leren vliegen Goedkope


   Door Tom TessinIf youre een frequente reiziger en de neiging om de blauwe hemel een partij of zelfs als youre een reiziger die reist vlieg eens in de paar jaar, zijn er dingen die u moet weten voordat je hop op dat volgende vliegtuig . Als u denkt dat youre teveel betaalt voor uw vliegticket, u waarschijnlijk bent en Im ga je laten zien hoe u geld kunt besparen op uw volgende vlucht. Geloof het of niet, er zijn manieren waarop je kunt maximaal bijna vijfenzeventig procent!

Vermijd het weekend Een van de gouden regels die u moet volgen wanneer youre over uw ticket te kopen is om te voorkomen dat het weekend. Vrijdag, zaterdag en zondag zijn waarschijnlijk de slechtste dag om te vliegen als het gaat om prijzen. De reden hiervoor is omdat de meeste mensen een fundamenteel vijf dagen werkweek werken en dit is de enige dag dat ze kunnen vliegen. Als u een flexibele planning hebt, kun je echt besparen veel geld. De beste dagen om te vliegen zijn over het algemeen dinsdag en woensdag. De beste manier om te vergelijken is om gewoon hop online en vergelijk elke dag. Youll verrast zijn door de vergelijking prijzen.

Late nachten zijn je vriend Zoals ik in de vorige paragraaf, als je een flexibele planning kan hebben, je echt kunt besparen veel geld. Als youre bereid een rood oog vlucht te vangen, kunt u veel geld besparen, omdat hier niemand wil vliegen hen. Als youre onbekend met de term, een rood oog vlucht is een vlucht die wordt genomen in het algemeen s nachts rond middernacht tot zes in de ochtend. Rode ogen vluchten zijn meestal aardig omdat itsa veel rustiger en makkelijker om op te slapen. Ook wanneer je aankomt op de luchthaven, zul je over het algemeen vinden dat de luchthavens zijn verlaten, wat prettig zijn wanneer youre in een haast om naar uw bestemming.

Non-stop vluchten Als youre een licht verpakker, kunt u kijken naar vliegende aansluitende vluchten. Vluchten die over het algemeen stoppen bij meer dan een plaats zijn goedkoper dan een non-stop vlucht. Terwijl de non-stop vluchten zijn over het algemeen handig, zijn ze meestal arent de goedkoopste. Als de vlucht gaan nemen youre heeft aansluitende vluchten, is dat de vlucht zal worden goedkoper.

Doe je onderzoek Voordat u uw vlucht boeken via de eerste reisbureau u bezoekt of de online, zorg ervoor dat u rond te kijken op meer dan een website. Mijn algemene regel is om hier ten minste vijf websites voordat u boekt uw vlucht, youll verbaasd zijn over wat voor soort prijsverschillen er zijn. Nu, als youre naar vliegtickets boeken alleen, ik raden dat u een reisbureau om uw online onderzoek doen en wanneer je vindt wat luchtvaartmaatschappij u wilt gebruiken, zorg dan dat u boekt de vlucht rechtstreeks bij de luchtvaartmaatschappij , zal dit bespaart u minstens tien tot twintig dollar per ticket. De reden youll in staat zijn om als u boekt direct opslaan is, omdat je het reisbureau kan vermijden fees.Find een reis-credit card en meer van het werk Toms op FINDairlinecards .