Internet Marketing verkoopt huizen: Is Uw makelaar Tech-Savvy ?


   Door Ronnie BredahlWhen het gaat om het verkopen van een huis, in de wereld todays, een tech-savvy listing agent is belangrijker dan u misschien denkt. Niet langer zijn eenvoudig krant advertenties, of faxen naar de meervoudige listing service genoeg. In onze informatie honger de samenleving, de agenten die zijn up-to-date met internet marketing technieken zullen krijgen hun aanbiedingen gemerkt sneller.

Traditionele marketing methoden zijn nog steeds belangrijk. Maar met 80 van huizenkopers beginnen hun zoektocht online, een makelaar met een online aanwezigheid krijgt uw vermelding opgemerkt. Gewoon kijken naar een agentschappen website (of een site agents) kunt u laten weten over hun internet marketing plan.

Hier is wat een goed marketing plan dient te bevatten:

Zowel een agentschap en een Agents Site:

Te zetten is gewoon, websites materie in het onroerend goed bedrijf. De agent die u kiest moet zijn / haar eigen site. Het agentschap zelf moet ook een site. Schoon site ontwerpen, en regelmatige updates, zijn beide goede aanwijzingen dat zij up to date zijn met hun marketing technieken.

Search Engine Optimization (SEO):

Hebben van een website isnt genoeg van zichzelf. Om mensen te vinden die site moet worden geoptimaliseerd voor zoekmachines. Een goede indicatie dat het bedrijf werkt aan SEO is de inhoud regelmatig updates met nuttige informatie voor kopers.

Als u wilt weten hoe goed een site al geoptimaliseerd, probeer Googlen “onroerend goed (insert stad hier)”. Als de agents, of van de agentschappen, site weergegeven op de eerste paar paginas deze geven een goede SEO.

Multiple Listing Service (met IDX):

MLS of meerdere notering diensten zijn rond voor een tijdje. Zij leveren de processen waardoor een agentschap hun aanbiedingen kunnen delen met andere makelaars. Er arent vele agentschappen die Dont gebruik van deze diensten. In de wereld van todays, maar wil je MLS met IDX.

IDX staat voor internet data uitwisseling. De term komt eigenlijk uit de computerindustrie. Zoals geldt voor onroerend goed, is het proces waarbij een onroerend goed website informatie kan verzamelen uit de diverse diensten aanbieding voor weergave op hun eigen website.

Om uit te vinden als een agentschappen site IDX ingeschakeld persoonlijke sites (de meeste agents meest waarschijnlijke wont zijn), een zoekopdracht MLS aanbiedingen voor het gebied. Kijk naar een notering op die site, en dan vindt dezelfde notering aan de makelaar site. Als ze vergelijkbaar zijn qua inhoud (niet stijl) dan de site is waarschijnlijk IDX ingeschakeld.

Listing Syndication:

Dit is een gebied dat veel agentschappen over het hoofd. Wanneer een aanbieding wordt voorgelegd aan een MLS dienst van de lijst wordt ook gesyndiceerde op Realtor.com. Sommige instanties het gevoel dat dit genoeg is en vergeet de andere syndicatie-diensten. Trulia.com, Google Base, Yahoo Real Estate en Propsmart, zijn slechts enkele van de grotere diensten.

Om te zien of een agent de tijd om hun aanbiedingen hoofd syndicaat aan een van deze sites neemt, en zoek naar de agent (of instantie) op naam.

Wanneer It tijd is uw huis te verkopen, is het belangrijk dat u kiest voor een agent die met de tijd. U hebt nu een paar eenvoudige methoden om te controleren voor jezelf.

De andere, duidelijk, zou de methode om te vragen. Wanneer u SEO of IDX noemen, en ze kijken je met een lege blik, kan het een goede indicatie dat je moet vinden van een andere lijst agent.Ronnie Bredahl Austin is een makelaar en eigenaar van Austin Verwijzing Realty. Lees meer artikelen of onroerend goed zoeken in de MLS naar beschikbare Austin Austin Homes .

This entry was posted in Goed and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.