Goedkope Medical Insurance in Arizona


   Door Alexis JensenTraditional medische verzekering isnt goedkope hier in Arizona of ergens anders. Traditionele medische verzekering is al zo duur, dat meer dan 16 van alle inwoners van Arizona Cant veroorloven om alles en meer en meer gezinnen en individuen zijn voortijdig de gezondheidszorg per jaar. Iets moet drastisch worden gedaan – en het is geweest! Nu is er een nieuwe vorm van gezondheidszorg “verzekering” dat veel mensen vinden veel meer betaalbaar.

Dit nieuwe type van de gezondheid “verzekering” wordt genoemd een Health Spaarrekening, of een HSA. Als u problemen ondervindt bij het bieden traditionele medische verzekering of zelfs maar het op omdat de gezondheid van een eerdere kwestie, dan is een HSA misschien precies wat u zoekt.

Een HSA is een zeer speciale belasting-vrije spaarrekening. Je zet niet-belaste dollars in deze account en dan gebruik je die goedkope dollar te betalen voor een van uw medische behoeften gedurende het jaar. Als er geen geld meer in uw account aan het einde van het jaar kunt u het rollen over in het volgende jaar. Dit betekent dat u zou kunnen, potentieel, opbouwen van een mooie belastingvrije nest eieren in de tijd.

Omdat u betaalt voor uw medische behandeling met tax-free dollars je bent, in feite, het opslaan van ongeveer 25 op de kosten van uw mediale zorg en u kunt kiezen elke arts die u wilt met weinig of geen storingen op de aard van de medische zorg die u ontvangt .

Wanneer u uw tax-free-account die u nodig zal zijn om een goedkope hoog eigen gezondheid verzekering kopen. Dit beleid zal een aftrekbare zo hoog dat het niet een van uw rekeningen doctors of het aantal recepten te betalen tijdens een normaal jaar – youll betalen voor die dingen zelf gebruik maken van goedkope tax-free HSA dollar van je rekening.

Het doel van het beleid is te zorgen dat u Dont verliest uw spaargeld of zelfs als u uw huis moet worden getroffen door een verwoestende katastrofisch ziekte of een ongeval, die loopt tot medische kosten in de tientallen of zelfs honderden duizenden dollars.

Of u besluiten dat een traditionele medische verzekering het beste is voor u of dat een van de nieuwe HSA rekeningen pak je beter, je zal altijd – zonder uitzondering – vind je de goedkoopste ziektekostenverzekering in Arizona online. Online verkopers hebben bijna geen overhead en zodat ze echt monumentale besparingen kunnen doorgeven aan je.

De beste manier om te verzekeren dat u de goedkoopste prijs online zijn te vinden is om je prijsvergelijkingen te maken op verschillende prijsvergelijking websites in plaats van te vertrouwen op de prijzen vindt u op slechts een site.

Maar het feit blijft, als je eenmaal hebt gekeken naar alle van de prijzen voor u beschikbaar online, zou je een dwaas om het te kopen ergens anders. Niet alleen bespaart u tijd en geld, maar u kunt ook zelf redden van de moeite van het daadwerkelijk opzetten van een afspraak met een verzekeringsagent. Vijf minuten online is zeker de weg naar go.I hebben gewerkt in de wereld van verzekeringen voor 2 1 / 2 jaar nu, en ik kan eerlijk zeggen dat www.ezquoteguide.com is een van de beste online bronnen voor het verkrijgen van meerdere insurance quotes van de meest gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen in de Verenigde Staten. Ontvang een verzekering offerte aan .