Long Distance ouderschapsplan


   Door James GunaseelanParents van jonge kinderen, die gaan door een echtscheiding, moeten een lange afstand ouderschapsplan zetten in actie, als een van de ouders verhuist naar een andere stad. Het doel is ervoor te zorgen dat de kinderen lijden zo weinig mogelijk tijdens deze traumatische tijd. Heel vaak is de rechtbank van de echtscheiding stelt een lange afstand ouderschapsplan, die ouders hebben om zich te houden aan zeer strikt. Een lange afstand ouderschapsplan werkt goed als de ouders nog steeds vrienden zijn met elkaar, en zijn vastbesloten om de behoeften van de childrens zetten boven iets anders. Gescheiden paren moeten beseffen dat kinderen moeten voeden en ondersteuning van beide ouders. Verder, voor de gezonde opvoeding van de kinderen, zowel de ouders moeten verantwoordelijkheid delen, en onderhouden van een relatie en burgerlijke coöperatieve houding ook. De kinderen moeten de emotionele, fysieke en economische steun van beide ouders te blijven niet dichtgegroeide door de echtscheiding.

Het voordeel van een lange afstand ouderschapsplan is zijn er geen verrassingen. De kinderen worden vooraf in kennis gesteld van de tijd die ze doorbrengen met de niet-inwonende ouder. Dit is vooral belangrijk voor de kinderen te blijven veilig voelen, ondanks de afwezigheid van een ouder. Ouders moeten ervoor zorgen dat zij zich aan het schema, en samenwerken met elkaar tijdens een onvoorziene moeilijkheden. De tijd doorgebracht met de niet-inwonende ouder kan worden beperkt, maar de gevestigde moedermaatschappij moet ervoor zorgen dat kinderen spreken hun afwezige ouder regelmatig op de telefoon. De kosten voor de reis naar de ouder bezoeken zijn meestal van tevoren vaststaat, maar elke andere bijzondere eis voor de reis moet worden doorschemeren op voorhand. Kleine kinderenzakken moeten worden verpakt met denken, met schone kleren geschikt is voor de vakantie te plannen.

 

Met het oog op een lange afstand ouderschapsplan succesvol is, moeten de ouders hun communicatielijnen open te houden, althans voor het belang van de kinderen. De kleintjes mogen nooit worden gebruikt om berichten doorgeven aan elkaar: ouders moeten praten met elkaar direct. Tijden moet zeer strikt worden gehouden, en elke verandering moet worden doorschemeren op voorhand. Op deze manier kunnen de kinderen worden voorbereid op voorhand, en er zijn geen verrassingen of teleurstellingen. Ouders moeten niet kritisch spreken over de afwezige ouder, of vechten met de echtgenoot als ze samen zijn. Geen van beide ouders moeten wrikken over wat er gebeurd tijdens het bezoek, of thuis. Kinderen moeten veilig blijven voelen over beide ouders, zelfs als papa en mama Dont verblijf samen.

Als u een brahmaan ouder op zoek naar brahmaan bruiden en bruidegoms kijk de url http://www.brahminsmatrimony.comJames Gunaseelan schrijft voor Toonaangevende huwelijks portal voor brahmanen bruidsparen