Griekenland als Wedding Bestemming


   Nick NikolisOne van de meest waardevolle en belangrijke dagen van elke koppels leven is de dag dat ze een worden in het huwelijk. Veel koppels kiezen Griekenland als bestemming een bruiloft, omdat het enkele van de meest magische en mystieke uitzichten, met een prachtige festivals schijnbaar elke maand van het jaar en enkele van de meest adembenemende zonsondergangen de world allemaal terwijl dat redelijk geprijsd.

Ten eerste, de wettigheid voor waaraan moet worden voldaan om te trouwen in Griekenland.

EUROPESE UNIE BURGERS:

Koppels moeten geboorteakte presenteren die zijn vertaald in het Grieks en dat een apostille stempel dragen. De apostillestempel is een authenticatie zegel gelegd op alle documenten voor gebruik in het buitenland. Ze zijn verkrijgbaar bij uw plaatselijke ministerie van Buitenlandse Zaken.

Brieven van geen bezwaar, ook verzegeld met een apostille stempel dat beide zijn vrij om juridische trouwen. Dit dient als uw huwelijk licentie. Kopieën van echtscheiding decreten, indien aanwezig en kopieën van paspoorten, geen vertaling nodig voor een van beide.

Met de ernstige formaliteiten verzorging van genomen, kunnen we aan de slag om de interessante en aangename gedeelte van de planning van de prefect bruiloft in Griekenland, het selecteren van de locatie en de planning van de eigenlijke ceremonie.

Het is een goed idee om een bruiloft adviseur in Griekenland huren. Er zijn vele betaalbare diensten die behandelen alle papierwerk en bieden pakketten voor civiele Ceremonies, Katholieke Ceremonies, Gay Ceremonies als Grieks-orthodoxe.

Er zijn een aantal ongelooflijke locaties om uit te kiezen, waarvan de meeste onder buitengewone uitzicht op de oceaan. Mykonos, genaamd de parel van de Egeïsche Zee, is misschien wel de beroemdste van de Griekse eilanden en is een top pick tussen paren. Stel je een zonsondergang ceremonie onder een diep blauwe hemel en een diepere blauwe oceaan met een achtergrond van windmolens en witgekalkte kubistische architectuur. Weinig bezienswaardigheden kunnen vergelijken.

Misschien zal een beetje meer avontuurlijk locale beste bij uw passies en de berg Olympus een het eiland Cyprus kan alleen worden de prefect selectie. Cyprus is het derde grootste eiland in de Middellandse Zee en voor elk jaar meer en meer koppels zijn geloften uitwisselen stoppen hoogste isles Peak, de berg Olympus. Het is ook de locatie van de van het jaarlijkse festival aan Aphrodite in de herfst en een van de beste tijden te mengen festivals en vrolijkheid met uw speciale dag.

Een van de vele Griekse eiland, Santorini is een van de meest populaire locaties voor bruiloften. Het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Wat is er dan het uitwisselen van mystieke geloften in de schaduw van een vulkaan met uitzicht op de helderblauwe zee?

Veel partners ervoor kiezen om hun huwelijksceremonie samenvallen met een van de vele Griekse Festivals. Er zijn veel te veel om ze allemaal naam, maar na een paar van de belangrijkste religieuze feesten.

1 januari: New Years Day

Bekend als het feest van Agios Vassillios of Saint Basil wordt gevierd op deze dag met een kerkdienst en kinderen wisselen geschenken.

6 januari: Driekoningen

Dit is het feest van Fota en viert het overwinnen van boze geesten en de zegen van de wateren.

April-mei: Pasen

De meest gevierde tijd van het jaar in Griekenland is Pasen, makkelijker met zondag de meest gerespecteerde van alle dagen en elk dorp door alle van Griekenland.

25 december: Kerstmis

Dit is een tijd voor het vieren van de geboorte van Christus en Grieken genieten van tal van muzikale festivals en winkelen festivals op dit moment.

Er een paar plaatsen op de planeet dat aanbod als een uitgelezen selectie van de bruiloft locaties, zoals Griekenland en bruiloft pakketten gemiddeld tussen 1.950 en 4.390 euro, met de kosten die samenviel met gekozen voorzieningen.

Griekenland heeft iets speciaals voor iedereen, en belooft om uw huwelijk een tijdloze herinnering dat zal voor altijd een magische plek houden in uw heart.Nick Nikolis maken, is het werken in Atlantica Hotels en Resorts als IT manager en werkt Olive Garden Houses in Rhodos Griekenland. Atlantica Hotels en Resorts is een Europa Hotels keten biedt momenteel onderdak diensten in Cyprus Griekenland en Egypte. Check hier Griekenland Hotels en Cyprus Hotels .