If You Dont Lees Deze 7 nummers In Zwangerschap, Youll Hate Yourself Later


   Door David W RichardsIt moet worden heerlijk om te zien dat je een baby in je baarmoeder. Verbeelden hoe de geboorte te geven aan hem / haar, op zoek naar de juiste naam, winkelen voor schattige baby outfits, baby shower party. Oh ja, zijn die erg mooi.

Het is echter noodzakelijk voor u te houden jezelf alertwithout dat u uw opwinding van trim.

Er zijn 7 NOs tijdens de zwangerschap dat je om te weten:

1. Roken. Niet roken of rond die doen. Roken verhoogt het gehalte aan koolmonoxide in je bloedbaan en veroorzaken afzetten op de hoeveelheid zuurstof die beschikbaar is voor uw baby. Nicotine bedwingt de bloedvaten aan jouw kant van de placenta, waardoor zuurstof minder efficiënt vrijgegeven aan de baby.

2. Geneesmiddelen. Het probleem wordt veroorzaakt door geneesmiddelen die door de moeder is dat zij de placenta kan passeren en voer de bloedbaan babys. Dit kan problemen veroorzaken in de ontwikkeling van de baby. Geneesmiddelen kunnen ook indirect een effect hebben op de baby door te interfereren met het milieu in de baarmoeder. Sommige geneesmiddelen kunnen leiden tot contracties van de baarmoeder, vermindert de bloedtoevoer naar de baby, oorzaak vroeg, vertraagd of zelfs langdurige arbeid.

3. Alcohol. Babys van moeders die alcohol dronken tijdens hun zwangerschap zijn meestal klein en ondergewicht. En, kunnen ze lijden aan foetaal alcohol syndroom. Het is de belangrijkste oorzaak van mentale retardatie in de VS.

4. Stress. Probeer je best niet te worden benadrukt uit. Misschien maak je het moeilijk vinden om te slapen, krijg hoofdpijn, rugpijn, enz. Ook van invloed kunnen zijn humeur uw babys. Erger nog, kan het leiden tot vroegtijdige geboorte.

5. Chemical. Wees voorzichtig met de chemische stoffen die u thuis gebruikt, zoals schoonmaakmiddelen, verf, thinner, of pesticide. Als u werkt met die chemische stoffen voor een zo lange periode tijdens uw zwangerschap, is je baby blootgesteld als de chemische overgaat van uw bloed. Dit is schadelijk voor uw baby en vertragen de groei van uw baby en intelligentie.

6. Hot tub. De Amerikaanse College van Verloskundigen en Gynaecologen (ACOG) bevestigt dat oververhit raakt in een warm bad wordt niet aanbevolen tijdens de zwangerschap. ACOG beveelt ook aan dat zwangere vrouwen nooit laten hun lichaamstemperatuur boven de 102.2 F. hot tubs zijn vaak de fabriek geprogrammeerd om de handhaving van een temperatuur van ongeveer 104 F. Het duurt slechts 10-20 minuten in een warm bad om je lichaamstemperatuur te verhogen 102 F of hoger.

7. Dierlijke uitwerpselen. Zorg ervoor dat u Dont schoonmaken van uw hond of poep cats. Het bevat een organisme genoemd Toxoplasma gondii, die zeer gevaarlijk is voor uw baby. Het kan leiden tot een miskraam, doodgeboorte, blindheid, doofheid, of leermoeilijkheden.

Voor uw eigen en baby is goed, heel voorzichtig wit uw pregnancy.David W Richards is een gelukkige vader van twee jongens geïnteresseerd in de gezondheid ouderschap. Hij doet een aantal interessante sites op TIPSST 6, TIPSST 7 en TIPSST 8 .