Job Search Help: De 5 belangrijkste Gifts Ouders kunnen hun New College Graduate


   Door Derrick SorlesAs sets in de winter en het afstuderen data trekken steeds hechter, de meeste oudersgeesten onvermijdelijk beginnen vast te stellen op de ultieme beloning voor het onderwijs theyve gesteund, met andere woorden, op die eerste echte baan.

Tenzij je zoon of dochter een diploma (of lot) die hen leidt rechtstreeks naar een specifieke rol, zoals arts, accountant, advocaat, etc helpt hen heeft te bepalen wat die eerste positie moet worden kan veel meer worden ontmoedigend dan hen te helpen te bepalen welke school voor wonen. Voor een ding, zal er nooit een ander tijdstip in hun carrière dat ze biedt meer kans. De nieuwe klasse van afgestudeerden is de enige grootste bron van management-werknemers die in staat en de grootste entree zwembad in de natie. Bijna elke grote onderneming in de wereld biedt een heldere, toegankelijke toegangspunt voor hun personeel voor deze onervaren nog hoog potentieel te werven. Dus hoe zij beslissen?

Het goede nieuws is dat, als ouder, kunt u veel meer steun en aanmoediging in deze inspanning dan alleen maar te vragen “Heb je nog een baan gevonden?” In feite kan je eigenlijk in staat zijn om een significante bijdrage leveren zonder gezien als bemoeizucht of dominerend. De vijf “gaven” hieronder kan gaan een lange weg in het helpen van uw kind beginnen hun nieuwe carrière en kan zelfs worden de eerste stappen in de richting van de bouw van een nieuwe, volwassen relatie.

1. Luisteren. Uw zoon of dochter is zojuist ten minste vier jaar bezig geweest met het bijwonen van een school om te leren een array van materiaal. Ze zijn niet verzorgd te nemen op een carrière. In feite zijn veel van hun favoriete professoren maken een punt van studenten overtuigen om te verblijven in school voor meer graden, niet verlaten voor een carrière. Dus het idee van wat theyll doen met hun diploma is niet top geweest-of-mind. Zelfs als ze afgestudeerd met een diploma in het bedrijfsleven, is let eerlijk zijn: Ze hebben echt absoluut geen idee whats echt out there. ” Als theyve tijd doorgebracht in een stage, theyve waarschijnlijk ervaren een zorgvuldig opgesteld regime van “verantwoordelijkheid” en socialisatie oefeningen zijn ontworpen om hun geschiktheid te evalueren voor een positie binnen het bedrijf en breng weer goede PR aan het college campus toekomstige kandidaat werving inspanningen. Wie heeft je leerlingenbeste belangen hart? Dit is waar je kennis van hun sterke punten, passies, karakter en idealen kunnen van grote hulp. Breng tijd luisteren om hen te helpen identificeren en begrijpen van hun belangen, disinterests, neigingen, gewoonten en kwetsbaarheden. In welke omgeving ze het beste presteren? Hebben zij vinden waarde in een “grote vis in een kleine vijver” met een vage functieomschrijving of zouden ze liever ontvangen bepaalde richting en een nauwkeurige carrièrepad? Hebben zij de zorg meer over het product vervaardigd door het bedrijf of de zakelijke verantwoordelijkheid en dienstverlening aan de gemeenschap inspanningen? Hebben ze hunkeren communicatie of zouden ze liever worden overgelaten aan hun eigen apparaten? Deze vragen kunnen gaan hen helpen om hun eigen checklist formuleren binnen hun eigen kader van de meest gewenste eigenschappen van een onderneming en een positie.

2. Networking. Als theresa “meest belangrijke vaardigheid voor het leven” te leren in de zakenwereld, zou netwerken worden aan de top. Dit is niet uw Facebook netwerken, dit is de manier waarop mensen die van plan vast te stellen, bruidegom, onderhouden en relaties te groeien in een professionele wereld handelen, anderen te behandelen en een reputatie te ontwikkelen. De beste manier om dit proces te beginnen is om uw student kennismaken met professionals die je kent in veel verschillende gebieden. Uw zoon of dochter heeft gehad dergelijke beperkte mogelijkheid om te begrijpen wat er gebeurt in een bedrijf, hoe een bedrijf wordt uitgevoerd, wat voor soort functies beschikbaar zijn binnen de meeste bedrijven, dat ze geen referentiekader waarop te stellen bij het zoeken naar een baan. Moedig hen aan te vragen voor informatieve gesprekken, zodat ze verschillende professionals over hun achtergrond en de kenmerken van hun bedrijven kunnen zoekopdracht. Dit zal hen in de gelegenheid om te beginnen om hun eigen relaties vast te stellen. Dont denk dat de hype. De nummer een bron van een baan is niet op het internet. De grootste kans van de landing van een baan nog steeds bepaald door wie je kent en wie weet je.

3. Aanmoediging. Herinner je student aan de loopbaan gebruik te maken van diensten op zijn / haar hogeschool of universiteit. Dit kantoor kan een breed scala van nuttige en waardevolle instrumenten voor Resume-writing, geschiktheid testen, interviewen tips en praktijk, alumni-netwerken, on-campus interviewing ervaringen met bedrijven en carrière exploratie evenementen. Je hebt betaald voor deze service met je collegegeld. In de meeste gevallen uw zoon / dochter komen in aanmerking om te profiteren van deze diensten voor eeuwig, niet alleen bij het afstuderen.

4. Perspectief. Herinner jezelf eraan dat dit hun werk zoeken. De perfecte baan voor je is niet noodzakelijkerwijs de perfecte baan voor hen. De snelst groeiende trend in de entry-level positie vergoeding is tot oprichting van de gezondheidszorg en pensioenuitkeringen. Dit is niet te wijten aan een toename van de pensioen-en-twintig iets kwesties, maar eerder het resultaat van de ervaringen die ouders vaak te maken met een invloed op de beslissingen en fouten van hun kinderen. Gelieve zich te onthouden van je studenten stimuleren verliefd te worden met een bedrijf omdat je hun graan te eten of herkennen hun naam aan een tv-reclame. Er zijn vele, vele uitzonderlijke bedrijven who succes groter is dan die u zou kunnen herkennen en die kunnen een waardevolle bieden, die voldoen aan loopbaan in het oog springende, lucratieve velden.

5. Respect. De afmattend, repetitieve en vermoeiende lessen in omgangsvormen en het respect dat youve leerde uw kind wordt eindelijk een belangrijke rol spelen bij het scheppen van uw child zoeken en succes. Alles youve leerde ze van niet te onderbreken en kijkt ze in de ogen tot het schrijven van dank u notities en niet praten met je mond vol is gaan tellen voor iets wat tijdens deze ervaring. Laat hen het respect dat je hebt geleerd te geven. Geloof me: Theyll respect voor je advies, aanmoediging en raad.

Laurie Byrne / Honor Roll OnlineA twintig jaar veteraan van college werven, Honor Roll Onlines Laurie Byrne, gezien heeft het allemaal. Naarmate de werkgelegenheid landschap blijft verschuiven, ziet ze dingen anders. Dat perspectief heeft bewezen van onschatbare waarde voor potentiële kandidaten werkgevers gelijk. http://www.collegegraduatejobsearch.com

This entry was posted in Leiderschap and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.