Its Voor Onafhankelijke auteurs Join Forces


   Door Jerry D. SimmonsImagine de kracht van een website gewijd aan onafhankelijke auteurs en hun boeken. Een plek waar de lezers kunnen vinden dan een miljoen Onafhankelijk boeken gepubliceerd op een online locatie. De tijd is gekomen voor onafhankelijke auteurs over de hele wereld om samen te komen op het internet op de ene locatie naar onze boeken te verkopen. Er is een enorme kracht in aantallen en met een geschatte vijf miljoen Onafhankelijke auteurs wereldwijd de kracht van dat een bestemming zou veranderen het gezicht van publishingforever! Zelfs met slechts 20 van die titels, die combinatie van krachten zou een serieuze mededinger aan boekhandels in de wereld.

De sleutel tot het verbeteren van onze blootstelling aan lezers en verhoging boek verkoop is aan de inspanningen van onafhankelijke auteurs combineren op een wereldwijde schaal in een online marketing platform. Dit zal aantrekken van de consumenten geïnteresseerd in boeken niet gevonden in de traditionele grote boekhandel of massa koopman. De website kan de markt de lezers en bieden een selectie van Onafhankelijk verschenen titels niet gevonden in combinatie overal. De toekomst voor boek verkoop is het internet, het enige gebied in de groei is de onafhankelijke uitgeverij auteur, en de markt is internationaal.

Het grootste probleem voor Onafhankelijke boek verkoop is een zeer gedecentraliseerde markt. Deze markt omvat tientallen websites die boeken verkopen en diensten aan andere auteurs, evenals honderdduizenden auteur websites en is precies het soort omgeving dat onze inspanning om de markt en boeken te verkopen aan een massa publiek drukt.

De zes grootste uitgevers in New York zal altijd de controle van de Barnes Nobles en Wal-Marts van de traditionele boekhandel ter wereld. Zij zullen uitgeven wat nodig is en zal nooit een onafhankelijke staat in aanwezigheid van hun retail accounts. Laat ze blijven hun geld in een markt die is consequent krimpen sinds het begin van 1990s.

Bij het organiseren van onafhankelijke schrijvers en lezers begeleiden naar een centrale locatie waar internet boeken niet gevonden in de boekhandel beschikbaar zijn, wed beginnen aan veranderingen in de manier waarop boeken worden gekocht zien, op grote schaal. We hebben een markt die de grote uitgevers Cant raken. Dit zou een onafhankelijke marktplaats, niet gecontroleerd door een online boekhandel die duurt tot en met 60 van onze dekking prijs.

Er is een website die onafhankelijke schrijvers en auteurs een kans om hun markt te schrijven lezers die anders niet zouden worden blootgesteld aan ons werk en: (1) heeft een enkele wereldwijd platform voor onafhankelijke boek voorziet in de verkoop, en (2) geeft de schrijver echte onafhankelijkheid van andere online websites in de traditionele markt, waardoor de auteur enorme blootstelling aan lezers en een veel hoger rendement op elk boek verkocht.

De website bestaat; om lezers en de verkoop te verhogen moeten we meer Onafhankelijk gepubliceerd toevoegen auteurs en hun boeken aan te trekken. Het duurt veel titels te reserveren consument te vestigen op een online locatie. That Daarom is het zinvoller om de krachten te bundelen in plaats van de hele wereld nog steeds een kloof reeds zeer gefragmenteerd market.Jerry D. Simmons richtte Niets Binding voor lezers wereldwijd te stemmen nooit gehoord en verhalen te ontdekken nooit verteld. Om je te abonneren op de gratis nieuwsbrief Jerrys, e-mail jerry@writersreaders.com onderwerp: subscribe .

This entry was posted in Write and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.