Landscaping Projecten: Build A Patio


   Door Mr.Andrew CaxtonAdding een patio aan uw tuin is een geweldige manier om een leuke omgeving te bouwen voor je vrienden en familie. Er zijn vele soorten van materialen uit te kiezen, zodat u de perfecte stijl om uw huis past te vinden.

Een ontwerp schema voor uw Patio

Als u het uiterlijk van uw buitenruimte kon je opnieuw refresh-doe uw patio op jaarbasis. Het belangrijkste ding over patio, al vanaf nul of verfrissing van een oud ontwerp, is ervoor te zorgen dat het oppervlak is ingesteld op perfectie, of het een nieuwe plaat van beton, tegels of patio decking: dit is het belangrijkste element om te overwegen voor een resultaat dat u kunt genieten met uw vrienden en familie.

Het kiezen van de materialen

Er zijn vele materialen geschikt zijn om een patio met leggen. Het hangt af van wat u wilt en wat je nodig hebt, zolang het materiaal dat u kiezen is moeilijk. Of je stenen of tegels, beton of hout, stenen of zelfs te plukken, de keuze is aan u: een van deze goed zou werken een duurzame en mooie uitvalsbasis voor uw nieuwe ontwerp.

Waar te beginnen

Voordat u vast materialen je nodig hebt om de begane grond en de patio structuur op te bouwen, toe te voegen hoogte naar de buitenste grenzen indien nodig. Dit zal de belangrijkste ondersteuning van uw terras. De buitenste rand van het frame moet glad zijn, vrij van spijkers die kunnen kleven de zijkanten en Dont vergeet te controleren is dat frame niveau met de deur naar het huis.

Zodra de structuur is in de plaats die u kunt toevoegen interessante functies zoals gebogen platen om beweging toe te voegen en een beetje fantasie om uw ontwerp. Deze Bender planken zijn meestal gemaakt van plastic en kan worden vastgesteld vrij gemakkelijk bieden u eraan denkt om het te ondersteunen met inzet op korte tussenpozen om de vorm te behouden.

Leggen Het materiaal

Voordat u begint tot uw keuze van materiaal dient u om het te doen zoals in het manufacturers instructie en geef jezelf genoeg tijd om een professionele afwerking te bereiken. Welk materiaal youve pakte de enige beperking is uw creatieve verbeelding: wat plezier met het ontwerp, maar dubbel te controleren het materiaal stevig is vastgesteld.

Het toevoegen van een huiselijke Touch

U kunt afmaken het uiterlijk van uw nieuwe patio door toevoeging van een vleugje groen. U kunt dit doen door het planten van een groene rand rond de patio, die het frame van uw nieuwe creatie prachtig door toevoeging van een splash van kleur. Het resultaat zal des te meer uitnodigend en ontspannen. Als u niet wilt gaan in dat opzicht kunt u nog steeds gebruik van planten en bloemen tot op zekere warmte toe te voegen aan je nieuwe leuke omgeving met potplanten. Een paar zorgvuldig geselecteerde plantpotten voegt de levendige kleuren en natuurlijke schoonheid van planten om uw ontwerp nog zijn eenvoudig te verzorgen. Dit is ook een zeer flexibele oplossing als je de potten kan bewegen rond de patio aan uw behoeften.

Het totale resultaat moet een gloednieuwe outdoor vermakelijk ruimte die u kunt delen en genieten met je vrienden en family.Andrew Caxton is de auteur van vele middelen op gazon zorg gerelateerde onderwerpen gepubliceerd op http://www.lawn-mowers-and- tuin-tractors.com. U vindt meer informatie en middelen op landschapsinrichting op zijn website .

This entry was posted in Tuinieren and tagged , , , , . Bookmark the permalink.