Hoe te slagen als schrijver


   nbsp; door: Michele Pariza Wacek
Als professionele copywriter, Im vaak gevraagd door aspirant tekstschrijvers wat ze moeten doen om te slagen. De meeste van hun vragen centrum rond schriftelijk vermogen. Ze willen weten hoe om te achterhalen of ze het talent om te slagen, of indien theresa “test” die zij kunnen treffen die hen vertellen als theyre een schrijver goed genoeg om daadwerkelijk krijgt betaald om te schrijven hebben.
Nou, ten goede of ten kwade, het schrijven van het vermogen heeft weinig te maken met het uiteindelijke succes van een writers. (Business eigenaren die willen schrijven om hun bedrijf te bevorderen, kennis te nemen – Im met je te praten ook.)
Als er een test die er zijn (en er isnt door de manier waarop), maar als er was, zou ik zeggen de test zou alleen omgaan met je houding over het schrijven en laten vermogen vlak van te maken.
Ja, hoorde je me gelijk. Attitude over het vermogen. That is de sleutel tot succes.
Ik weet. It is moeilijk te horen. Als schrijvers, willen we zo slecht te worden verteld ons werk is goed, dat zij heeft verdienste, dat we echt getalenteerd. Im niet zeker waarom zo velen van ons behoefte die buitenkant validatie – misschien omdat het schrijven van zon eenzame, innerlijke activiteit dat wanneer we eindelijk doen komen voor lucht, willen we ervoor zorgen dat we havent geweest verspillen onze tijd.
Maar om eerlijk te zijn, is het mogelijk om een professionele schrijver, te worden betaald voor uw werk, en niet erg getalenteerd. (In feite heb je een Ill beter. It is zelfs mogelijk om overwerkt, uitgeput studenten in het Engels lire klassen te lezen uw boeken en niet al te getalenteerd. Zaak in punt: Thomas Hardy.)
Als ik kijk naar professionele schrijvers (en ik ook auteurs in deze categorie) de gemeenschappelijke noemer zie ik isnt schrijven talent. Het isnt zelfs een verlangen om te schrijven – ik weet het, het is soort van vreemd, maar there is meer dan een paar van die mensen die er zijn.
Its een verlangen om te slagen als schrijver.
Als youre vastbesloten om te slagen als schrijver, en hebben de wil en de mentaliteit om het te doen, dan youll slagen in. Period.
Nu, dat doesnt betekent dat u kunt overslaan hard werken, honen uw ambachtelijke of, ja, eigenlijk Pak pen en papier of handen het toetsenbord en karnen uit woorden. Je moet genoeg te doen wat nodig is worden bepaald. Om de nodige offers. Om daadwerkelijk het werk doen. En, om te weten tegenslagen zal gebeuren en obstakels zal verschijnen en leren ze op te nemen stap.
Niet iedereen gaat als wat youve geschreven. Ik Dont schelen hoe goed je bent. Youre gaat krijgen sommige, zo niet een vrachtwagen, van kritiek langs de weg. Maar, nogmaals, het that deel van uw houding. Je moet in staat zijn om de afwijzing te nemen, de kritiek, of het gewoon gemiddelde opmerkingen in stride. Je moet jezelf halen en blijven gaan. Omdat je weet in je hart youre op de goede weg en je wont toestaan die vervelende mensen ontsporen je.
En dat, mijn vrienden, is wat het is om een schrijver.
Creativiteit Oefening – Haal de juiste houding
Mensen hebben boeken geschreven over het veranderen van je houding, dus Im niet gaan doen alsof deze oefening is het einde-all, be-all. Maar is een begin.
Tweemaal per dag, plaats je hand op je borst en zeg hardop: “Ik kies om een succesvolle schrijver. Ik heb de houding van een succesvolle schrijver.” Dit is een verklaring, geen bevestiging. Volgens T. Harv Eker, auteur van “Secrets of the Millionaire Mind, zijn” verklaringen krachtiger dan affirmaties. Verklaringen eenvoudig te verklaren uw intentie dan staat uw doel is al gebeurt (dit is een bevestiging.) Wanneer u staat uw doel als It reeds gebeurt, een klein stemmetje in je meestal pijpen op en zegt “thatsa belasting van crap “waardoor het moeilijker wordt om uw houding. Maar als je gewoon staat het voornemen, dan niet weinig stem klokkenspel in om je anders vertellen.
En als u zegt het hardop, youre laten weten wat uw onderbewustzijn, het universum kennen, en de cellen in je lichaam weet (omdat ze kunnen voelen hoe de energie) wat youre van plan om te doen. Het plaatsen van een hand op je borst kunt u het gevoel dat energie. Dus verandering gebeurt sneller. Als u ook kijken in de spiegel, youll versnellen die verandering nog meer.
Boven alles, onthoud dit: Geloof en het zal gebeuren.