Groot Spa Bestemmingen en hun diensten


   Door David H. UrmannSpa dienst is een extra functie in de meeste hotels en resorts tegenwoordig. Dit trekt bezoekers om ze te laten verblijven in het hotel of gewoon genieten van een ontspannende behandeling.

Er zo veel bestemmingen waarin kunt u een verfrissende ervaring en genieten van de spa-behandelingen. Meestal, spa vakantiebestemmingen aanvulling van hun gasten met de voorzieningen en accommodaties zoals die van de traditionele hotels. Laten we bezoeken een aantal van de meest prominente spa bestemmingen, die u en uw gezin kunnen overwegen een bezoek aan een van deze dagen.

Monart Luxe Destination Spa

Monart Luxe Spa is een van de meest prachtige spa locaties. Met 70 prachtige, volledig ingerichte kamers en suites, zit het in het hart van een 100 hectare volwassen bosrijke landschap. Monart beschikt ook zijn moderne spa verstrekken van de meest up-to-date en gemakkelijk behandelingen kunnen de gasten gebruik maken van. Met zijn bos ambiance zullen bezoekers inderdaad genieten van een rustig en ontspannen verblijf. Bovendien kan Monarts ruime zalen en audio-visuele faciliteiten ideaal zijn voor corporate seminars en conferenties.

De spa dienst is gehuisvest in een 25.000 vierkante voet faciliteit en beschikt over 14 kamers voor de behandeling. Behandelingen omvatten het gebruik van Pevonia botanische producten. Een Detox programma is ook gepresenteerd en normaal duurt van tussen 1 tot 7 dagen. Dit programma heeft tot doel het stimuleren van het metabolisme en vermindering van de gifstoffen uit uw lichaam. Gasten kunnen hebben de mogelijkheid om nieuwe kracht te geven door middel van de in het huis van de Zweedse log sauna, als goed. Naast haar prachtige spa faciliteiten, spas Monart therapeuten werken zeer efficiënt en dit garandeert het plezier van de gasten.

Bovendien is een fitnesscentrum uitgerust met Technogym apparatuur kan worden verkregen. Fitness klassen zoals stretching, yoga, boxercise, Kinesis en worden begeleid door fitness instructeurs die cliënten bij te staan in een zeer professionele en beleefde manier. Een 55 meter hydrotherapie in dienst geavanceerde druk stralen biedt haar gasten een een van een soort, rustgevende ontmoeting van de onderwater massage. Op te starten, Monart heeft een aantal restaurants die aanwezig voedzame gerechten voor gezondheidsbewuste gasten.

Sea Mountain Inn

De Sea Mountain Inn is strategisch gelegen op het Palm Springs, Californië. Dit kuuroord is beroemd vanwege een veel VIP-gasten opknoping rond de plaats. De featured naakt resort voor zowel vrouwen als koppels is ook een andere reden waarom het is een van de favoriete plekjes in de regio. Sea Mountain Inn heeft 15 kamers en wordt geleverd met twee exclusieve minerale zwembaden. Het resort wordt onderhouden door een volledig vrouwelijk personeel goed opgeleid om goede beurt aan zijn gasten.

De spa omvat drie behandelkamers en een traditionele sauna gemaakt van natuurlijk hout. De spa biedt een scala aan behandelingen zoals vier handen massage, Zweedse massage en aromatherapie sessies. Bovendien, reflexologie reiki, tai chi, yoga, aerobics en water ook worden aangeboden door het resort.

Runnymede Hotel and Spa

Het Runnymede Hotel is een modern hotel gelegen aan de rivier. Grote kamers zijn ontworpen voor uw gemak. Het komt ook met featured pack voorzieningen. Er zijn twee kuuroorden beschikbaar in het hotel. De belangrijkste spa gelegen boven van de behandeling bestaat uit kamers, zwembad, jacuzzi, stoombad en een modern ingerichte lichamelijke conditie gymnastiek. De prive-spa genoemd Aquitaine ligt beneden.

Spa diensten die het hotel biedt ook een selectie van gezicht-en lichaamsbehandelingen. Een dergelijke behandeling heeft betrekking ESPA, Guinot, Clarins, osteopathie en cranio-sacrale therapie. Tieners die behoren tot de leeftijd 17 tot 18 zijn er zeker van te profiteren van de spa-behandelingen voor hen ontworpen en deze omvatten de Teen Angel Facial and Teens rug massage.

The City Point Club

Een andere goede plaats voor uw spa bestemming is in het City Point Club gelegen in de City van Londen. Het is ingericht met een 20 meter zwembad. De toren huizen fysieke fitness en spa faciliteiten. De fitnessruimte is voorzien van state of the art apparatuur en fysieke fitheid lessen worden begeleid door gespecialiseerde instructeurs.

Een van de spa-behandelingen die worden aangeboden is The Tibet. Tibet is nogal ongewoon, omdat het hot stone therapie, body scrubs aanneemt, en vocht applicatie methode. Dit brengt ook met behulp van steentjes die worden verwarmd en drukte in de spieren te benadrukken verwijderen. De Turf Remineraliserend gezicht dat het gebruik van potten compost maakt, is een ander kenmerk dat verdient te worden onderzocht. Deze procedure maakt gebruik van materialen die mineralen die kunnen helpen om de huid te zuiveren en het verlaten van een verfrissende feeling.For meer informatie over Spa Vakantie Bestemmingen rust bezoekt u onze website .

Comments are closed.