kopen Homes verstandig


   Door Jon CaldwellA nieuwe koper wouldnt willen zorgen te maken over wat er zal breken of vallen uit elkaar na de verliezen. Aangezien dit soort ongelukken kunnen gebeuren, om itsa goed idee thuis garantie van de verkoper. Soms, makelaars geven kopers een huis garantie tijdens het sluiten als een geschenk. Een huis garantie is relatief duur, met prijzen die variëren van $ 250 tot $ 350, afhankelijk van de dekking. De meeste home garanties werken als volgt: als een toestel of homesystem afbreekt, de huiseigenaar de garantie onderneming, die vervolgens contact met een leverancier oproepen. De provider roept de huiseigenaar voor een afspraak om het probleem oplossen. De huiseigenaar betaalt een kleine vergoeding van minder dan $ 100 voor de diensten van de providers.

Controleer slaapkamer locaties. Hoewel de tweede verdieping slaapkamers kan veiliger lijken, de afstand tot de eerste verdieping is het geluiddicht. Als iemand pauzes in, zou je niet kunnen horen. Its ook moeilijker om te ontsnappen aan de tweede verdieping als de dreiging is een brand.

Krijg je een condo-eenheid in een hogere verdieping. Dieven en criminelen wont de moeite nemen van de liften of de trap daar theyll worden opgemerkt door mensen in het gebouw. Eenheden die het gezicht van de straat zijn ook meer veilig dan eenheden die in de rug.

Dont krijgen een appartement gelegen op een steegje. Steegjes zijn donker en stil s nachts, die de beste voorwaarden biedt voor criminelen te kruipen in uw huis, onopgemerkt.

Wanneer u uw droomhuis te bouwen, bent u vrij om alles wat je wilt kiezen in termen van de stijl en design, van het tapijt tot aan de kasten. Na alles gloednieuw en volgens uw wens is belangrijkste voordeel voor de bouw van een huis. Daarnaast kun je analyseren van de bouwmaterialen jezelf en zorg ervoor dat ze voldoen aan de nieuwste veiligheidsnormen.

Echter, het bouwen van een aangepaste woning komt op een vrij hoge prijs. Als u Cant veroorloven dat het beste alternatief is om te gaan voor een semi-custom huis. Hiermee kunt u selecteren een aantal van de functies die u wilt, maar zonder in te gaan over uw budget. Met semi-custom woningen, het gebouw ziet u een aantal plattegronden en huisstijlen u kunt kiezen. Youre vrij om uw vloer te kiezen, verlichtingsarmaturen en locaties, kasten en apparaten. U hebt ook de mogelijkheid om meer kamers en structuren toe te voegen zoals garages bijgevoegd.

Als het gaat om het kopen van een huis, first-time kopers meestal dragen de misvatting dat ze nodig hebben om een grote hoeveelheid geld meteen hebben. Dit is niet waar. In feite, als je je onderzoek te doen, kunt u een goed huis in een leuke buurt tegen een prijs die u zich kunt veroorloven. Alles wat je nodig hebt is de juiste middelen te hebben en weten hoe ze in elkaar passen. Een goede plek om te kijken naar woningen is op gebieden waar er verhinderingen. Woningen die zijn afgeschermd hebben eigenaren die niet in staat waren te betalen op tijd en werden gedwongen te verhuizen. De bank is het een betalende het huis en ze zijn meestal meer dan blij om ze te verkopen tegen goedkope prijzen.

Als u weten niet waar deze deals vinden, bladert u door uw lokale onroerend goed advertenties of vraag rond. Wanneer zie je een “te koop” bord, stop dan en praat met de eigenaar. Als de eigenaar wordt gedwongen om het huis verkopen als gevolg van financiële problemen, hij of zij is doorgaans meer bereid om negotiate.Jon Caldwell is een professioneel content manager. Veel van zijn artikelen is te vinden op http://realestatevoice.net

This entry was posted in Goed and tagged , , . Bookmark the permalink.