Groothandel Is Better Than rehabbing Real Estate


   Joseph whitei kijken naar onroerend goed als een driehoek. Aan de ene zijde van de driehoek hebben wij rehabs, op de eerstvolgende kant hebben we vakantie en op de laatste kant hebben wij groothandel. Ik denk groothandel is de onderkant van de driehoek, de stichting. Dat fundament is wat houdt alles sterk. Groothandel is het fundament van alle onroerend goed te investeren in mijn wereld. Het was de makkelijkste manier voor mij snel geld te maken. Het didnt neem me lang om te beginnen met het maken van $ 10.000,00 tot ? 15.000,00 per maand elke maand doen groothandel, en ik was te investeren minder dan 20 uur per week. Al vele jaren heb ik nooit gewerkt een weekend en ik heb kunnen naar huis met mijn kinderen en mijn familie doen whats belangrijk.

Groothandel, naar mijn mening, is een geweldig bedrijf omdat je Dont veel kapitaal nodig hebben en je Dont moet veel krediet. Het doesnt nemen veel van opleiding en is niet echt moeilijk om te doen. Its eenvoudig te leren. Zodra youve heb uw beleggersprofiel lijst (die we zullen bespreken) het wont moeilijk voor u deze deals te bewegen in een korte tijd, meestal binnen 10 tot 15 dagen.

Dit is veel gemakkelijker dan de buy-rehab-sell business. Als Im rehabbing een eigenschap, die de meeste van jullie al weten, Ive kreeg om te beginnen door het inhuren van een aannemer. Ive kreeg om hem te krijgen om alle reparaties doen om het onroerend goed. Zodra de reparaties Ive gedaan heb om een koper te vinden, die een lange tijd in beslag nemen. Het kan letterlijk nemen twee tot drie maanden voor mij een gekwalificeerde koper die wil het pand kopen om te vinden. Zodra ik de koper te vinden, Ive kregen om hun lening goedgekeurd, dan Ive kreeg om de lening verzorgd, krijgen de beoordeling en alle andere dingen die komen met een reguliere detailhandel koper, en zo kan me ergens tussen drie maanden tot acht maanden tot een deal die Im rehabbing sluiten.

Nu in de groothandel, alle Im feite doen is om de controle van het pand. Im nemen dezelfde eigenschap dat Id kopen en revalidatiecentrum en het krijgen van het onder contract. Im vervolgens het nemen van dat contract, marketing en het verkopen aan de investeerders die hebben het geld te betalen en die Dont geest wachten zes maanden naar een afkickkliniek te doen. Rehabs typisch netto mij tussen $ 20,000.00 tot $ 40.000,00. Maar de meeste groothandel deals gaan netto mij ergens tussen de ? 5.000,00 en ? 10.000,00. Ik zou persoonlijk liever vier groothandel en besteden minder tijd dan zes tot acht maanden wachten voor een enkele rehab laten uitbetalen. That is het grote verschil tussen groothandel en rehabbing.Joe White is een aurthor en vastgoed investeerder uit Winston Salem NC Speakes die in het hele land op seminars en is zeer actief in vastgoed te investeren in zijn site http://www. joewhiteonline.com

This entry was posted in Goed and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.