How To Your Story Vertel To Your Sales

Toename

   Door Robert GreenshieldsWhen u succesvol te zijn, je doet wat succesvolle mensen doen. Advertising reus David Ogilvy lees een boek ten minste zeven keer, en hij aanbevolen dat iedereen in de reclame hetzelfde doen. Dat boek is wetenschappelijk Advertising, door Claude C. Hopkins.

Marketing wizard Jay Abraham zei: “Claude Hopkins is de meester van hen allen. Zijn invloed is toegevoegd gemakkelijk meer dan $ 6m tot mijn persoonlijke incomeand nog tellen.” Hoe komt het dat een man die leefde 80 jaar geleden is nog steeds de goeroe van de top marketeers?

Hopkins was een ware pionier van de reclame begin 1900 – een innovatieve genie. Hijs de man die geschapen gratis proeverij, risico-vrije proeven, geld-terug garantie en marktonderzoek. In plaats van alleen een advertentie plaatsen en “zien hoe het ging,” Hopkins gemeten alles.

Een van zijn meest krachtige strategieën voor het creëren van business voor klanten heet nu de “pre-emptive strike. Hopkins nooit opgeroepen dat, hoewel. Hij heeft net noemde het “het verhaal.”

Bijvoorbeeld here is wat Hopkins deed voor Van Campsvarkensvlees en bonen. Hopkins voerde zijn wetenschappelijk onderzoek en leerde dat 94 van huisvrouwen waren bakken hun eigen bonen, een proces dat ongeveer 16 uur duurde van begin tot eind. Hopkins realiseerde zich dat niemand het vertellen van de huisvrouwen over de voordelen theyd krijgen van het kopen van varkensvlees en bonen in een kan namelijk meer tijd en beter varkensvlees en bonen.

Hopkins liep een campagne die verklaarde dit alles. Hij wees erop hoe lang het duurde om bonen maken thuis en beschreven hoe de resultaten waren teleurstellend. Meestal zijn de bonen geplaatst werden verbrand, terwijl degenen die eronder kreeg papperig. Hopkins vertelde ook het verhaal van Van Campsbonen de procedure voor de selectie van hun bonen, het zachte water dat ze gebruikt, en de stoom ovens en verzegelde containers die bewaard in de smaak.

Here is het ding. Alle fabrikanten van varkensvlees en bonen in blik hebben hun bonen op deze manier. Maar omdat Van Kampen was de eerste die het verhaal van hoe ingeblikte varkensvlees en bonen vertellen zijn gemaakt, het Van Camps naam kwam verstaan “Pork and Beans” van de consumenten. Na die “pre-emptive strike , een andere fabrikant die probeerde te vertellen dat verhaal alleen maar uit zou zien als een imitator. That is een reden Van Campsvarkensvlees en bonen zijn nog steeds rond vandaag.

Dus whats your story? Misschien denk je bij jezelf: “Dat waren varkensvlees en bonen. Mijn bedrijf is anders.” Nou, zo is de verkoop van bier.

Als Claude Hopkins begon op de Schlitz Beer campagne, werd Schlitz 5de gerangschikt in haar aandeel van de markt. Alle ondernemingen hebben aangevoerd dat hun merk van het bier “was zuiver,” en consumenten geeuwde, totdat Hopkins het verhaal verteld dat uitgelegd wat “zuivere” echt betekende.

Wanneer Hopkins het verhaal verteld van bier druipende over pijpen in kamers spiegelglas van gefilterde lucht, flessen die werden vier keer gesteriliseerd, en het schoonste water uit 4000 voet diepe artesische putten zijn campagne nam Schlitz uit worden gerangschikt 5e te worden van de nummer 1 bier , in slechts een paar maanden.

Nogmaalss what je verhaal? Wat is het proces of voordeel dat u voor lief nemen? Wat vind je ervan uit dat iedereen kent? Vertel het verhaal van hoe uw familiebedrijf begon. Vertel het verhaal van hoe je maken wat je maakt. Vertel hoe het was om het risico te nemen, laat dat veilige kantoorbaan, en ga op je eigen als ondernemer, omdat je gelooft in wat u verkoopt.

Wat Claude Hopkins geleerd van zijn resultaten was dit: Als je open te stellen en vertellen het verhaal van wat je verkoopt, dan is uw prospects buy.Robert Greenshields is een marketing succes coach die helpt ondernemers en professionals die gefrustreerd dat theyre werken te veel uren voor te weinig beloning. Meld u aan voor zijn vrije tips over het verdienen van meer en minder werken op MindPower Marketing

This entry was posted in Market and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.