Hoe om uw kind te stoppen Biting ea


   Door Lily MorganParents vaak verbijsterd en verontwaardigd wanneer een speelkameraadje bij kinderdagverblijf of op de speelplaats beten hun kind. Als uw kind is de bijter, gevoelens van wanhoop, woede en hulpeloosheid kan leiden tot een reeks van vruchteloos straffen en interventies. Wat kunt u doen om je kleine bijter ontmoedigen?

De wortel van het probleem

Peuters vaak niet bijten van frustratie of woede. Als hun basisbehoeften zoals honger, dorst, toiletgebruik, dutje, en de aandacht van een volwassene zijn onvervulde, de daaruit voortvloeiende frustratie brengt op een beet. Om deze basisbehoeften een einde maakt aan veel gevallen van bijten.

Talloze kinderen speelkameraadjes bijten tijdens woordenwisselingen over een speeltje, een snack, een fopspeen, of een positie op de schoot van een adults. Het is een defensieve, zelf-beschermende maatregelen. Didactische het kind om te gaan met zijn gevoelens op een aanvaardbare landhuis eindigt dit soort bijten.

Sommige kinderen bijten als een manier om bullebak anderen. Dit is een probleem gedrag vertoond door een sterke wil kinderen. Snelle interventie nodig is. Stevig uitleggen aan het kind dat dit niet acceptabel gedrag en dat u niet zal tolereren bijten.

Interventie

Het is belangrijk om elke gebeurtenis bijten adres wanneer het gebeurt. Wachten om in te grijpen totdat een gedragspatroon ontwikkelt maakt een eind maakt aan bijten harder voor u en het kind.

  Stevig vertellen het kind dat bijten niet aardig is en dat hij het niet opnieuw te doen.

  Zorg voor onmiddellijke gevolgen voor het gedrag. Verwijder het kind uit de speeltuin. Ingewijde een time-out of in te trekken een favoriete snack, privilege of speelgoed. Zorg ervoor dat het kind zich ervan bewust is dat de straf is een direct gevolg van bijten. Vraag hen waarom de straf opgetreden, zodat ze duidelijk hebben begrepen is vanwege bijten. Zorg dat verdere herinneringen bijten zal leiden tot ongewenste gevolgen.

  Instrueer het kind om zich te verontschuldigen voor bijten. Leg uit dat bijten pijn doet zowel fysiek als emotioneel.

  Als bijten optreedt met een ouder kind, vraag het kind waarom ze de behoefte gevoeld om te bijten. Hij of zij kan in staat zijn om wat je gevoelens of acties te vertellen heeft geleid tot het incident.

  Leer uw kind constructieve manieren om te gaan met gevoelens van frustratie en woede. Laat ze schoppen een bal buiten, praten over hun gevoelens, schakelaar activiteiten, of zoeken naar de kalmerende comfort van een favoriet speeltje of deken.

  Geef lof en beloning voor elke instantie van uw kind behandelt een periode van frustratie of woede zonder bijten.

  Wees consistent met de straf voor het bijten. Instrueer andere verzorgers wat te doen wanneer bijten zich voordoet en maak een verenigd front. Laat nooit bijten te glijden door ongestraft.

  Bijten uw kind wordt niet aanbevolen. Deze modellen ongewenst gedrag en verwart het kind. Als het OK is voor u hem te bijten, waarom is het onaanvaardbaar voor hem om een ander kind bijten?

U kunt stoppen met bijten gedrag met consistente, vroege interventie. Stel duidelijke verwachtingen en gedrag begrijpelijk, aangepast aan de leeftijd gevolgen voor bijten. Saldo straf met een positieve lof wanneer uw kind kiest om adequaat te reageren in plaats van bijten. Saldo straf met een positieve lof wanneer uw kind kiest adequaat te reageren in plaats van biting.Find nuttige en creatieve ideeën voor ouders en grootouders, terwijl u onze grote selectie van betrouwbare kinderen meubels en klassieke speelgoed winkel. Bezoek www.TheMagicalRockingHorse.com vandaag !