Heesters Gebruikt in Landscaping


   Door Mr.Andrew CaxtonShrubs zijn grote planten te gebruiken in uw landschapsproject. Er zijn veel variëteiten die er zijn, zodat u gemakkelijk te vinden die goed werkt met uw systeem.

Gebruik van Heesters In Your Landscape Project

Heesters zijn een pijn-vrij, eenvoudig onderhoud oplossing voor het creëren van een nette zoek grens. Ze zijn niet alleen prachtig en voeg interessante kleuren, maar het beste van allen die zij nodig hebben zeer weinig werk van uw kant een keer geplant. Er zijn veel verschillende soorten beschikbaar, zodat u moet gemakkelijk in staat zijn om een te kiezen die past in uw schema tot in de perfectie.

De verschillende soorten Heesters

Of bloei zoals lila en rozen in de winter of het toevoegen van belang, zoals kornoelje, struiken komen in alle soorten en maten, waardoor u veel van kleuren en texturen om uit te kiezen. Ze zijn een geweldige manier om wat hoogte te geven aan een laag bloem regeling, die veel noodzakelijke evenwicht aan de globale visuele effect. Een levendige model zal ook een sterk accent naar het nabijgelegen functies.

Succesvolle Borders

Het geheim van het bereiken van de perfecte grens ontwerp is het gebruik van een evenwichtige mix van hoogtevrees, texturen en kleuren die werken goed samen. Heesters kan heel nuttig zijn voor dit doel als ze rente, stijl en kleur aan uw grenzen en thuis kunt het hele jaar: een kleine hoeveelheid trimmen zal ervoor zorgen dat zij behouden hun goede looks en groeien niet te groot.

Heesters kan ook worden gebruikt om de lijn van uw perceel, bijvoorbeeld als een haag tussen uw burentuin en uw eigendom. Ze zijn perfect voor dit als zij duidelijk zal het gebied af te bakenen zonder het uitzicht zoals bomen en hekken te doen, zodat zowel u als uw buren kunnen genieten.

Aanplant en Basic Maintenance

Net als de meeste planten struiken vereisen een gezonde bodem met een goede drainage te gedijen. Dit betekent dat u nodig heeft om uw bodem te verbeteren door het mengen in compost voordat u uw nieuwe struiken planten. Voordat u verder gaat moet je altijd controleren of de wortels er gezond. Indien nodig kunt u een mes om hen op los te maken voordat je in het gat gegraven. Goed, regelmatig water geven is een absolute voorwaarde bij de oprichting van nieuwe struiken.

De struiken ziet er al erg verspreid op het eerste, maar wees geduldig als ze snel groeien in te vullen de gaten: je hoeft niet veel struiken voor een groot effect te bereiken plant. Als je de kloof niet de moeite, kan je kijken naar het toevoegen van bloemen in tussen de struiken: vaste planten werken wonderen voor dit en zal bijdragen tot het creëren van een nog interessanter kijken naar uw landschapsarchitectuur scheme.Andrew Caxton is een gesyndiceerde schrijver van http://www . gazonmaaiers-en-tuin-tractors.com. Vind meer publicaties over vormgeving op zijn website .