Hoe om uw boek Reviewed in Magazines Get


   nbsp; door: Sophfronia Scott
In een van mijn verleden tijdschrift banen mijn kantoor is naast dat van het boek editor. Hij zou krijgen dozen en dozen van boeken per dag. Er was een aparte zaal gewijd aan het opslaan van deze boeken, maar dat nog didnt houden hen uit opstapelen in zijn kantoor. Wanneer hij terug van vakantie hij bijna moest een bulldozer te gebruiken om zijn deur open te krijgen!
U ziet het probleem, toch? Hoe krijg je je boek opgemerkt, laat staan herzien, wanneer deze is slechts een van de stapels boeken in het kantoor van een editors? Hier zijn een paar tips om u te helpen in kaart te brengen een winnende strategie.
1. Bepaal welke tijdschriften zijn het beste voor het bereiken van uw doelgroep.
Als je van plan bent om uw boek, beslissen markt eerste die uw ideale lezer. Is het een 35-jaar-oude stedelijke professionele man? Is het een stay-at-home mom die woont in het Midwesten? Is het vrouwelijke afgestudeerden die ook toevallig sportfanaten? Zodra u beslissen wie youre richten, vraag jezelf: Wat tijdschriften heeft mijn ideale lezer lezen? Die zal de tijdschriften youll richten. Op die manier, je wont afval tijd en geld het nastreven van tientallen tijdschriften die, zelfs als ze dat herziening uw boek, wouldnt veel geven u in termen van winnen lezerspubliek. Met mijn roman richtten we ons op tijdschriften met grote vrouwelijke publiek. Idealiter moet u dit te doen een paar maanden voordat uw boek naar buiten komt, omdat het doel is om ofwel een verhaal schrijven voor het tijdschrift of om een interview in het tijdschrift, en het artikel verschijnen voor of gewoon als je boek is gepubliceerd hebben.
2. Zoek uit wat de redactie nodig hebben.
Wanneer u hebt gekozen voor de tijdschriften, ze kopen en lezen. Hebben ze een bepaalde schrijfstijl? Welke artikelen verschijnen in het tijdschrift weer? Als je kunt, schrijven, e-mail of bellen met de redacteur en zoek uit welke soorten van verhalen het tijdschrift is op zoek naar. Youll hebben meer succes als je kunt vullen de redactionele gaten het tijdschrift werkt al aan.
3. Laat een editor weten wat je te bieden hebben.
Start het verzenden van brieven aan query artikel opdrachten te krijgen. Als u een bijzondere expertise heeft, kunt u laten weten dat een editor youre beschikbaar voor interviews of ze ooit een deskundige over een bepaald onderwerp nodig heeft. Vaak een editor zal toewijzen een verhaal naar een schrijver en geef ze een paar geïnterviewden mogelijk om hen te helpen de slag te gaan. Ik nam contact op redacteuren Essence een volledig jaar voordat mijn boek kwam uit om hen te laten weten dat ik werkte als een persoonlijke en carrière coach. Binnen een paar weken begon ik steeds gesprekken van verslaggevers aan mij interviewen voor werkende moeder verhalen voor Essence.
4. Vermeld uw boek of krijgen vermeld.
Als uw artikel wordt gepubliceerd, zorg ervoor dat je de kleine cursieve blurb aan het eind dat zegt dat je bent “een schrijver wiens volgende boek, het beste boek in de wereld, zal deze maand gepubliceerd door Big Press, Inc” Je krijgt het idee. Als u wordt geïnterviewd voor een artikel, is de kans ze wont ruimte hebben om je boek te vermelden, maar u moet nog steeds de verslaggever te vertellen over het toch. U kunt zelfs hen vragen om het in hun notities. Zoals het verhaal wordt besproken in vergaderingen, zou iemand zeggen: “Wist je dat ze schreef ook een boek?” Dit bouwt voort bewustzijn.
5. Check in met uw contacten, maar Dont pester hen.
Zodra uw boek is gestuurd om een nieuw onderzoek, dan kunt u bellen of mailen om ervoor te zorgen dat de editor kreeg het boek, maar laat het daarbij. Youve alles gedaan wat je kunt. Ive nooit ontmoet het boek redacteur bij Essence, maar toen ik hoorde dat hij zich bewust was van mijn roman Ik was helemaal opgewonden. Ik hield mijn vingers gekruist daarna. U kunt de recensie hier. Een laatste opmerking: Sommige tijdschriften en kranten Dont herziening zelf gepubliceerde boeken. Lees vooraf, zodat u kunt uw inspanningen elders als thats nodig.
kopiëren; 2005 Sophfronia Scott