Insomnia In Teenagers – een groeiend probleem


   Door Peter CoughlinMaybe itsa nieuwe ding, of misschien were net begonnen om het te zien, maar slapeloosheid bij tieners wordt steeds vaker gemeld. Artsen erkennen dat itsa echt probleem voor sommige tieners deze dagen, net niet kunnen slapen s nachts.

Wat veroorzaakt slapeloosheid bij tieners?

There is zeker de levensstijl die tieners vast te stellen, dat is waarschijnlijk hetzelfde als het altijd gebruikt te worden. Ze blijven tot laat op de avond, met name op het weekend, en dan niet in staat zijn weer vroeg tijdens de week. It is niet ongewoon voor hen om te slapen tussen de middag of direct na school, die het probleem van niet kunnen slapen s nachts erger maakt. Zij belanden slapen het grootste deel van het weekend te proberen en make-up voor alle slaap ze verloren tijdens de week. Its een beetje een vicieuze cirkel.

Het gevaar is dat dit een patroon is geworden, bijna als een jetlag, wanneer je cyclus van de slaap past zich volledig uit de context en je lichaam probeert te vertellen is tijd om te gaan slapen, als er in feite its helemaal niet. Het kan weken duren voor een tiener om weer in de juiste slaap gewoonten en herstellen van slapeloosheid. Het probleem is dat er nooit genoeg tijd tussen het weekend voor een goede slaap patroon worden gevormd.

Andere vaak voorkomende oorzaken van slapeloosheid bij tieners zijn angst en depressie. Itsa feit dat veel tieners hebben een strijd, met zo ongeveer alles! Het kan een van de meest moeilijke momenten van ons leven, onze puber jaren. Of It vrienden, familie, school of acne is, is there bijna een onbeperkt aantal redenen waarom een tiener kan worden angstig of depressief. Onvermijdelijk, gaat dit leiden tot problemen met slapen.

Wat kan gedaan worden over slapeloosheid bij tieners?

Het antwoord is bijna altijd hetzelfde, tieners moeten krijgen in een regelmatige routine met hun slaap, op dezelfde manier dat iemand anders dat doet. Als we een gewoonte kan worden vastgesteld, zullen de meeste van de slaapproblemen verdwijnen.

Natuurlijk kan het zijn dat uw tiener lijdt aan angst andere aanverwante aandoeningen, in welk geval medische hulp moet worden gezocht. Als de slapeloosheid interfereert met het vermogen van uw tiener goed te laten functioneren voor meer dan een paar dagen, neem ze mee naar uw arts te zien zodra je kunt. als It is gewoon een kwestie om op tijd naar bed, kan slapeloosheid bij tieners worden vrij snel opgelost en easily.Peter Coughlin schrijft over gezondheid gerelateerde themas voor verschillende e-zine, websites en publicaties. Voor meer informatie en artikelen over slapeloosheid en andere slaap gerelateerde aandoeningen bezoek de website van de behandeling van slapeloosheid .