How To Save Money On Your Mortgage


   Door Ray TolleyMost Dont mensen beseffen dat, maar je doorgaans meer te betalen voor uw hypothecair krediet dan u doen voor het huis. In feite, heel wat meer. Stel je koopt een huis 250.000 dollar, betaalt 50.000 dollar (dat is 20 van de kosten) voor de eerste aanbetaling, en het verkrijgen van een lening voor de resterende 200.000 dollar. Als thatsa 30-jarige lening met een 8 procent rente, youll wind te betalen meer dan 328.000 dollar in het belang van alleen al in de loop van uw hypotheek. That Daarom moet je de tijd te investeren in het vinden van de beste hypotheek voor de beste prijs.

Typisch, bladeren we de krant of het internet en bellen maar een paar geldschieters die lijken goede prijzen aanbieden, of misschien gaan we naar dezelfde kredietverstrekker als onze buurman of een van onze makelaar aanbevolen. Echter, niet winkelen ongeveer gaat kosten u geld – veel geld.

Leningen die er goed uitzien in een advertentie of via de telefoon kan sluiten kosten verborgen, vervroegde betaling boetes en aanvullende aanvraag kosten die alle kost je geld. Blijf lezen om te leren hoe kredietverlening valkuilen te vermijden en geld besparen op uw eerste hypotheek, waardoor het een meer positieve ervaring.

1. Kopen van een bouwer.

Als youre een nieuw huis koopt, kunt u mogelijk een kredietverstrekker aanbeveling van bouwer te krijgen. In sommige gevallen, bouwers onderhandelen over de financiering van speciale tarieven en daadwerkelijk kan u geld besparen. In andere gevallen kan de kredietgever worden eigendom van de bouwer, of de bouwer kan gewoonweg het ontvangen van een opdracht van de kredietgever. Voordat u zich verbinden tot kredietverlener een builders, altijd rond shop voor andere aanvragen, zodat u meerdere vergelijken.

2. Het krijgen van een aanbeveling van uw agent.

Terwijl uw agent vaak kunt u naar een geldschieter met wie hij of zij heeft een goede relatie, kun je ook wandelen in een commissie val. Voordat zeggen ja tegen een kredietgever agents aanbeveling altijd plaatsvervanger aanhalingstekens.

3. Doe wat vergelijken en voorafgaand onderzoek.

Voordat u formeel van toepassing voor een aanvraag, doen enkele voorlopige onderzoek naar de hypotheekrente in uw omgeving. Na een idee van uw credit score en prijsklasse voordat u start zal u helpen een nauwkeuriger beeld van de hypotheekmarkt in uw regio.

4. Vraag je vrienden en familie voor verwijzingen.

Begin door te praten met familie en vrienden die onlangs geleend geld. Vraag of ze hadden prettige ervaringen en als ze zou aanraden het bedrijf dat zij behandeld. Persoonlijke referenties zijn vaak de meest boeiende omdat zij afkomstig zijn van iemand die u persoonlijk kent en vertrouwt.

5. Dont bang om uw kredietgever interview.

Bij de jacht voor een hypotheek, altijd herinneren dat youre de klant. Gewoon omdat je te passen en in aanmerking komen, doesnt bedoel je moet voelen “geluk” voor het voorrecht van de aankoop van hun hypotheek. Vergeet niet, kon je het geven van deze kredietverlener dan $ 300.000 aan rente.

Probeer altijd te gaan zitten en chatten met een paar geldschieters om een gevoel te krijgen voor hun niveau van klantenservice. U vindt er ook bijkomende nuttige informatie op hun website. Zelfs als een kredietgever een iets hogere rente heeft, zou de kwaliteit van hun dienstverlening de moeite waard zijn de extra expense.For informatie over de praktische voorbereiding woningbezit ideeën kunt u terecht op www.home-eigendom-preparation.com, een populaire site die geweldige inzichten betreffende huis controle-instrumenten, FHA hypotheekrente, stop afscherming verkoop info, en nog veel meer .

This entry was posted in Goed and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.