Investeer in een Trailer ?


   Door Lydia V KellyIf je paarden en willen stapt uit het pand te rijden, hebt u waarschijnlijk gevraagd jezelf deze vraag ten minste een keer. Er zijn veel dingen te overwegen wanneer het denken van het kopen van een aanhangwagen en uw beslissing moet worden gebaseerd op uw specifieke situatie.

Hoe vaak ben ik waarschijnlijk om de trailer te gebruiken?

Dit lijkt misschien vanzelfsprekend, maar zonder te weten hoeveel je de trailer is het moeilijk te weten of het de moeite waard is om te investeren in een zal gebruiken. Veel plezier renners rijden meestal rond hun eigen bedrijf en zou geen gebruik maken van een aanhangwagen vaak at all. Anderen willen het schip uit de lokale paden en zou reizen op een regelmatige basis.

Als je je paard laten zien zul je waarschijnlijk aanhangwagen uw paard veel vaker. Sommige tonen schuren sturen grote aanhangwagens naar de shows, waardoor het minder aantrekkelijk om uw eigen trailer. Anderen verwachten dat hun renners om hun eigen weg te vinden naar de show terrein.

Ongeacht het doel, na te gaan hoe vaak je nodig hebt om je paard schip. Als u verzendt een keer per maand of meer en volledige scheepvaart tarieven zijn het betalen van een aanhangwagen kan een goede investering. Als u alleen het schip een paar keer per jaar je misschien vinden het beter om gewoon te betalen een verlader.

Zal ik het delen van deze aanhangwagen of verzending commercieel?

Als u van plan om het schip paarden andere peoples moet je goed nadenken voordat u verdergaat. Als je alleen wilt een paard friends mee te nemen voor de rit en niet betaald kun je ermee weg, maar als u van plan om geld te krijgen voor de scheepvaart moet je kijken naar de regelgeving voor de commerciële scheepvaart. Mogelijk moet u een andere licentie en zal moeten speciale verzekering. De kosten van de exploitatie van een commerciële scheepvaart operatie zijn hoog en je moet nogal wat schip om het de moeite waard te maken.

Is mijn voertuig tot aan de taak of moet ik een nieuwe?

Niet alle voertuigen zijn geschikt voor het trekken van paardentrailers. Kleine twee paardentrailers technisch kan worden getrokken door een groot aantal SUV soort voertuigen, maar paarden zijn zware dieren. Misschien vindt u dat een klein voertuig de aanhangwagen kan bellen terwijl geladen, maar het gewicht van de paarden in kunnen stoppen erg moeilijk. Als u in een heuvel met een gebied niet sterk genoeg trekkend voertuig kan een ramp.

Als uw voertuig niet tot de taak van uw aanhangwagen te trekken, moet je genoeg geld hebt om een voertuig dat kan het werk doen kopen. Je zal waarschijnlijk een pick-up truck, om ten minste een ton. Deze voertuigen zijn meestal benzineslurpers, dus houd er rekening mee dat u niet zou dit willen worden uw primaire voertuig voor het krijgen van rond de stad. Gebruikte trucks redelijkerwijs kan worden geprijsd, maar je zult moeten kijken naar iets meer dan 15.000 dollar voor een vrachtwagen met redelijke trekkend vermogen en goed genoeg in vorm om een tijdje duren.

Hoeveel kost het eigenlijk kosten?

Met al deze dingen in gedachten moet je gaan zitten en wat wiskunde doen. Hoeveel kost een scheepvaart in het algemeen lopen kost u? Vermenigvuldig dit met hoe vaak je schip je paard. Dit geeft je een basis bedrag per jaar dat de verzending van uw paard kost. Bijvoorbeeld, als je schip je paard twee keer per maand tot shows op 100 dollar een show die u uitgaven 2400 dollar per jaar aan de scheepvaart.

Beschouw nu een aanhangwagen. De initiële kosten van een aanhangwagen varieert sterk. Gebruikte trailers kan heel goedkoop gaan, maar je bent meestal gaat vast komen te zitten met een verscheidenheid van herstellingen die moeten worden gedaan voordat u kunt veilig gebruik maken van de trailer. Nieuwe trailers meer kosten, maar zal langer duren en is niet nodig repareren in de nabije toekomst. U kunt ook Garanties dat bepaalde aspecten van de zorg van uw trailers. Een aanhangwagen 5.000 dollar in het scenario van vóór zou worden betaald met iets meer dan 2 jaar trailering. Gezien het feit dat je waarschijnlijk 10 jaar of meer te halen uit een aanhangwagen that is geen slechte deal.

Als uw voertuig niet tot de taak van de aanhangwagen te trekken moet u op een voertuig dat kan het werk doen kopen. Met ongeveer 15.000 dollar voor een goedkope tweedehands vrachtwagen zou dan meer dan 6 jaar trailering om de kosten te dekken. Het toevoegen van dit om de kosten van de aanhangwagen die u zoekt op ongeveer 9 jaar trailering voor een volledige vrachtwagen en aanhangwagen. Als u de aankoop van een aanhangwagen en vrachtwagen je misschien beter af steken met een commerciële verlader.

Wat zijn de extra voordelen van het hebben van mijn eigen trailer?

Natuurlijk uw overwegingen zou niet compleet zijn zonder rekening te houden wat extra voordelen zijn er in een eigen trailer. Een van de grootste voordelen is de vrijheid van het kunnen elk moment, elke plaats schip zonder fret over het vinden van iemand om de scheepvaart voor u doen. Als je toevallig wilt een show bijwonen of een kliniek kunt u kink in de kabel omhoog en hoofd op uit zonder na te denken tweemaal.

Je zou zelfs vinden dat als je een aanhangwagen die je maakt veel meer gebruik van maken dat je dacht dat je dat zou doen. Er zijn vele evenementen uit die je zou kunnen voorkomen voordat je een trailer die nu gemakkelijk binnen handbereik. Hoe meer u gebruik maken van de aanhangwagen meer de moeite waard de aanschaf wordt.

Ten slotte is er de wetenschap dat je paard is comfortabel op uw aanhangwagen en dat u precies weet hoe veilig het is. Er is niemand anders de schuld als er iets fout gaat en je bent volledig verantwoordelijk voor het houden van uw aanhangwagen up-to-par. Hoewel de kosten kunnen oplopen als het gaat om onderhoud, zal je altijd precies weet waar uw truck en trailer staan als het gaat om safety.Lydia V Kelly is een schrijver voor www.HorseClicks.com, populaire classifieds van paarden voor de verkoop, paard boerderijen en paardentrailers te koop .

This entry was posted in Travel and tagged , , , , . Bookmark the permalink.