Golf vakanties in Portugal, waar tot

Ga

   Door Morgan ClarkeWith de belofte van zwoele weer en een groeiende verzameling van enkele van de beste opleidingen in Europa, golf in Portugal hebben veel te bieden het fanatieke golfer. Hoewel er goede cursussen in het hele land, zijn de meeste geconcentreerd in de Algarve en in de buurt van Lissabon, met een paar van die verborgen pareltjes op het nabijgelegen eiland Madeira.

De Algarve

Golf vakantie in de Algarve zijn enorm populair geworden in de afgelopen jaren, met zuidkust Portugals snel veranderen in een van de belangrijkste golfen bestemmingen in Europa. De regio trekt duizenden vakantiegangers elk jaar met zijn combinatie van heerlijk weer, schitterende stranden en ontspannen sfeer alle functies die maken het ook aantrekkelijk voor degenen die geïnteresseerd zijn in een golf breuk in Portugal. Vilamoura is beroemd geworden als iets van een golfers paradijs, en terwijl enkele van de beste opleidingen in de regio zijn geconcentreerd rond dit resort zijn er tal van andere cursussen in de regio die shouldnt worden gemist.

Top Cursus:

  Monte Rei Dit uiteraard alleen geopend in 2007, maar al snel heeft zich gevestigd als een van de beste opleidingen in Portugal. Een golf vakantie naar Monte Rei kunt u genieten van een fantastische en uitdagende baan ontworpen door Jack Nicklaus zelf.

Top Hotels:

  Vila Sol Spa