Herb Tuinieren: Groot voor voedingsmiddelen of Pleasure


   Door Gabriel AdamsThere zijn maar weinig dingen beter proeven dan voedingsmiddelen op smaak gebracht met kruiden geteeld in uw eigen achtertuin kruidentuin. Een kleine 4 voet door 6 voet kruidentuin kan bieden voldoende ruimte om genoeg kruiden groeien voor een klein gezin. Veel voorkomende kruiden kunnen gemakkelijk worden binnen of buiten gekweekt voor gebruik in de keuken.

Natuurlijk, koken is niet de enige reden voor de teelt van kruiden. Het toevoegen van kruiden aan een bloementuin of landscaping gebied is een geweldige manier om aromatische elementen toe te voegen aan uw het tuinieren gebied. Veel van de variëteiten kruid plant zijn zeer aromatisch en kan dit de sfeer van uw achtertuin landscaping.

Sommige kruiden kunnen ook verbeteren groente smaken als je plant ze naast elkaar. Tomaten zijn zeer gevoelig voor het oppakken van de smaken van de nabijgelegen kruid gewassen. Dit kan leiden tot een unieke en heerlijke smaak in de groenten die afhankelijk is van de kruiden die je plant in de buurt. Sommige kruid planten produceren prachtige bloemen en kan een prachtige aanvulling op een bloementuin.

Een van de belangrijkste aspecten van de groeiende kruiden in een huis tuin voor gebruik in de keuken is het behoud proces. Kruiden vers kan worden gebruikt terwijl ze in het seizoen, maar als u van plan bent om ze te gebruiken tijdens de winter maanden, moet u of uw droge kruiden invriezen om ze te behouden.

Kruiden zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze weinig bodem en bemesting onderhoud vereisen. Ook plagen en ziekten zijn meestal niet problematische gebieden voor kruiden. Als u kruiden groeien voor de eerste keer, probeer uw keuzes te beperken tot een paar van de basis-kruiden, zoals bieslook, peterselie, basilicum, tijm, koriander, salie, rozemarijn en dille.

Groeiende kruiden binnenshuis of buitenshuis is gemakkelijk en voordelig voor gebruik in de keuken, aromaten of gewoon decoratie. Probeer uw hand op het handhaven van een kruidentuin, en je zal ook blij zijn met de results.Visit http://www.the-garden-shop.info voor alle tuinieren versnelling je nodig hebt .