How to Improve Your Jump Shot


   Door Greg WilliamsJump opnamen zijn soms de enige manier om een mand en score te krijgen voor je team. Het is een essentieel schot dat elke speler moet beheersen. Het vereist ook meer vaardigheden en de praktijk dan stilstaande opnamen, want het is een meer fysieke schot.

Spelers op zoek te verbeteren of de sprong shot kapitein moet volgen het volgende advies aan de meeste uit hun oefensessies te maken en een goede stap op de weg naar de beste op sprong schoten.

De volgende advies geeft een aantal zeer praktische ideeën over hoe een goede sprong opnamen te maken en hoe je jezelf kunt trainen zodat je elke jump shot tellen kan maken.

Have a Practice Routine

Elke keer dat u probeert te werken aan een schot moet je een praktijk routine te ontwikkelen. Hierdoor kunt u zich meer op hun gemak met het schot. Het helpt je om de foto meer een tweede natuur te maken.

Zorg ervoor dat wanneer je beoefenen dat u een manier om je schot te doen. U kunt opwarmen en rekken en dan doen wat dribbelen en vervolgens schoten springen, bijvoorbeeld. Doe je routine dezelfde iedere praktijk.

Doe specifieke oefeningen

Voor springen opnamen je moet echt je vaardigheden te ontwikkelen op springen en evenwicht.

Je moet doen moulinette springen, springen jacks en andere bewegingen die u in staat om de praktijk springen zodat je de hoogte kunt krijgen krijgen. Wil je de meest hoogte mogelijk op je springt.

Ken de Key Move

Een goede jump shot zal alleen gebeuren als je kunt springen direct in de lucht. Om te oefenen deze techniek moet je praktijk springen op en neer in een rechte lijn.

U kunt markeren de grond met een cirkel. Als je springt op en neer moet u ervoor dat u het land op dezelfde plek iedere keer. U moet de praktijk springen oefeningen totdat je ze meester en nog steeds houden op het oefenen van de bewegingen, zodat je verblijf goed naar hen.

Dit is de sleutel naar het beheersen van de sprong schot. Een rechte sprong is gelijk aan een straight schot. Het staat u toe om echt nauwkeurig te zijn in uw jump shot. Zonder de rechte spring je schot zal worden uitgeschakeld. Als je eenmaal in de lucht is er niets wat je kunt echt in te schakelen het schot rechts.

Zoals je ziet veel van de focus ligt op springen. Dat komt omdat veel van een jump shot is de sprong. Ieder ander shot je maakt is vergelijkbaar met de jump shot, maar geen enkele is zo veel gericht op de lucht hoogte. Je moet dat serieus nemen met het oog op een onbekend en effectieve jump shot hebben.

Wanneer u oefenen en werken met je sprong schot moeten blijven gericht en bereid zijn om hard te werken. Ga shots niet van nature komen de meeste mensen. Het gaat veel werk en inspanning van uw kant. Het is essentieel dat je serieus bent over het krijgen van de hoogte op je springt en zinkende een rechte schot. Alleen dan kan je echt kapitein van het jump shot. Vind grote systemen voor fotograferen hoepels op deze coole online winkel. Samen met stevige basketbal hoepels vindt u duurzaam backboards en velgen voor uw bestaande systeem. Shop outdoor basketbal hoops vandaag .