Kunst, muziek en voedsel verbeeldingen van Pittsburgh Holiday


   Door Joie CharlesPittsburgh is de tweede grootste stad van Pennsylvania en de 22e grootste metro gebied in de Verenigde Staten. Bewoners zijn liefdevol genoemd Pittsburghers. Terwijl de stad staat bekend om bruggen van alle soorten, werd aangeduid als “The Bridge Capital” of “De Stad van Bridges”. Aangezien staal en ijzer-industrie eenmaal Pittsburgh bezet, zijn andere bijnaam is “The Steel City.”

Maar, is het staal en ijzer geklede stad gegaan, Pittsburgh heeft nu van de moderniteit in combinatie met de conventies van historische gebouwen. Het was zelfs getagd als “De meeste Bewoonbare Americas City” in 2007 en “Americas Best City voor het verplaatsen gezin” in 2008.

Maar waarom zou een Vakantiegangers zijn tijd doorbrengen in een Pittsburgh vakantie?

Kunst voor Arts Sake

  Carnegie musea zijn samengesteld van het Carnegie Museum of Art en het Carnegie Museum of Natural History. De Carnegie Museum of Art is een galerie van schilderen en architecturale tentoonstellingen. Schilderijen variëren van het impressionisme, te plaatsen impressionisme, en modernisme. De Carnegie Museum of Natural History is een plek voor artefacten op de prehistorie en geografische informatie.

  Frick Art Historisch Centrum toont de Italiaanse, de Franse en de Italiaanse schilderijen van kunstenaar Henry Clay Frick. Naast zijn schilderijen, verzamelt zij Frick autos zoals de 1914 Rolls Royce-model en zijn gerestaureerd Frick Mansion.

  Andy Warhol Museum is een kunst plaats voor pop Warhols kunst en films. Het verzamelt ook oude en aanzienlijke blikjes soep Campbells, portretten van beroemdheden, en gastheren eigenzinnige voorstellingen en show screenings.

Eten

Pittsburgh vakantie opschept van het eten van wijken zoals de South Side, The Strip District, Downtown District, en Mount Washington.

  De scherpe kant. Een gezellige en leuke restaurant dat biedt voedsel en pin bal machine voor leuk spel.

  Pizzaiolo is alles wat Italiaans op zijn best in een omgeving Pittsburgh. Dit is het beste voedsel hoogtepunt voor Pittsburgh met schitterende porties van pizzas, desserts, en een wijnkaart van 200 Italiaanse soorten.

  Taj Mahal is de Indische dineren en cultuur keuze om uit te checken in de stad. Uitgeroepen als de beste Indiase restaurant gedurende vier opeenvolgende jaren.

Muziek en Leven

Hoewel, Pittsburgh is opgestapeld nachtleven met vele clubs en bars, er is een muziekfestival voor een unieke stad ervaring van muziek en het leven. Het jaarlijkse evenement Three River Arts Festival is een evenement georganiseerd voor muziek liefhebbers en fijnproevers. Bent u een? Dan moet u uw geld geven voor een ren voor luid en live muziek, heerlijk eten keuzes, kunst, kunst en nog veel meer voor je leven.

Ik kan zeggen dat een Pittsburgh vakantie is geen gewone vakantie reisroute. Hoewel de stad heeft zijn normale aandeel van musea, parken, flora en fauna, restaurants, winkels secties, en zowel indoor en outdoor activiteiten, de buurt en bouwconstructies van de stad zijn al een vakantie voor iedereen te behandelen. Waar anders zie je een mix van de eeuw lange gebouw ontwerpen staan op het kruispunt van conventionaliteit en moderne levensstijl? Het is zeker alleen in een Pittsburgh vacation.You kan meer informatie over reizen Pittsburgh vakantie krijgen door een bezoek aan de kwaliteit genoemde website en tips op vakantie in Pittsburgh gids .