Its een geweldige tijd een onafhankelijke Schrijver


   Door Jerry D. SimmonsThe wereld van de uitgeverij is aan het veranderen. It is een spannende tijd voor een onafhankelijke auteur. Deze lange genegeerd groep begint te organiseren en oprichting van een geheel nieuwe markt voor de verkoop van boeken. Een gemeenschap invoering van stemmen nooit gehoord en verhalen nooit verteld aan de wereld.

Wat ze nodig hebben is een on-line bestemming gemaakt voor Los gepubliceerde schrijvers te promoten en verkopen hun boeken.

Het is moeilijk om een onafhankelijk auteur. De term “self gepubliceerd” wordt vaak gebruikt en verkeerd begrepen, omdat belangrijke onderdelen van de uitgeverij industrie, inclusief de zes grootste uitgevers, zijn succesvol geweest bij het verbinden van “slechte kwaliteit” aan de term “self-gepubliceerd.” De term Onafhankelijke auteur beschrijft het beste de beslissing veel schrijvers hebben gedaan om te publiceren op hun eigen land.

Het feit dat iemand besluit om een onafhankelijke auteur betekent niet dat hun werk is niet goed. Het betekent dat ze de beslissing om onafhankelijk te publiceren en te blijven onder controle van het werk creatief en financieel gemaakt. Als onafhankelijk schrijver is hard, deuren dichtslaan en er zijn genoeg van “niet betreden” tekenen, dat is de reden waarom vele onafhankelijke auteurs geven in hun zoektocht om boeken te verkopen.

Veel onafhankelijke auteurs sterk het gevoel dat hun pay-for-printing uitgever niet schelen of ze verkopen een exemplaar van hun boek. De winst printer is vervaardigd in de drukkerij zelf, niet de definitieve verkoop van het boek. Deze auteurs noemen gevallen waarin berichten worden verzonden roepen, “Koop deze dienst en u zult boeken verkopen,” alleen de verklaring holle vinden en zonder verdienste of succes. Op het einde het enige wat de Onafhankelijke auteur heeft is een zeer gefragmenteerde markt.

De hoop voor de toegenomen verkoop van Onafhankelijke boeken is door middel van banding samen als een enkele gemeenschap spreken van een enkel platform, auteurs helpen creëren van hun eigen markt voor lezers op zoek naar nieuwe stemmen en interessante verhalen. Als onafhankelijk schrijver en auteur, vertrouwen in het feit dat deze gemeenschap zal een gelegenheid om boeken en krijgen fatsoen verkopen in de markt we zo rijkelijk verdienen.

De dynamiek van de markt voor de verkoop boek gaat over te verschuiven en de Onafhankelijke auteur is op de juiste plaats op het juiste moment ten volle te profiteren. Er is nooit een beter moment geweest om een onafhankelijke auteur. Talloze mogelijkheden openen die meer bieden blootstelling aan een breder publiek dan ooit tevoren.

Sterkte is in aantallen, dus we moeten naar een ontmoetingsplaats voor schrijvers en auteurs, een gemeenschap waar we zullen worden gehoord door de lezers op zoek naar stemmen nooit gehoord en verhalen zijn nooit verteld. De wereld van de traditionele baksteen en mortel publiceren worstelt, in de loop van de afgelopen vijftien jaar de markt is kleiner. De zes grootste uitgevers worden gedwongen om aan te dringen meer exemplaren van een handvol auteurs uit in winkels elke maand. Dit is een negatieve invloed totale verkoop op een moment dat boek detaillisten, groothandelaren en distributeurs te consolideren en veeleisende veranderen. Het probleem is dat de grote bedrijven geen antwoord op hebben.

Ze voortdurend zoeken naar nieuwe schrijvers, maar de eisen van het bedrijf maken het moeilijker voor hen succesvolle auteurs te creëren. De markt is gestructureerd door hun eigen hand om alleen een klein venster kansen voor nieuwe auteurs om hun aanwezigheid bekend. Retailers zijn gericht op instant succes en de directe verkoop, terwijl het systeem is niet in de plaats toe te staan dat dat gebeurt. Als gevolg van de grote uitgevers in een dilemma zijn.

Tegelijkertijd, Aparte auteurs over een verklaring die zeker zal rots de traditionele wereld van de uitgeverij te maken. Ze zijn op de rand van het maken van een enorme impact nooit eerder meegemaakt in de industrie. Niet langer zal Onafhankelijke auteurs en kleine uitgevers hebben te worstelen in de oude manieren van de verkoop van boeken. Een werkelijk onbeperkt, wereldwijd publiek wacht.

Onafhankelijke schrijvers en auteurs over om uit de schaduw en nemen hun rechtmatige plaats in de markt. Dit is een heerlijke nieuwe wereld voor lezers schreeuwen voor stemmen nooit gehoord en

verhalen nooit verteld.

Zij hebben behoefte aan een site die de lezers in te voeren in de hele wereld aan boeken die ze misschien nooit hebben gevonden, en bieden een kans voor de Onafhankelijke auteur aan hun publiek uit te breiden als nooit tevoren. De site bestaat, en wordt gastvrij Onafhankelijke auteurs en hun boeken.

Het is uiterst moeilijk voor grote uitgevers al hun titels te verkopen. Hoeveel kans heeft een onafhankelijk auteur hebben van het maken van een echte deuk en verkopen genoeg exemplaren voortdurend schapruimte en omvangrijke nabestellingen rechtvaardigen? Niet onmogelijk, maar niet waarschijnlijk beide. De toekomst voor het onafhankelijk gepubliceerde boek is de verkoop via het internet. Er zijn enorme mogelijkheden in deze gebieden zonder te vechten en krabben voor centimeter in een traditionele boekhandel.

De grote zes nog niet bedacht hoe we het internet gebruiken om hun voordeel, maar wanneer zij dit doen, zullen ze monopoliseren uw kansen. Beat hen aan. Word lid van de nieuwe gemeenschap, de online markt voor uw boeken. De toekomst voor aanzienlijke verkopen van Onafhankelijk gepubliceerde boeken is niet de plaatselijke boekhandel, maar bij online bookstore.Jerry de onafhankelijke authors D. Simmons richtte Niets Binding voor lezers wereldwijd te stemmen nooit gehoord en verhalen te ontdekken nooit verteld. Om je te abonneren op de gratis nieuwsbrief Jerrys, e-mail jerry@writersreaders.com onderwerp: subscribe .

This entry was posted in Write and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.