Korte koop onbillijkheid Brief: cruciale elementen For Success


   Door Simon VolkovThe korte verkoop tegenspoed brief is een van de belangrijkste elementen in het orkestreren van een succesvol voorstel. Korte verkopen zijn een alternatief voor mensen die afscherming. Dit type regeling is gemaakt tussen de huiseigenaar en geldschieter en laat de leningnemer om het huis verkopen voor een lager bedrag dan verschuldigd is op de hypotheek noot.

Een goed gemaakte korte verkoop ontberingen brief kan aanzienlijk verhogen uw kansen van het hebben van uw aanbod geaccepteerd. Recente rapporten beweren afscherming prijzen zijn snel escaleren. Sommige gebieden verslag stijgt zo hoog als 57-procent.

Tegenwoordig zijn kredietverstrekkers die korte verkoop biedt in een alarmerend tempo. Experts raden slechts een van de tien voorstellen zijn aanvaard. Om los staan van de menigte is noodzakelijk om een georganiseerde en goed gedocumenteerde creëren korte verkoop pakket.

Om een aanvraag voor een korte verkoop, het eerste wat youll hoeft te doen is contact opnemen met uw verlies lenders Mitigation Department. Personen die werken in deze afdeling zijn bekend als verlies Mitigators. Een persoonlijke mitigator zal worden toegewezen aan uw account en zal samen met u de situatie op te lossen. Zij kunnen andere opties voor het feit dat u een aanvraag voor een korte verkoop.

Het organiseren van een korte verkoop pakket zal variëren van kredietgever kredietverstrekker. Toch zullen de meeste vragen het volgende:

1. Financieel memorandum ter staving van baten en lasten

2. Hardship Brief

3. Recente controle, spaar-en beleggingsproducten verklaringen van alle kredietnemers

4. Documentatie waaruit de onroerend goed aanbieden van informatie van het pand

5. Getekend Sales Contract

6. Schatting afrekening (HUD-1)

7. Bewijs van de financiering buyers

Houd in gedachten dat kredietverstrekkers en banken zijn in het bedrijfsleven om geld te verdienen. Aanvaarding van een korte koop aan te bieden zullen ze verlies lijdt. De inhoud van uw korte verkoop pakket moet bewijzen aan uw geldschieter u niet in staat zijn het onderhoud van uw hypotheek betalingen. Je moet ze laten zien hoe accepteren uw korte koop aan te bieden ten goede zal komen hen. Hoe je bereiken?

Eerst verzamelen uw financiële administratie met inbegrip van bank-en kredietkaart verklaringen, rekeningen van nutsbedrijven, medische kosten, kinderopvang, eten, gas, verzekeringen, auto leningen, enz. Maak een spreadsheet aan te tonen waar je je geld uitgeven. Het doesnt moeten worden fancy, maar moeten worden uitgesplitst per maand om een gedetailleerd overzicht van de te bieden waar uw geld naartoe gaat.

Laad geen onnodige kosten voor uw creditcard of leningen afsluiten voor een minimum van drie maanden voorafgaand aan het indienen van uw korte koop aan te bieden. Als uw geldschieter berichten die u heeft gekocht dure juwelen, een vakantie heeft of verbruikte 100 dollar in een chique restaurant, kun je vrij veel kus uw aanbod good-bye. Dit is niet aldus worden uitgelegd dat wenst u verbergt deze kosten. In uw brief kan ontbering je je wroeging en uitleg over de stappen die u gebruikt om uw uitgaven gewoonten te veranderen.

Het organiseren van uw informatie vooraf zal uiteindelijk inzicht dat u kunt opnemen in uw ontbering brief. Als youre geconfronteerd afscherming, de kans groot dat u in verlegenheid gebracht door de situatie. Je zou in de verleiding komen te verbergen of suiker-coat de waarheid. Echter, als het gaat om een korte verkoop, de onbillijkheid Brief is het document dat kan maken of breken uw deal.

Experts raden hand schrijven van uw ontberingen brief. Een hand geschreven brief op notebook papier is effectief in het verzenden van een bericht dat zegt: Ik heb hulp nodig. ” Als u onleesbaar handschrift, vraag dan iemand om de hand te schrijven van de brief voor jou.

Gebruik een zakelijke stijl formaat bij het schrijven van uw brief. Aan de top zijn de datum, uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres, als je er een hebt. Volgende de naam van uw kredietgever en uw lening nummer. Aan het einde van de ontberingen brief ook uw handtekening en de handtekening van alle mede-ondertekenaars, indien van toepassing.

Het lichaam van de ontberingen brief zal worden gebruikt om je verhaal te vertellen. Dit is de plaats om de reeks gebeurtenissen die veroorzaakt u te vallen in de financiële ondergang te verklaren. Het moet een emotionele middel dat zegt: “Ik ben in nood en ik heb je hulp nodig.” Sluit de brief met het uitspreken van dankbaarheid en dank hen voor de tijd nemen om uw aanbod te herzien.

Als u denkt dat op korte verkoop is een goede optie voor je, gaan werken met een ervaren professional. Zij kunnen u helpen bij het organiseren van uw aanbod en worden betrokken bij de onderhandelingen met uw lender.Simon Volkov is een prive-investeerder die Opmerking helpt individuen in de liquidatie van hun activa. Simon is gespecialiseerd in Structured Settlements, Foreclosures, Probate, Short Verkoop en Real Estate Notities. Hier meer door een bezoek www.SimonVolkov.com .

This entry was posted in Goed and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.