hindoeïsme-De basisideeën


   Door CD MohattaHinduism is een van de oudste religies in de wereld. Mahabharata werd geschreven meer dan 5000 jaar terug. De Hindoes noemen God als Brahman. Brahman is onze ziel. Brahman maakt de hele wereld. Er is niets maar Brahman in de wereld volgens het hindoeïsme. We zien niet onze ware aard als gevolg van Maya. Het doel is om het gordijn van Maya doorbreken en het zelf te zien. Guru helpt in dat te doen.

De stichting van het hindoeïsme is non-dualisme. God is dezelfde als we zijn. God toont zich als deze wereld. Ons doel is het bereiken van de Godheid. Dat is het doel van een ware Hindoe. Iemand die dit heeft gedaan wordt een Siddha.

Hindoeïsme gelooft in de drie-eenheid van God. De drie namen zijn-Brahma, Vishnu en Mahesh. In verschillende vormen God vervult anders. Creëert Brahma, Vishnu en Mahesh ondersteunt of Shiva vernietigt. Alle drie zijn dezelfde als Brahman.

Veel mensen in India willen krijgen buitengewone bevoegdheden. Sommige van deze bevoegdheden zijn voor het doen van goed naar anderen, terwijl anderen zijn voor slechte daden. Dat is zwarte magie. Voor het krijgen van goede machten, is er geen andere wijze dan een echte Guru. Voor de andere bevoegdheden die kwaad zijn, mensen leren magie en doen tantrische en mantra praktijken. De meeste van deze praktijken worden uitgevoerd in crematie gronden.

Pas op voor een Indiase goeroe die aantoont geen magie. True Goeroes vermijden. Als je over een goeroe die presteert buitengewone acties, gelieve weg te houden. U kunt niet volgen meer dan een Guru. Na goeroe betekent niet luisteren naar hem, het is veel verder dan dat. Guru wekt de Kunadlini en helpt zijn leerling bereiken verlichting. Het merendeel van de Indianen proberen niet Guru. De meeste van hen weten niet wie is een Guru. Elke prediker kan gek hen. Wanneer een leerling de verlichting bereikt, hij / zij Guru. Boeddha, Heer Dattatreya, Ramakrishna, Swami Vivekananda, Baba Nityananda en Baba Muktananda zijn enkele van de goeroes van India.CD Mohatta tekst schrijft voor myspace graphics en MySpace opmerkingen. De site biedt lay-outs, codes, enquêtes, enz. voor MySpace gebruikers. Heeft quizzen proberen om funquizcards .

This entry was posted in Religion and tagged , , , . Bookmark the permalink.