ondersteunen. Stel een bepaalde tijd om te gaan zitten en te werken of spelen met je kind, of het nu een keer per dag of eenmaal per week. Hoewel het niet hoeft te worden op precies dezelfde tijd elke dag, is het aan te raden om op dezelfde interval van de dag, zoals na het ontbijt of voor bad tijd.

Een andere goede tip is om het aantal minimaliseren of objecten op de tafel op een gegeven tijdstip. Als de activiteit omvat verschillende stappen, introduceert de items die in deze stappen alleen wanneer nodig. Bijvoorbeeld, wanneer het tekenen van een foto, eerst even de griffels, en vervolgens de stempels en vervolgens de glitter aan het einde. De items die niet worden gebruikt dient te worden uit het zicht (op de vloer). Dit helpt kinderen concentreren op de taak bij de hand en houdt ze enthousiast over what komt de volgende.

Het helpt ook het minimaliseren van het aantal mogelijke afleiding. Als youre in de familie kamer, zorg ervoor dat de televisie is uitgeschakeld. Het helpt ook als de kamer is relatief schoon en vrij van rommel, hoewel dit begrijpelijkerwijs vaak onrealistisch.

De laatste tip is om geconcentreerd te blijven jezelf. Als u onderbroken door telefoontjes of andere verantwoordelijkheden die u waarschijnlijk het belang van de child verliezen.

Deze ideeën moeten blijken te zijn nuttig en positieve resultaten, maar altijd in gedachten houden dat sommige kinderen gewoon zijn zeer verheugd door de aanwezigheid van ouders en geliefden en kunnen niet goed met hen samenwerken omdat niet de schuld van hun own.Y Marcus schrijft voor toyprodigy.com en online winkel gespecialiseerd in Mini Educational Toys evenals Poppenhuizen, Childrens tafel en stoel Sets, Waiting Room Speelgoed en Pretend Play Toys .