Leer Hoe Babies Hier ?


   Johnny Moonbabies leren op dezelfde manier dat oudere mensen leren. Ze imiteren wat ze horen en zien. Ze observeren wat ze zijn blootgesteld aan en ze leren door middel van positieve en negatieve versterking.

Neem huilen bijvoorbeeld. Een baby zal huilen als het honger heeft. Dit huilen begint als een uitlaatklep voor de pijn en het ongemak dat de baby ondervindt door honger. De baby snel vennoten dat wanneer het huilt, melk komt. Dan is de baby beginnen te huilen zo snel als het honger te brengen op de melk. De baby heeft geleerd dat zijn of haar kreten zijn beantwoord. De baby kan ook leren dat het luider de roep of schreeuw, hoe sneller de reactie Indien dit laatste het geval te zijn.

Dit proces van leren door associatie leert de baby niet alleen hoe te krijgen wat het nodig heeft, maar ook hoe de communicatie kan plaatsvinden door middel van geluid. Op een bepaald punt in zijn vroege leven zal een baby leren dat als niemand het kan horen huilen is er geen punt daarbij om de melk te krijgen. Het kan echter nog steeds huilen als een uitlaatklep voor pijn.

Babys zullen ook na te bootsen. Babys moeten uiterst omzichtig omdat hun voortbestaan ervan afhangt. Dit is de reden waarom ze zijn veel meer letten dan volwassenen. Ze moeten leren hoe ze hun behoeften hebben ontmoet zo moet letten. Het is door de opmerking dat ze zullen merken dat sommige van hun gedrag veroorzaken vreugde in anderen en sommige veroorzaken woede.

Zij zullen ook experiment als zij leren en dan nog meer te weten door middel van trial and error. Een geheugen baby is veel wendbaarder dan een adults. Veel dingen worden geleerd als het geheugen houdt al deze nieuwe informatie verzameld.

BABIES leren door PLAY

Wat lijkt zo eenvoudig te spelen is vaak veel meer dan dat. Als babys spelen met verschillende voorwerpen ze zich ontwikkelen oog-handcoördinatie, ruimtelijk inzicht en de registratie van verschillende gewaarwordingen onder andere dingen. Zolang ze spelen, is iets wordt beoefend.

Als ze ouder worden, spelen nog steeds hard werken. In feite kan men zeggen dat spelen is eigenlijk praktijk voor volwassen leven. Wanneer een kitten zich voordoet als een muis of een jong kind Chase pretendeert te zijn het verzorgen van een zuigeling of het besturen van een auto, het zijn allemaal acties die worden beoefend over en weer tot de leeftijd nadert, wanneer deze acties moet worden gedaan voor echte. Zoals het echte leven verandert, de manier waarop kinderen spelen verandert ook.

Een gezicht dat niet zou zijn 25 jaar geleden gezien is een jonge peuter duwen haar pop in een kinderwagen, terwijl spreken in een grote plastic alsof mobiele telefoon. Kinderen blijken van nature willen praktijk wat volwassenen doen nu.

Leren gebeurt heel natuurlijk. Echter, zoals meer en meer onderzoek wordt gedaan op de manier waarop babys te leren en tijdschriften publiceren de bevindingen zoals het feit dat babys taal kunnen leren door te luisteren (die wouldve denken?) Meer en meer ouders de aanschaf van deze tijdschriften om de toegang tot deze recente onderzoek hebben bevindingen. Dit is in de hoop dat ze kunnen geven hun kind een voorsprong.

Moeders zijn slaapliedjes zingen voor hun babys en vertellen ze verhalen sinds het begin van de tijd. Misschien kunnen we altijd instinctief wisten dat praten met een kind helpt het kind verwerven taal. Onderzoeken nu bewijzen dat we gelijk hadden om te denken dit.

Hoewel de artikelen op deze onderzoeksthemas helpen om een zeer lucratieve ouderlijke tijdschrift industrie te bevorderen, is het echt de vraag of dan niet babys zullen worden slimmer, omdat ouders nu lezen dergelijk materiaal. Terwijl de culturen in ontwikkelingslanden te denken dat het gezond verstand om te communiceren met je baby en spreek duidelijk aan hem of haar zo vaak mogelijk, andere culturen in de ontwikkelde wereld lopen rond met tijdschrift artikelen over de laatste bevindingen zoals; praten met babys helpt hen te leren taal en speelgoed hen te helpen coordinated.Johnny Maan raadt My Baby Advies Blog voor baby advies over alle baby-gerelateerde onderwerpen .