List Building In 7 Stappen


   Door Tellman H. KnudsonOne vraag die mensen vaak vragen me is, Tellman, ik wil beginnen met het opbouwen van de lijst, zoals u voorstelt, maar ik weten niet waar te beginnen. ” OK. Ik geef u de 7 eenvoudige stappen te volgen:

1. Vind uw niche: Iedereen heeft iets dat echt draait ze op. Misschien its schaken of zelfs NASCAR, handelt of quilten. Het is echt doesnt zaak, zolang er genoeg mensen op zoek naar zoekwoorden in die niche elke maand. Dus, in geval het eerste idee doesnt voldoende belangstelling hebben, misschien kies 2 of 3 dingen die kunnen ondersteunen uw interesse voor een lange tijd te komen.

2. Zoeken op trefwoorden: Maak een lijst van 4 of 5 woorden die belangrijk zijn voor de niche youve gekozen. Ga dan naar http://inventory.overture.com/ en typ de woorden in een voor een. Als ze 3.000 zoekopdrachten per maand of meer, dan laten zien, hebt u waarschijnlijk een goede niche te verkennen. Als u nog tienduizenden, dan kunt u een grote niche kan hebben, maar ook een zeer concurrerend is. Wanneer there is minder dan 3.000 zoekopdrachten tonen, vinden van een nieuwe niche. De degene die je het beste gewoon wont houden van een bedrijf.

3. Bedenk een goede domeinnaam: Domeinen moet relais het idee van wat uw site over gaat. Bijvoorbeeld dit domein, listbuildingblog.com is ongeveer lijst gebouw. Logisch, toch? Nou, als je niche is het verzamelen van munten, kunt u zien of coincollectingtips.com beschikbaar is, bijvoorbeeld. Dit maakt het gemakkelijker voor mensen te vinden en ook voor de zoekmachines om te begrijpen wat uw site over gaat, zodat het snel wordt geïndexeerd. Zorg alleen wel dat niet te maken te lang of moeilijk voor mensen om te onthouden.

4. Opzetten van een web host: Zorg ervoor dat u een webhost te kiezen thats betrouwbaar. Zorg theyve al een tijdje rond, en dat zij een goede reputatie voor betrouwbaarheid. Als een host heeft veel downtime, dat kost u omzet. Goedkoper isnt altijd beter. Deze bedrijven gaan vaak onder en nooit meer terugkomen. Je hebt waarschijnlijk alleen nodig als basis hosting youre net beginnen. Maar als youre planning iets meer gecompliceerd dat een MySQL database vereist, dan youll behoefte aan een beetje meer. Als u weten niet wat die dingen zijn, waarschijnlijk youll een tech persoon die opgezet huren, zodat zijn of haar aanbeveling vraagt voor een host op hetzelfde moment.

5. Maak een squeeze pagina voor lijst gebouw: Kies een afbeelding met betrekking tot uw niche. Als youre een lijst rondom de sport gebouw, bijvoorbeeld, zou iemand spelen honkbal geschikt zijn, bijvoorbeeld. Dan komen met drie tot vijf voordelen die mensen zullen genieten van toetreding tot uw lijst. Voeg een opt-in-box, en youre klaar. Maar de opt-in vak vereist dat u …

6. Een autoresponder service: U kunt kiezen voor een web-based oplossing of een programma dat u zelf beheren. Maar wat de dienst zal doen, is een bevestiging berichten, vragen de mensen om te verifiëren dat zij toegetreden uw lijst. Ook het huis van de lijst voor u, en kunt u sturen berichten naar uw lijst wanneer je maar wilt doen. Ook beschermt u tegen spam klachten, meestal veroorzaakt door mensen vergeten ze te melden. Wanneer u uw eigen software, de problemen zijn van jou te behandelen. U moet beslissen welke oplossing het beste is voor je.

7. Zet uw lijst gebouw pagina op uw server: De makkelijkste en snelste manier om uw lijst gebouw pagina opgemaakt is via FTP, omdat het maakt het uploaden snel en gemakkelijk. Wise FTP en Cute FTP zijn twee programmas die u kunt gebruiken, maar er zijn vele anderen. Met behulp van FTP is iets wat je moet leren meer over als u van plan om online zaken te doen.

Als u deze 7 stappen worden youll lijst gebouw in geen tijd. Kies een grote nis, maakt een memorabele domeinnaam, het bouwen van een squeeze pagina, krijgt een autoresponder, en upload uw pagina en BOOM! Youre lijst gebouw. Hoe makkelijk is dat? Tellman Knudson is CEO van OvercomeEverything.com, de thuisbasis van MyFirstList.com. Hier meer krachtige lijst gebouw strategieën door zijn eenvoudig te zelfstudie cursus volgen http://listbuilding.overcomeeverything.com/