Heb een moeiteloze lijst met zoekwoorden Growing Wekelijkse


   George CollinsWe zijn op deze e-mail lijsten en we krijgen dagelijks honderden e-mails net zoals jij. Ik ben in een programma, Perfect Wealth Formula, bent u in een programma, welke programma dat u met, geweldig, als dat is wat je bent bevorderen, prima. Mensen zullen je e-mail op hun programma, dus in mijn inbox, open ik het op en open te stellen sommige e-mails wanneer ik zin heb, want ik ton van e-mails te krijgen in mijn inbox, en opeens is marketing iemand me dat dit programma kwam net uit als vorige maand, of deze week of vorige week, of vijf of zes maanden geleden, of gisteren, wat het ook moge zijn, zijn ze in de handel brengen van deze MLM programma, deze 1-of 2-up programma, direct contant geld programma, gifting programma of product of systeem in de industrie dat er iemand kwam net uit met. Nou, ik echt niet lezen in het te veel, maar ik zeg dank u, dank u, dank u dat u mij een ander zoekwoord op de markt onder gratis.

Ik hoefde niet te doen elk onderzoek, heb ik niets, alleen zitten en open mijn e-mails, besteden ongeveer vijf of tien minuten, of vijftien of twintig minuten te gaan dagelijks door mijn e-mails en er zijn nieuwe programmas te zien, nieuwe mensen, wat je zou willen dat je e-mail, zeg ik dank u dat u mij uw naam of dank u dat u mij uw programma dat je net begonnen met de promotie, want nu ik een nieuwe trefwoord of trefwoorden om een markt in de zin hebt. En al snel heb je een moeiteloze wekelijks groeiende lijst met zoekwoorden, kunt u dit controleren als om de paar dagen of dagelijks, van de zoekwoorden die zijn gericht op deze sector. Nu ben ik alleen maar praten over het krijgen van zoekwoorden voor deze bedrijfstak. Hetzelfde, kunt u de markt op grond van producten of systemen, of marketing systemen of ebooks in netwerk marketing of 1-ups of contant programmas of iets in deze industrie. Die worden trefwoorden.

U kunt ook spelfouten van die zoekwoorden, kunt u achterhalen eventuele spelfouten of een soort van software of andere manier op het krijgen van spelfouten, en dat zijn meer trefwoorden die u kunt gebruiken. Dat zijn sleutelwoorden. Je vraagt je af goed, het is niet veel. Er zijn zo veel zoekwoorden, er zijn zo veel programmas, er zijn zoveel mensen, zoveel marketing systemen, zo veel producten, zodat een groot aantal diensten, zo veel boeken in deze sector die zo veel marketing die we doen, kunnen we nooit bijhouden mee. En dingen zijn altijd opduiken of coming out nieuw. Nieuwe programmas hebben altijd nieuwe zoekwoorden en verschillende dingen. Dus letterlijk je maken op, en dit is met behulp van betalen per klik als voorbeeld, je bent letterlijk waaruit campagnes wekelijks op een wekelijkse basis, op een dagelijkse basis, indien u dat wenst. En dat is, bent u in uw doelmarkt.

Nu is let terug naar de advertentie, terug naar het vooruitzicht in deze sector. Je heb uw zoekwoorden beneden pat. U maakt uw campagne, als u zich afvraagt hoe Google doen en hoe u uw campagne richten, kijk maar naar onze videos in de Perfect Wealth Formula back-office. Nu kunt u uw advertentie. Nu is het volgende ding dat je ze sturen naar uw landing page. Als u een nieuwe kans of een nieuw programma, groot, zo niet een landing page te krijgen, krijgen een lead capture pagina, of ze hebben een marketing-systemen in het programma of niet, ontwikkel uw eigen, huur iemand om het te doen, wat het ook is, ontvangt een gedaan voor jezelf. Op deze paginas vast te leggen of bestemmingspaginas, wat het ook is, wanneer ze op via de advertentie is het zeer belangrijk dat de advertentie in feite de doelstellingen van de prospect, geeft hen genoeg informatie om hen te willen doorklikken, zodat ze meer informatie kunnen krijgen, dan is uw leiden vangen pagina en uw landing page geeft hen meer informatie, een beetje meer informatie dan wat werd gepresenteerd in uw advertentie.

Als ze doorkomen, klik door, zijn ze op zoek naar meer informatie. Als uw advertentie is praten over de grootste of de enige twee niveau direct betalen programma is er, zoals perfectwealthformula.com, en hier is de reden waarom u zich zou aansluiten, en ze klik door, zijn ze op zoek naar meer informatie over de enige twee niveau weten instant betalen programma en waarom zij moeten toetreden. Dat is wat je moet slaan ze met in je kop. Dat moet het eerste ding dat je antwoord, de kop, de kop moet de eerste paragraaf van je lood vangen pagina of uw landing page, daar in hun gezicht. Op uw landing page is het belangrijk om de aandacht van uw prospect te krijgen. We willen het gebruik van heldere kleuren, als een rode kop om hun aandacht te trekken op een witte achtergrond. Wat als achtergrond op uw landing page of lood vangen pagina, de achtergrond, blauw is groot, lichtere kleuren, kunt u uw eigen tests op dat.

Maar je hebt om ze te raken op daar. U moet ook gebruik maken van een soort van, want we zijn allemaal mensen, moet je een soort van directe communicatie gebruik dat de mens is georiënteerd naast woorden om hun aandacht te krijgen of om hun aandacht te houden. Wij zijn mensen, we willen communiceren, willen we de stem horen somebodys. Ik stel voor dat u gebruik maken van audio van een soort, of je een audio-speler gebruikt of u uw eigen audio en zet je eigen knop daarboven of gebruik een service van derden, het maakt niet uit. Of je video kunt gebruiken, als je een video van jezelf kunt maken en zet het daar, geweldig, er zijn veel van diensten van derden die er zijn, dat laat je video-, of u kunt iemand anders inhuren om dit voor u doen . Zo niet een video van jezelf, doe een video van iemand anders. Alles van de soort zoals die directe communicatie is dat een menselijke stem heeft, dat is great.Know Uw product How Many Target Marketeers is van toepassing op:
Geautomatiseerde Online Lead Generating System
Contacteer George Collins
E-mail George Collins

This entry was posted in Market and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.