How To Deal met zwangerschap Rugpijn


   Door Spencer HuntNobody Houdt Terug Pains …

Zwangerschap rugpijn tijdens een bepaald stadium van de zwangerschap is vrijwel onvermijdelijk.

Geschat wordt dat 2/3rds van zwangere vrouwen terug zal voelen en pijn in het bekken door hun 36ste week. Als de baby groeit en zwaarder wordt, wordt extra druk gelegd op de rug ter ondersteuning van de moeders groeiende buik. Een andere bijdrage aan de pijn terug is de positie van de groeiende baby in de baarmoeder. Er zijn echter veel verschillende factoren die kunnen leiden op de rug van pijn in de verwachting moeders. Stress en meer inspanning kunnen ook belangrijke factoren, behalve dat ongezond voor de baby. Terwijl de meeste rugpijn zelf lost een paar maanden na de bevalling, kunnen sommige rugpijn helemaal worden voorkomen. Nu wouldnt dat nog beter?

Take it Easy

Maak tijd voor frequente onderbrekingen en krijgen voldoende rust. Dit doesnt betekenen om een bank aardappel, maar je moet nemen meer tijd om te rusten en te ontspannen. Zet je voeten omhoog, pak een kopje van uw favoriete drankje cafeïnevrije rustgevend en neemt het gemakkelijk nu en dan. Probeer te liggen af en toe en, indien mogelijk, proberen de activiteiten te minimaliseren dat zetten stress op je rug. Op het werk, dont zitten voor langere tijd en als je zit, wordt voorgesteld dat u plaats een kussen achter de kleine van je rug.

Controleer uw Stress

Stress alleen kan leiden tot pijn in de onderrug. Probeer uw stress te verlichten, ook al is het maar voor een paar momenten per dag. Braakleggingmamatijd elke dag, zodat u kunt decomprimeren, verfrissen en te ontspannen. Mediteer, neem een warm bad, luister naar rustgevende muziek, iets dat helpt je te ontspannen. U zult versteld staan hoe handig slechts 10 minuten of zo een dag van deze activiteiten kunnen worden in het verlichten van uw stress.

Get a Zwangerschap Girdle

De term “zwangerschap gordel”, heeft een onheilspellend geluid, maar het kan een zwangere moeders beste vriend. Het is ontworpen om te worden gedragen onder uw kleding, net als een traditionele gordel. Maar het is ontworpen om beter te ondersteunen en uw maag te heffen, zodat de druk wordt gehaald van de rug. U kunt afhalen een zwangerschap gordel op vele moederschap winkels. U kunt altijd weg te geven aan iemand anders voor hun baby shower nadat uw baby is geboren.

Get Enough Oefening

Oefening daadwerkelijk kan helpen bij rugklachten en kan helpen om de spieren in de rug te versterken. Yoga is een goede oefening voor dit doel. Wandelen is geweldig, maar je moet wat versterking en rekoefeningen ook, dat je niet met gewoon wandelen. Vraag rond om te zien of er sprake is van zwangerschap oefeningen en zwangerschap yoga. Als uw ding klassen Arent, vindt u diverse zwangerschap yoga en zwangerschap oefening dvds, soms zelfs gratis bij uw openbare bibliotheek. Zorg ervoor dat u contact op met uw arts voordat u een trainingsprogramma te beginnen. Zodra hij geeft je het groene licht, maar, ga ervoor.

Eet gezond

Je zou denken dat dit zou zijn gezond verstand. Maar verwacht moeders soms kan vreemd voedsel hunkeren. Of, soms kunnen ze eten hetzelfde als vóór de zwangerschap, en dus niet genoeg eet voor twee. Eten recht kan helpen op vele manieren. Eerst gezond eten zal helpen houden u van het verkrijgen van extra gewicht. Hoe minder extra gewicht je bij je hebt, hoe minder druk er op je rug. Ten tweede, gezond eten helpt uw lichaam weren ziekte en daadwerkelijk helpt het omgaan met pijn efficiënter. Ten slotte zal het drinken van veel water houden uw nieren goed werken, die kan creëren een ander type van lage rugpijn. Gezond eten is beter voor u en beter voor uw baby.Spencer Hunt is een tweetalige wellness consultant die graag schrijven over onderwerpen zoals gezondheid Mannatech Ambrotose Supplementen. Voor glyconutrients: http://www.ifoundhealth.com/