How To Sweat Voor Detox


   Door Sheryl lyona zeer effectieve methode van ontgiften van het lichaam dat kan alleen of in combinatie met vasten en / of kruiden worden gebruikt, is zweten. Dit wordt gedaan door het gebruik van saunas, stoombaden, en hete baden.

Profuse therapeutische transpireren is een van de meest natuurlijke manieren om uw lichaam te helpen de natuurlijke ontgifting omdat transpiratie is ontworpen om afval te elimineren uit uw lichaam. Huid wordt wel de “derde nier” voor zijn ongelooflijke vermogens afval verwijderen.

De stijging van de lichaamstemperatuur veroorzaakt door deze technieken induceert een kunstmatige koorts. Deze stijging van de temperatuur leidt tot een verhoogde werking van het immuunsysteem, verhoogde productie van witte bloedcellen, verhoogde stofwisseling, en een verhoogde hartslag en het bloed stromen. Velen geloven dat toxines lodge in vetcellen onder de huid oppervlak. Zweten is de makkelijkste en dichtstbijzijnde uitgang voor deze toxinen.

Hoewel stoombaden en hete baden heter kan voelen als gevolg van de luchtvochtigheid, is de temerature daadwerkelijk lager en veel van het water dat je op je lichaam voelen is condensatie in plaats van zweet. Om deze reden veel experts raden FIR infrarood saunas in plaats daarvan. Bovendien, infrarood saunas zijn meer energie-efficiënt, bieden een hoog comfort niveau en meestal zorgen voor een diepere penetratie van warmte die op zijn beurt zorgt voor een meer substantiële detox.

Dr Mercola raadt ver-infrarood saunas en bevat zelfs instructies over hoe u uw eigen eenvoudige sauna te bouwen voor thuis gebruik voor minder dan $ 75.

Als u zwanger bent of probeert zwanger te worden kunt u voorzichtigheid betrachten bij het gebruik van stoom, saunas, bubbelbaden, of baden. Hyperthermie (verhoging van de lichaamstemperatuur) is verbonden met foetale neurale buisdefecten vooral tijdens de eerste weken van de zwangerschap. Sommige landen zoals Duitsland routinematig raden het gebruik van saunas voor zwangere vrouwen, zodat deken uitspraken zeker niet van toepassing, maar als je besluit om een sauna te gebruiken, niet meer dan 10-12 minuten doorbrengen in de hitte en dan zeker om af te koelen completely.Sheryl Lyon is absoluut gepassioneerd over natuurlijke levenswijze ouderschap. Ze gekanaliseerd die passie in haar website: Gezondheid – een veel betere manier en haar Natural Health Store