Know What Alle Tieners Must Know ?


   Door Jake PlumerOver de laatste paar jaar heb ik verrast door de ogenschijnlijk kleine dingen die mijn 15 gaan op 25 jaar oude dochter wist het niet. Ik heb voldaan aan een lijst van dingen die ik van plan om haar te voeden over de kop voordat ze op haar eigen.

Na Megan voltooid driver het onderwijs en wilde om te beginnen met het besturen van een auto vroeg ik haar om de olie te controleren, en de luchtdruk in de banden als dit nodig is om de exploitatie van een auto. Megan had geen idee hoe beide te doen. Ze weet nu hoe je de basis kan ze haar eigen olie en de luchtdruk check-in haar banden ze ook weet hoe je ruitensproeiervloeistof, voeg hoe haar auto te nemen voor een olieverversing onderhoud en andere fundamentele problemen. Megan kan ook controleren en voeg zo nodig remvloeistof, koelvloeistof en de stuurbekrachtiging vloeistof. Deze eenvoudige elementaire stappen zijn belangrijk voor het houden van uw auto veilig en naar behoren functioneert.

Ik was erg verbaasd over de avond toen Megan kwam bij mij met een stapel kleren die moest worden gewassen voor de volgende dag. Ik vertelde haar te wassen ze zelf Megan antwoordde: “Ik weet niet hoe de wasmachine draaien” Ik was stomverbaasd dat ze niet wist hoe. Nadat deze was ze de leiding van wasgoed voor een maand. Deze maand werd gevolgd door een maand van het koken een evenwichtige dit diner inbegrepen winkelen voor de boodschappen. Dit leerde haar hoe om eten te kopen op een begroting, controleer flyers voor specials en vooral alles wat ze geleerd hoe keukenapparatuur opereren.

   

Toen draaide Megan 16 en kreeg haar eerste baan namen we haar naar de bank en opende haar een bankrekening compleet met een PIN. Ook kreeg ze een credit card met een zeer lage limiet waren zeer nauw gevolgd tijdens de eerste en we leerde haar hoe je een creditcard op verantwoorde wijze gebruiken van een lening, maar als een gemak, geen aankopen zouden worden gebracht op de creditcard die ze niet konden betalen, want toen de creditcard verklaring kwam. Dit was een goede plek om rente, uitleggen hoe je wat geld uitgetrokken voor het pensioen en hoe betalen zichzelf eerst.

Ik heb enige tijd met Megan gaan over fundamentele dingen die iedere huiseigenaar of zelfs een huurder moet weten over hun huis zoals waar de automaten zich bevinden, hoe je een stekker GFI, hoe voor het blussen van een brand vet, fotos hangen en reset het gebruik van fundamentele handgereedschap dat iedereen moet een weten hoe te gebruiken.

Onze hoop is dat Megan een solide begrip van wat nodig is van haar in de echte wereld ze misschien nog nooit naar een band te wijzigen of een foto hangen zal hebben, maar ze weet hoe do.Jake Plumer schrijft artikelen voor http://www. pegandrail.com. Als u op zoek bent naar hoge kwaliteit jas haken of een eik, kers of Maple wand zie gemonteerd kapstok een kijkje nemen

This entry was posted in Ouder and tagged , , , . Bookmark the permalink.